בניין הכותל: הצעות ורעיונות לשיפור

אפשר לפתוח את השרשור על מרן הגאון רבי שלמה בן שמעון שליט"א שננעל?!
כמו כן לפתוח שרשורים ייעודיים על זקני ראשי הישיבות פאר הדור מרן הגאון רבי משה צדקה שליט"א, גאון הדור מרן הגאון רבי יהודה עדס שליט"א.

כמו כן לפתוח שרשורים ייעודיים על זקני ראשי הישיבות פאר הדור מרן הגאון רבי משה צדקה שליט"א, גאון הדור מרן הגאון רבי יהודה עדס שליט"א.
לתשומת לב הרב @ראש פינה

@ראש פינה
דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום
קצת נסחפתם, לא?????
מצד אחד יש מצב שזה דקדוק יתר על המידה, מצד שני האיקון והכינוי לו לא באו מבארות מים חיים אלא מרשת חברתית פלונית, כך שיש ממש בבקשת המבקש להחליף
כעת ראיתי שגם כאן
https://forum.moreshet-maran.com/threads/הרב-יצחק-יוסף-תמונות.5556/page-59#post-161101:~:text=נהנת שים לייק-,ובפרט שזה עתה המנהלים היקרים עשו שינוי השם ולא יקרא עוד שמו לייק אלא שכוייח!!,-
החליטו להחליף, כנראה בעקבות קריאת אשכול זה...
1735264901959.png

בואו לא נתעסק איתם, הם לא רלוונטים לפיתוחו ומיוחדותו של הפורום של כל רבותינו מרנן ורבנן גדולי ומנהיגי הדור מכותל המזרח שליט"א בלי לדחוק רגלי אף אחד (שאפו לפורום על הגדלות והבגרות...),
ההתעסקות איתם סתם יוצרת פילוג ומחלוקת.

מה עם שרשור למועדים, בהלכה ובאגדא
בהלכה אי"ה בקרוב נתחיל למיין, לפי הנושאים המצטברים.
אי"ה כתום חד החנוכה, נלקט את כל הדיונים הנוגעים אליו למקבץ תחת כותרת 'הלכות חנוכה'.
כנ"ל באגדה אם יצטברו חומרים ויהיה צורך.
יחד נבנה את הכותל, אריח על גבי לבינה.
הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש.
יש ב'אוצר הספרים' אשכול 'קיר העלונים', אחר מחשבה האופן הנכון הוא שכל בעל עלון יפתח לעצמו שרשור הנושא את שם העלון, ובו יעלה בקביעות את העלון שלו.
עדיין לא עובד.
האם עוד מישהו נתקל בבעיות עם קבלת מיילים, ואי אפשרות לשנותם?
לשכתב את זה בנוסח טוב יותר.הצג קובץ מצורף 128
הפורום מבוסס על התשתית הפופולרית ביותר בענף, של חברת XenForo.
בעבר החברה הייתה מוציאה תרגום לעברית.
כיום בגרסה החדשה כבר אין תרגום מובנה לעברית, והדבר דרש הקצאת משאבים מרובה מאוד לתרגם את האתר ע"י רכישות קבצי דאטה של תרגומים ועוד.
החסרון הוא שהתרגום אינו מושלם, שלא לומר מוזר פה ושם, ולא קל לאתר את שורת הקוד שבה יש להחליף את הביטוי.
היתרון שהפורום איכותי, מהיר וחזק יותר.
אנו עושים מאמץ מתמשך לתקן עוד ועוד ביטויים, והפריחה הגדולה של הפורום בהחלט מדרבנת לכך!

פתח בעצמך שרשור חדש.
בפורום רבותינו שליט"א, רב שייפתחו לו יותר משניים שלושה אשכולות - נקצה לו תת פורום נפרד ונרכז תחתיו את השרשורים הנוגעים לו.

כעת ראיתי שגם כאן
אם אכן זה בעקבותינו - אדרבה, שמחים לייעל, לעזור ולסייע לכולם.
יה"ר שנזכה להגדיל תורה ולהאדירה.

א. יישר כוח גדול ל- @ראש פינה על הפורום היוצא מן הכלל! הפורום מעיד על עצמו. וכן מספר המשתמשים שגדל והולך בקצב מהיר.
האם עוד מישהו נתקל בבעיות עם קבלת מיילים, ואי אפשרות לשנותם?
ב. הסתדר לי. רק שפתאם היום קיבלתי מייל על אשכול הנוכחי שעוסק בפורום.

