א אלישמע חבר קבוע הצטרף 10/4/25 הודעות 843 3/8/25 #1 מצ"ב מאמר קצר שכתבתי על פיסקא זו שבכותרת קבצים מצורפים בעניין מעשה דזכריה הנביא.pdf בעניין מעשה דזכריה הנביא.pdf 70.7 קילובייט · צפיות: 6
כ כאחד העם חבר קבוע הצטרף 20/4/25 הודעות 935 4/8/25 #2 אגב יש להוסיף במאמר המוסגר גבי "משמרת יהויריב", שבזמן שלה אירע החורבן כך אנו אומרים בקינה של הלילה "בליל זה" בליל זה הגלני ואת ביתי החריב, בתשעה לחודש בשעת המעריב, אני על משמרתי משמרת יהויריב.......
אגב יש להוסיף במאמר המוסגר גבי "משמרת יהויריב", שבזמן שלה אירע החורבן כך אנו אומרים בקינה של הלילה "בליל זה" בליל זה הגלני ואת ביתי החריב, בתשעה לחודש בשעת המעריב, אני על משמרתי משמרת יהויריב.......
א אלישמע חבר קבוע הצטרף 10/4/25 הודעות 843 4/8/25 #3 כאחד העם אמר: אגב יש להוסיף במאמר המוסגר גבי "משמרת יהויריב", שבזמן שלה אירע החורבן כך אנו אומרים בקינה של הלילה "בליל זה" בליל זה הגלני ואת ביתי החריב, בתשעה לחודש בשעת המעריב, אני על משמרתי משמרת יהויריב....... לחץ כדי להרחיב... זו גמ' מפורשת, ועל כך הקשיתי במאמר מה למשמרת יהוידע בזמן עבודת משמרת יהויריב ?
כאחד העם אמר: אגב יש להוסיף במאמר המוסגר גבי "משמרת יהויריב", שבזמן שלה אירע החורבן כך אנו אומרים בקינה של הלילה "בליל זה" בליל זה הגלני ואת ביתי החריב, בתשעה לחודש בשעת המעריב, אני על משמרתי משמרת יהויריב....... לחץ כדי להרחיב... זו גמ' מפורשת, ועל כך הקשיתי במאמר מה למשמרת יהוידע בזמן עבודת משמרת יהויריב ?