עכשיו ניסיתי וראיתי שההבדל הוא בין תמונה צבעונית ולבין שחור לבן
כי בצבעוני זה עולה, אך תמונות ישנות של שחור לבן א"א להעלות, אלא זה נמרח השחור על פני העמוד
נ.ב- בדקתי בפורום אחר, ושם אפשר בקלות להעלות גם תמונה שחור לבן [משומר מסך] בצורה ברורה
נשמח שיתבצע.בקרוב אי"ה
כך חשבתי. וניסיתי כבר. אבל משום מה זה לא עובד אצלי. אולי בגלל שיש לי אתרוג ולך יש נטפרי?בהתראות אתה לוחץ על המילה "הודעה שלך", ותועבר להודעה.
הצג קובץ מצורף 5322
גם באתרוג זה עובד.כך חשבתי. וניסיתי כבר. אבל משום מה זה לא עובד אצלי. אולי בגלל שיש לי אתרוג ולך יש נטפרי?
גם לי זה לא עובדכך חשבתי. וניסיתי כבר. אבל משום מה זה לא עובד אצלי. אולי בגלל שיש לי אתרוג ולך יש נטפרי?
האמת שלא צריך ללחוץ דווקא על המילים האלו, אלא על כל הקוביה של ההודעה, זה גם עובד (לי).בהתראות אתה לוחץ על המילה "הודעה שלך", ותועבר להודעה.
הצג קובץ מצורף 5322
לעיתים מקבלים תודה לאחר זמן, ורוצים לדעת על איזה הודעה קבלת תודה, ומשום מה אין אפשרות לעבור להודעה ישירות. ובפורומים אחרים זה כן ניתן.
כך חשבתי. וניסיתי כבר. אבל משום מה זה לא עובד אצלי. אולי בגלל שיש לי אתרוג ולך יש נטפרי?
גם לי זה לא עובד
האמת שלא צריך ללחוץ דווקא על המילים האלו, אלא על כל הקוביה של ההודעה, זה גם עובד (לי).
אתה בנטפרי או באתרוג?גם לי זה לא עובד.
וזה מציק...
נטפריאתה בנטפרי או באתרוג?
מעניין, כי לי זה עובדנטפרי
בוצע.נשמח שיתבצע.
תודה רבה גדולה.
גם לי זה לא עובד.
וזה מציק...
זה לא תוקן. לפחות אצליב"ה
כנראה שהבעיה תוקנה.
תשו"ח למנהלים הנכבדים שליט"א ולכל הנו"נ בענייני הפורום הק' הלז.
אולי כדאי לכתוב איזה רמת חסימה או הגבלות אחרות יש למי שיש לו בעיות.זה לא תוקן. לפחות אצלי
גם לי היה את הבעיה הזו באתרוג, אבל בנטפרי זה עובד מצוין.יש לי בעיה נוספת באתר שלכם, שאין לי הצגה של הלחצנים בשורת הפקודות. (השורה בצבע תכלת). ויתכן שזה קשור זה לזה
הצג קובץ מצורף 5378