זה פלא פלאות, תופעה שלא הורגלנו אליה כלל -
מאז שנכנס מרן הראש"ל הגאון האדיר רבינו דוד יוסף שליט"א לתפקיד הרם של הראשון לציון, אנחנו שומעים פעם אחר פעם על כך שהרב מצליח להפוך עולמות, כאשר אנשים סבלו שנים ע"ג שנים, הן מצד הבעל והן מצד האשה, והרב פותר בגאונותו המבהילה באהבת הבריות שאין לה אח ורע -
כולם מכירים את הרב כמה הוא חביב, אוהב, מכבד, ומעל הכל - איש כלבבי!
אני שמעתי כבר ארבעה סיפורים כאלו שהצליח לשחרר עגונות מעגינותן שסבלו הרבה מאד שנים, כאשר ישנו סיפור של עגונה עם 20 שנה ויותר...
ממש הפלא ופלא איך במקום שאף אחד לא הצליח לרבות רבנים, פסיכולוגים, פסיכיאטרים, אנשי חינוך, יועצי נישואים וכו', ובא רבי דוד ומצליח
אתם קולטים מה הולך כאן???
האם חשבתם ע"ז?
אני בטוח שהרב שליט"א בשעת מסע השכנועים, לצד הנחישות, התקיפות, הגאונות, והנעימות שהוא שילוב מנצח מאד, הרב גם בוכה איתם בכי תמרורים - כמו שרק הרב יודע לעשות... וזה מה שממיס את ליבותיהם של ישראל....
אשרנו שזכינו!!! וכמה הכרת הטוב צריכה להיות לנו כלפיו.
ברוך שמסר עולמו לשומרים.
![]()
אחרי 6 שנים: אשתו של שודד הבנקים שוחררה בדמעות - אמס
אחרי שש שנות עגינות, שודד הבנקים סירב לתת גט, עד שנשיא ביה"ד הגדול מרן הגר"ד יוסף שבר את הסרבנותwww.emess.co.il
ב"ה שההג"ר דוד שליט"א ממשיך לעשות מה שעשו קודמיו.זה פלא פלאות, תופעה שלא הורגלנו אליה כלל -
מאז שנכנס מרן הראש"ל הגאון האדיר רבינו דוד יוסף שליט"א לתפקיד הרם של הראשון לציון, אנחנו שומעים פעם אחר פעם על כך שהרב מצליח להפוך עולמות, כאשר אנשים סבלו שנים ע"ג שנים, הן מצד הבעל והן מצד האשה, והרב פותר בגאונותו המבהילה באהבת הבריות שאין לה אח ורע -
כולם מכירים את הרב כמה הוא חביב, אוהב, מכבד, ומעל הכל - איש לבבי!
אני שמעתי כבר ארבעה סיפורים כאלו שהצליח לשחרר עגונות מעגינותן שסבלו הרבה מאד שנים, כאשר ישנו סיפור של עגונה עם 20 שנה ויותר...
ממש הפלא ופלא איך במקום שאף אחד לא הצליח לרבות רבנים, פסיכולוגים, פסיכיאטרים, אנשי חינוך, יועצי נישואים וכו', ובא רבי דוד ומצליח
אתם קולטים מה הולך כאן???
האם חשבתם ע"ז?
אני בטוח שהרב שליט"א בשעת מסע השכנועים, לצד הנחישות, התקיפות, הגאונות, והנעימות שהוא שילוב מנצח מאד, הרב גם בוכה איתם בכי תמרורים - כמו שרק הרב יודע לעשות... וזה מה שממיס את ליבותיהם של ישראל....
אשרנו שזכינו!!! וכמה הכרת הטוב צריכה להיות לנו כלפיו.
ברוך שמסר עולמו לשומרים.
www.ktr.org.il
במכתב מיוחד שיוצא לאור השבוע, תחת הכותרת 'את אחי אנכי מבקש', קורא מרן הראשון לציון לנצל את ערב ראש חודש אב המסוגל לתפילה למען החטופים.
"לרבני ישראל ולרבני הקהילות בכל אתר ואתר" פותח הראש"ל את מכתבו, וכותב "הנני פונה אליכם בקריאה נרגשת למען אחינו ואחיותינו, החטופים, הנתונים בצרה ובשביה במנהרות הצוררים בעזה כמעט שנתיים ימים, ירחם ה'. לקיים תפילה ברוב עם למען שחרורם הקרוב במהרה, ביום המסוגל, ערב ר"ח מנחם אב, יום שישי, כ"ט בתמוז תשפ"ה".
יחוה דעת > חשיבות ההרחקה מכל איסור וחשש | הראשון לציון הגר"ד יוסף | המחדש | כל החדשות והעדכונים
הראשון לציון, הגר"ד יוסף שליט"א בשיעור לפרשת מטות-מסעי, העוסק בחשיבות ריחוק האדם מדבר עבירה • צפוhm-news.co.il
אף פעם לא 'עבר הזמן' כדי להתפלל.- חבל שרק היום פרסמת...
עבר זמנו...
מעניין אם הגאון רבי קלמן בר והרב דוד יוסף יקראו לציבור לצאת ולהפגין וכו'אלי הירשמן: הרבנים הראשיים מצטרפים למאבק הקנאים,
כמה נעים לראות כיוון חדש, הראשון לציון שליט"א נמצא בשורה אחת עם חכם אחד, ולא מכריח את כולם להיות מתחתיו!מחר באשדוד: הראש"ל הגר"ד יוסף וחבר מועצת חכמי התורה הגר"ש מחפוד, יגיעו לעיר לאירוע ענק עם בחורי הישיבות, ביוזמת נציג ש"ס חיים אמסילי. באירוע ישתתף גם הגרש"ב סורוצקין. אורח הכבוד: ראה"ע ד"ר יחיאל לסרי.
הצג קובץ מצורף 8772
אתה מתכוון כיוון נורמלי...כמה נעים לראות כיוון חדש, הראשון לציון שליט"א נמצא בשורה אחת עם חכם אחד, ולא מכריח את כולם להיות מתחתיו!
, ואם לא ידוע לי וכן מודפסים,
יאללה קדימה...אינם לאלפים ועשרות אלפים כמו העלונים של אחיו הרב יצחק - אין מי שידאג לזה?