כמובן שלא להביא עלונים עם לשוה"ר ורכילות, לא משנה ממי.רעיון!!! - לעשות פינה לעלונים "הראויים לעלות על לגיונות של מלך" בלבד!!!!
כלומר ליצור אשכול ראשי לכל רב, ותחתיו נושאים בשרשורים שונים?אולי כדאי שיעשו נושא חדש מכל דבר אף שהוא שייך לאותו רב, ורק ישימו קישור באשכול הרב.
אכן כן.כלומר ליצור אשכול ראשי לכל רב, ותחתיו נושאים בשרשורים שונים?
ובכלל לשנות את המילה פוסט למילה הודעה...@ראש פינה
דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום
קצת נסחפתם, לא?????@ראש פינה
דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום
מצד אחד יש מצב שזה דקדוק יתר על המידה, מצד שני האיקון והכינוי לו לא באו מבארות מים חיים אלא מרשת חברתית פלונית, כך שיש ממש בבקשת המבקש להחליףקצת נסחפתם, לא?????
עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים.בלחיצה על שמך המופיע בסרגל בצד שמאל למעלה, תראה לחצן 'העדפות'.
שם תוכל להגדיר בצורה מפורטת יותר אם תרצה לקבל מיילים ואיזה.
במייל למטה תלחץ שאינך רוצה עוד לקבל מיילים.עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים.
כמו כן בחלוקת הנושאים להכניס חלוקה לפי מועדים.
שים לב שיש שם רשימה ארוכה של אפשרויות קבלת מייל, ואם אינך רוצה לקבל כלל עליך לבטל שם את כל סוגי ההתראות.עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים.
אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלוןהייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש.
ישנם עלונים שמעוררים עניין ודיח הלכתי סביבם.אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלון
עדיין לא עובד.אם עדיין לא יעבוד עדכנני נא.