כל קובץ שמצורף להודעה, כשלוחצים עליו הוא לא נפתח אלא יורד למחשב, אם אפשר לסדר את זה שייפתח בתור כרטיסיה חדשה נשמח.
ואגב אפשר להגביל שייפתח רק למי שמחובר כמו בפורומים השכנים.

כל קובץ שמצורף להודעה, כשלוחצים עליו הוא לא נפתח אלא יורד למחשב, אם אפשר לסדר את זה שייפתח בתור כרטיסיה חדשה נשמח.
מה העניין? גם באחרים לא הבנתי את זה

מה העניין? גם באחרים לא הבנתי את זה
זה מינימלי שאם אתה רוצה להנות תתחבר לפורום שאתה נהנה ממנו.
ואגב אתה גם גורם להרחבת הפורום...

נערך לאחרונה:
וגם כך אתה גורם להרחבת הפורום...
עם אנשים שכלל לא היו מעוניינים להצטרף ואין להם שום קשר אלא רק רוצים להוריד איזה קובץ...
ואז נראה שיש 1000 חברים בפורום ומתוכם רק 200 פעילים. יש עניין?!

רציתי לציין ולהאיר
שחבל שא"א לעי' בתוך קובץ פי די אף בלי שמורידים אותו
@ראש פינה
...

זכור לי שכבר ביקשו זאת, אך כעת אינני מוצא
יש כעת מגבלה שניתן להעלות עד 3 קבצים
אני מבין שזה נועד כדי לא להכביד על השרתים כמ"ש כאן
אכן זה מכביד על השרתים מעט, אך השקענו מאוד בבנייה איכותית של הפורום בשרת חזק ובגרסה מתקדמת שלו ולא אמור להפריע בכמות סבירה.
לפיכך נפתחה אפשרות כזו, עד 5 מ"ב.
אבל נלע"ד שעדיף לעשות מגבלה על גודל ההודעה, ולא על כמות הקבצים, לדוגמא אם רוצים להעלות גלריה של תמונות, שלא יצטרכו כל 3 תמונות לשלוח עוד הודעה

נראה שטוב תעשה ההנהלה אם תבטל את האפשרות לכל כך הרבה גדלים של אותיות.
כבר יש כאן משתמש או שניים שכותבים באותיות ענק, ומכערים את הפורום [זו גם דרך להשתלט על השיח באופן פיזי].
הפונקציה הזו קיימת גם בפורום מורשת מרן, ומהבחינה הזו - זה נורא ואיום.
ראוי להגביל לשני גדלים בלבד, כמו בפורום לתורה.

דבר נוסף, לגבי הגופן של הפורום, לי אישית מאוד נעים הגופן של פורום לתורה. אם עוד סבורים כמוני, אשמח שיצטרפו אליי ויביעו כאן את דעתם.

דבר נוסף, לגבי הגופן של הפורום, לי אישית מאוד נעים הגופן של פורום לתורה. אם עוד סבורים כמוני, אשמח שיצטרפו אליי ויביעו כאן את דעתם.
אפשר לשנות את העיצוב שיהיה בדיוק כמו פורום לתורה (בהעדפות לבחור בסגנון ברירת מחדל)

יש בקטגוריות (פורומים, מה חדש, משתמשים) חץ קטן, שנותן אפשרות מיקוד למה שמחפשים, אך הוא נמצא רק כשנמצאים בקטגוריה אחרת, או כשגוללים כלפי מטה, האם אפשר לסדר שיהיה תמיד.
יישר כח!

נערך לאחרונה:
יש בקטגוריות (פורומים, מה חדש, משתמשים) חץ קטן, שנותן אפשרות מיקוד למה שמחפשים, אך הוא נמצא רק כשנמצאים בקטגוריה אחרת, או כשגוללים כלפי מטה, האם אפשר לסדר שיהיה תמיד.
יישר כח!
אני קולט שזה נמצא מתחת לשורת הקטגוריות, מעולה!!!

אולי תפתחו פורום לעורכים ספרים ועלונים.
אני הראשון שמצטרף בעז"ה

נושאים דומים:

בין הסדרים:

ראשי תחתית