לפי הידוע בבירור, רק הגר"ש עמאר.יש איזה רב גדול שאוכל בית יוסף
אתה לא חושב שהגזמת אסור לאכול במסעדות בית יוסף?לפי הידוע בבירור, רק הגר"ש עמאר.
ומלבד זאת, שפתח שחיטה לעצמו עם העדה"ח ושמו וולדן.
גם מקורביו מודים, - ככל הנראה בשמו ועדיין טעון בירור - שאין שום היתר בעולם לאכול במסעדות של ב"י.
הרב של חולון אמר ברדיו כי הרב מאיה אוכל (והיה נשמע שגם הוא אוכל).יש איזה רב גדול שאוכל בית יוסף
הרב של חולון לא רלוונטי הוא נוגע בדברהרב של חולון אמר ברדיו כי הרב מאיה אוכל (והיה נשמע שגם הוא אוכל).
הרב זעפראני לא קונה בבית מחפודהרב זעפראני - מחפוד, ולנדא.
הרב משה צדקה - או אשפר או הללי.
הרב יעקב סופר - הללי בלבד.
הראשונים לציון - ב"י, מחפוד, לנדא, רובין.
הרב מזוז - מחפוד, לנדא.
בזכרוני שראו את אשתו כמה פעמים קונה בית יוסף בכל זול (אולי אפי' אני ראיתי, איני זוכר בבירור).הרב משה צדקה - או אשפר או הללי.
לא אמרתי שהוא קונה - אמרתי שהוא אוכל מחפוד בשמחות שאני איתו ביחד ... ובפרט בחו"ל שמה אוכל גם בשר OU חלק ... ושאר הכשרים אמריקאים משונים ...הרב זעפראני לא קונה בבית מחפוד
נכדו אמר לי במפורש, כי שאל את הסבא האם אפשר לסמוך על ב"י ואמר לו : לא.בזכרוני שראו את אשתו כמה פעמים קונה בית יוסף בכל זול (אולי אפי' אני ראיתי, איני זוכר בבירור).
אולי כדאי שתשאל את רבנית מה היא קונה.נכדו אמר לי במפורש, כי שאל את הסבא האם אפשר לסמוך על ב"י ואמר לו : לא.
או כדאי שתדע מי זה הרבנית של הרב צדקה...אולי כדאי שתשאל את רבנית מה היא קונה.
מנין לך שאיני יודע?או כדאי שתדע מי זה הרבנית של הרב צדקה...
נכדו שאל אותו במפורש, ואתה רוצה ללמוד ממעשה רב שאולי (כלשונך) ראית את הרבנית בחנות קונה ב"י.מנין לך שאיני יודע?
הייתי גר בשכנותם כמה שנים טובות.
אולי אתה הנכד...עכשיו הנכד אמר לי שאולי ראית שאכן הרבנית קנתה אקונומיקה ונייר טואלט בהשגחת בית יוסף
מאי נפק"מ אם אני הנכד או לא,אולי אתה הנכד...