מרנן ורבנן
חבר קבוע
ובכלל הדיון לא היה על הרב עידן (שכבר הסברתי לעיל את הרעיון שבשמו כיבד את רבכם) אלא על הגר"צ
נכון פתאום אני קולט שכל הדיון עבר על מישהו אחר לגמרי (חשוב ככל שיהיה אבל זה לא היה הנושא)ובכלל הדיון לא היה על הרב עידן (שכבר הסברתי לעיל את הרעיון שבשמו כיבד את רבכם) אלא על הגר"צ
איך רואים שאתה לא מכיר בכלל את כס"ר.לא הבנתי, כל אירוע שהרב עידן ישתתף בו נעשה לשלו??
איבדתם את זה לגמרי
חתן של הרב עידן ולמד בחזון עובדיה וכיום אברך אצלו בכולל כסא רחמים ר"מ סדר ג' שיעור א' יש"ק שם ורב ביה"כ "משה ואהרן" בפרדס כץ. (ואיתו היה המעשה של הברית הנ"ל עם הרהר לשעבר, ולא התקיימה בתוך כסר"ח)איך רואים שאתה לא מכיר בכלל את כס"ר.
אתה מכיר את הרב צוריאל רבי?
חתן של הרב עידן ולמד בחזון עובדיה וכיום אברך אצלו בכולל כסא רחמים ר"מ סדר ג' שיעור א' יש"ק שם ורב ביה"כ "משה ואהרן" בפרדס כץ. (ואיתו היה המעשה של הברית הנ"ל עם הרהר לשעבר, ולא התקיימה בתוך כסר"ח)
תאמין לי שאם אני כותב על נושא אני מברר אותו לעומק.
לציבור תלמידיהם שאליהם הם קוראים בקריאה של חיבה כמובא במכתב.אכן, מכתב חריף
למי הוא נועד, ועל מי הוא משפיע?
רק מזכיר שהרה"ג ר' שמואל בוגר ישיבת נחלת דוד ככל אחיו הרבנים החשובים ולא בוגרי כסר"ח כללנכון, כי הקו והדרך שונים בתכלית!
יחד עם זאת, מענייין לציין לביקור יחיד בחוה"מ סוכות תשפ"ב כאשר התקיימה בישיבת כס"ר שמחת הברית
לנכד הרב עידאן-רוה"כ בישיבה-בן לבנו הרב שמואל (עורך "ילדי גאולה", ומרבני ישיבת "לבנימין אמר")
ומי שהוזמן לשמש כסנדק היה מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א
נועד לכל עמך בית ישראלאכן, מכתב חריף
למי הוא נועד, ועל מי הוא משפיע?
נראה מענין רק שלדעתי הכותרת נדושה כבריוֹשֵׁב עַל כִּסֵּא רַחֲמִים: אחיה ביתאן וישראל גרובייס במגזין 'משפחה' הקרוב בשיחה מרוממת בחדרו של הגאון רבי צמח מאזוז, "המצב המיוחד רק יחזק את עולם התורה"
הצג קובץ מצורף 9433
וכמו שכבר הבאתי, זה לא היה עם הרב שמואל אלא עם גיסו, ולא בישיבה אלא בביה"כ אחר.רק מזכיר שהרה"ג רק שמואל בוגר ישיבת נחלת דוד ככל אחיו הרבנים החשובים ולא בוגרי כסר"ח כלל
כך שביקור מרן הראש"ל לשעבר כשהישיבה ריקה מרבניה ותלמידיה הוא בהחלט "ביקור יחיד"
כתבה מאד מעניינת 8 עמודיםיוֹשֵׁב עַל כִּסֵּא רַחֲמִים: אחיה ביתאן וישראל גרובייס במגזין 'משפחה' הקרוב בשיחה מרוממת בחדרו של הגאון רבי צמח מאזוז, "המצב המיוחד רק יחזק את עולם התורה"
הצג קובץ מצורף 9433
הקנאה נוטפת לך מהשפתייםחזק וברוך. טוב שהפעם לא ציינתם את בנו שהצטרף וכו'.