לחצו כאן – תרומה לשמואל

עדכונים מבית הרב דוד יוסף שליט"א

לקראת חופשת בין הזמנים: הרבנים הראשיים לישראל, הראש״ל הגר״ד יוסף והרה״ר הגר״ק בר פרסמו מכתב אזהרה לציבור הרחב לקראת היציאה לחופשת בין הזמנים.

לדבריהם, במקומות נופש רבים ברחבי הארץ העירוב פסול או שאינו קיים כלל, מה שעלול לגרום לחשש חמור של חילול שבת ויש לבדוק מול הרב המקומי.
IMG_20250805_160132_019.jpg

מחר באשדוד: הראש"ל הגר"ד יוסף וחבר מועצת חכמי התורה הגר"ש מחפוד, יגיעו לעיר לאירוע ענק עם בחורי הישיבות, ביוזמת נציג ש"ס חיים אמסילי. באירוע ישתתף גם הגרש"ב סורוצקין. אורח הכבוד: ראה"ע ד"ר יחיאל לסרי.

IMG_20250805_182955_391.jpg

מחר באשדוד: הראש"ל הגר"ד יוסף וחבר מועצת חכמי התורה הגר"ש מחפוד, יגיעו לעיר לאירוע ענק עם בחורי הישיבות, ביוזמת נציג ש"ס חיים אמסילי. באירוע ישתתף גם הגרש"ב סורוצקין. אורח הכבוד: ראה"ע ד"ר יחיאל לסרי.

הצג קובץ מצורף 8772
כמה נעים לראות כיוון חדש, הראשון לציון שליט"א נמצא בשורה אחת עם חכם אחד, ולא מכריח את כולם להיות מתחתיו!

מי יודע למה העלונים של השיעור השבועי של הרב דוד במוצא"ש לא מתפרסמים, ואם לא ידוע לי וכן מודפסים, אינם לאלפים ועשרות אלפים כמו העלונים של אחיו הרב יצחק - אין מי שידאג לזה?

, ואם לא ידוע לי וכן מודפסים,
אינם לאלפים ועשרות אלפים כמו העלונים של אחיו הרב יצחק - אין מי שידאג לזה?
יאללה קדימה...
תתחיל לתרום להפצת העלון...
זה לא כזה פשוט להשיג כספים כל שבוע להדפסה ולהפצה וכו'.

(גם העלון של מרן הרב יצחק יוסף שליט"א התחיל לאט לאט עם כמות מצומצמת ומתרחב יותר ויותר. בעזה"י יהיה כן גם בעלון של הרב דוד יוסף שליט"א)

יאללה קדימה...
תתחיל לתרום להפצת העלון...
זה לא כזה פשוט להשיג כספים כל שבוע להדפסה ולהפצה וכו'.

(גם העלון של מרן הרב יצחק יוסף שליט"א התחיל לאט לאט עם כמות מצומצמת ומתרחב יותר ויותר. בעזה"י יהיה כן גם בעלון של הרב דוד יוסף שליט"א)
בוא נאמר את האמת, שבמוסדות של מרן הראש"ל הכסף זה הבעיה הקטנה...

ובוא נאמר את האמת, במוסדות של הראש"ל יש מספיק מה לעשות עם הכסף, והדבר האחרון שמעסיק אותם זה העלון,

בניגוד ל...
אתה יודע מה אתה מזכיר לי.

שהתחיל השיעור של הרב דוד ביחוה דעת במוצ"ש, כתבו כאן בפורום למה אין שם רב מקדים.

אז היו כמוך שכתבו בגנות המושג של רב מקדים.

וכמו שאתה כותב עכשיו שאין עלון, בניגוד ל...

השאלה מה תעשה כאשר כן יהיה עלון.

אז מה תכתוב, בניגוד למי............

אתה יודע מה אתה מזכיר לי.

שהתחיל השיעור של הרב דוד ביחוה דעת במוצ"ש, כתבו כאן בפורום למה אין שם רב מקדים.

אז היו כמוך שכתבו בגנות המושג של רב מקדים.

וכמו שאתה כותב עכשיו שאין עלון, בניגוד ל...

השאלה מה תעשה כאשר כן יהיה עלון.

אז מה תכתוב, בניגוד למי............

ממליץ לך ולחברך @שמעון טרבלסי , לקרוא שוב את מה שכתבתי, בדגש על הבנת הנקרא,

ולא לשלוף תגובות מהבטן.

ומי שחושב שזלזלתי במישהו - מוזמן לקרוא פעם שלישית, ורביעית.

ראשי תחתית