כמה נעים לראות כיוון חדש, הראשון לציון שליט"א נמצא בשורה אחת עם חכם אחד, ולא מכריח את כולם להיות מתחתיו!מחר באשדוד: הראש"ל הגר"ד יוסף וחבר מועצת חכמי התורה הגר"ש מחפוד, יגיעו לעיר לאירוע ענק עם בחורי הישיבות, ביוזמת נציג ש"ס חיים אמסילי. באירוע ישתתף גם הגרש"ב סורוצקין. אורח הכבוד: ראה"ע ד"ר יחיאל לסרי.
הצג קובץ מצורף 8772
אתה מתכוון כיוון נורמלי...כמה נעים לראות כיוון חדש, הראשון לציון שליט"א נמצא בשורה אחת עם חכם אחד, ולא מכריח את כולם להיות מתחתיו!
, ואם לא ידוע לי וכן מודפסים,
יאללה קדימה...אינם לאלפים ועשרות אלפים כמו העלונים של אחיו הרב יצחק - אין מי שידאג לזה?
בוא נאמר את האמת, שבמוסדות של מרן הראש"ל הכסף זה הבעיה הקטנה...בשרשור זה יועלו העלונים מהשיעור השבועי שמתקיים בכל מוצ"ש בשעה 22:00 בבית מדרשו "יחווה דעת" רח' אגסי 1 הר נוף, ירושלים
לבינתיים אין להשיגו מודפס, אפשר לבקש ולקבל את העלון במייל alon@ydaat.co.il
לארכיון העלונים:
https://alonim.ydaat.co.il
שימו לב!!
שרשור זה מיועד רק להעלות את העלונים השבועיים
יש שרשור נפרד להעלות קישור לצפייה בשיעור
ושרשור נפרד לדיונים בהלכה וכד' בתורתו
- הנר המערבי
- תגובות: 41
- פורום: תורת רבי דוד יוסף שליט"א
יאללה קדימה...
תתחיל לתרום להפצת העלון...
זה לא כזה פשוט להשיג כספים כל שבוע להדפסה ולהפצה וכו'.
(גם העלון של מרן הרב יצחק יוסף שליט"א התחיל לאט לאט עם כמות מצומצמת ומתרחב יותר ויותר. בעזה"י יהיה כן גם בעלון של הרב דוד יוסף שליט"א)
בוא נאמר את האמת, שבמוסדות של מרן הראש"ל הכסף זה הבעיה הקטנה...
למה?ובוא נאמר את האמת, במוסדות של הראש"ל יש מספיק מה לעשות עם הכסף, והדבר האחרון שמעסיק אותם זה העלון,
מיותר.בניגוד ל...
אתה יודע מה אתה מזכיר לי.ובוא נאמר את האמת, במוסדות של הראש"ל יש מספיק מה לעשות עם הכסף, והדבר האחרון שמעסיק אותם זה העלון,
בניגוד ל...
אתה יודע מה אתה מזכיר לי.
שהתחיל השיעור של הרב דוד ביחוה דעת במוצ"ש, כתבו כאן בפורום למה אין שם רב מקדים.
אז היו כמוך שכתבו בגנות המושג של רב מקדים.
וכמו שאתה כותב עכשיו שאין עלון, בניגוד ל...
השאלה מה תעשה כאשר כן יהיה עלון.
אז מה תכתוב, בניגוד למי............
יש כבר עלון, רק שהוא לא מפורסם כ''כ.
ומה תעשה כאשר/אם יחליטו להפיץ את העלון בעשרות אלפי עותקים?
העלו כאן בפורום בעבר, לא ?אין עלון לצעה"ר.
יש והוא מועלה כאן בקביעות.העלו כאן בפורום בעבר, לא ?