א אברימי חבר מוביל הצטרף 1/1/25 הודעות 720 יום ראשון ב-20:09 #101 תלמיד נאמן אמר: האם ניתן לעשות (כמו שאר הפורומים הקיימים), כאשר מעונים לפתוח קובץ PDF אין צורך שירד למחשב אלא יהי אפשר לצפות בו מבלי להוריד אותו לחץ כדי להרחיב... כבר ביקשו זאת לעיל...
תלמיד נאמן אמר: האם ניתן לעשות (כמו שאר הפורומים הקיימים), כאשר מעונים לפתוח קובץ PDF אין צורך שירד למחשב אלא יהי אפשר לצפות בו מבלי להוריד אותו לחץ כדי להרחיב... כבר ביקשו זאת לעיל...
א אני לא יודע חבר חדש הצטרף 25/5/25 הודעות 3 יום שלישי ב-14:09 #102 אם אפשר לסדר שיהיה ניתן לייצא אשכולות
כ כהנא דמסייע חבר בכיר הצטרף 27/3/25 הודעות 1,072 יום שלישי ב-14:10 #103 אני לא יודע אמר: אם אפשר לסדר שיהיה ניתן לייצא אשכולות לחץ כדי להרחיב...
א אני לא יודע חבר חדש הצטרף 25/5/25 הודעות 3 יום שלישי ב-14:12 #104 @כהנא דמסייע למה אין לי אפשרות לזה
כ כהנא דמסייע חבר בכיר הצטרף 27/3/25 הודעות 1,072 יום שלישי ב-14:13 #105 אני לא יודע אמר: @כהנא דמסייע למה אין לי אפשרות לזה לחץ כדי להרחיב... לא יודע מוזר.
כ כהנא דמסייע חבר בכיר הצטרף 27/3/25 הודעות 1,072 יום שלישי ב-14:23 #106 אני לא יודע אמר: @כהנא דמסייע למה אין לי אפשרות לזה לחץ כדי להרחיב... פרסם באשכול 'בניין הכותל: הצעות ורעיונות לשיפור' יום ראשון ב-01:14 נחום אמר: נשמח שיתבצע. תודה רבה גדולה. לחץ כדי להרחיב... בוצע. ניתן ללחוץ על שלושת הנקודות בצד שמאל, ושם ללחוץ על ייצא שרשור. משיקולי מערכת, האפשרות פתוחה רק למשתמשים בדרגת 'חבר מוכר' ומעלה. קרי: מי שכבר כתב 50 הודעות, וצבר ותק של 30 יום בפורום. בהצלחה!
אני לא יודע אמר: @כהנא דמסייע למה אין לי אפשרות לזה לחץ כדי להרחיב... פרסם באשכול 'בניין הכותל: הצעות ורעיונות לשיפור' יום ראשון ב-01:14 נחום אמר: נשמח שיתבצע. תודה רבה גדולה. לחץ כדי להרחיב... בוצע. ניתן ללחוץ על שלושת הנקודות בצד שמאל, ושם ללחוץ על ייצא שרשור. משיקולי מערכת, האפשרות פתוחה רק למשתמשים בדרגת 'חבר מוכר' ומעלה. קרי: מי שכבר כתב 50 הודעות, וצבר ותק של 30 יום בפורום. בהצלחה!