פורום מורשת מרן נסגר

• יוזם הנושא יוזם הנושא אברימי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ושבעתיים קשה לכתוב בכבוד על רבנים שתלמידיהם (בהשפעתם) אינם כותבים בכבוד על הרבנים שהינך משתייך אליהם.
יתכן.
וזה רק אומר שזה עבודה יותר קשה...
אבל זה תפקידנו בעולם.

הצג קובץ מצורף 4534
כעת נודע לי שפורום "מורשת מרן" נסגר, מה שאומר שלחברים שם אין כעת פורום ספרדי תורני שמוכן לקבלם בצורה ניטרלית, לכן מן הסתם החברים משם יעברו לפורום כאן.
נא קבלו אותם בסבר פנים יפות, ותשתדלו לא להכעיסם...

אין לי מושג מיהו מבזה כבוד חכמים שפורום מורשת מרן נזעק לסגור עבורו את הפורום.
גם אין לי מושג מיהו החכם המדובר.
אבל בעיניי, עשיית חשבון נפש רצויה היא מאוד, במיוחד לפורום מו"מ.
מפני שעל כגון דא נאמר "מגלגלין חובה על ידי חובה על ידי חייב".
אם כאן בפורום, כל הודעה שיש בה ריח של זלזול בר"י יוסף נמחקת,
שם המצב הוא להיפך ב-180 מעלות.
כאילו יש שם איזו תחרות מי מזלזל יותר במרן הגר"מ מאזוז זיע"א.

ויש גם שמקיימים בזה "כורכן ואוכלן בבת אחת" - גם כל בדל ביקורת על הרב ברדא - הרב מאזוז אשם (כמובן, הם לא יודעים שמרן עצמו התנער ממנו, אבל אל תתנו לעובדות לבלבל אותם.).
כל בדל ביקורת על הרב משה לוי - הרב מאזוז אשם (כמובן שהם גם לא טורחים לבדוק אם הרב מאזוז מסכים לדברי מהרמ"ל, זה פשוט לא הנושא).
כל אחד שיש לו במשפחתו איזה סרח עודף שלמד בכסר"ח, ושנה ופירש, כמובן הסיבה היא הדרך הקלוקלת של ביאליק וממשיכי דרכו עפ"ל.

אני, הרואה עצמי כאחרון תלמידיו הצעירים של מרן הגר"מ, אינני יכול להרשות לעצמי לראות כבלע את הקודש, ולהיות מהנעלבים ואינם עולבים, מאידך גיסא, גדר גדרתי לעצמי להימנע מלשוטט שם. זה לא טוב לבריאות...
אבל כאשר כיום המקום הזה נסגר, אני מבין כי לא דבר רק הוא מכם, זה לא סתם, מגלגלין חובה על ידי חייב, וזכות על ידי זכאי.
אינני שמח כלל, אינני רואה בהם אויבים, אבל אני כן מבין מה קרה, ובעז"ה כך יישאר, אא"כ ישובו מדרכם הרעה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית