ומתלמידי יותר מכולם חבר חדש הצטרף 18/3/26 הודעות 5 מיקום חולון יום חמישי ב-13:05 #121 שמעון טרבלסי אמר: לא יודע. איני מכירו אישית, הייתי שם כמה פעמים בכולל, ופעם אחת אף שמעתי שיעור שמסר. לחץ כדי להרחיב... בעיקרון פעם היו נמסרים שיעורים בכולל בשנים האחרונות הכולל התקטן בגלל התלמוד תורה שהגר''א רבי פתח בהוראת אביו שליט''א
שמעון טרבלסי אמר: לא יודע. איני מכירו אישית, הייתי שם כמה פעמים בכולל, ופעם אחת אף שמעתי שיעור שמסר. לחץ כדי להרחיב... בעיקרון פעם היו נמסרים שיעורים בכולל בשנים האחרונות הכולל התקטן בגלל התלמוד תורה שהגר''א רבי פתח בהוראת אביו שליט''א
ז זקני דרום חבר קבוע הצטרף 30/1/25 הודעות 296 יום חמישי ב-14:14 #122 עשרה זהב אמר: אז אתה לא מכיר. בכלל. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות
עשרה זהב אמר: אז אתה לא מכיר. בכלל. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות
ע עשרה זהב חבר מוביל הצטרף 19/12/24 הודעות 1,598 יום חמישי ב-15:47 #123 זקני דרום אמר: אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות לחץ כדי להרחיב... אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך...
זקני דרום אמר: אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות לחץ כדי להרחיב... אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך...
ז זקני דרום חבר קבוע הצטרף 30/1/25 הודעות 296 יום חמישי ב-20:38 #124 עשרה זהב אמר: אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך... לחץ כדי להרחיב... אתה כף אחת מלא בזהב וטעם תוכל לשכנע בכך שתאמר שתלוי בחארא כבירא וצגירא ובמשפחות וכדומה
עשרה זהב אמר: אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך... לחץ כדי להרחיב... אתה כף אחת מלא בזהב וטעם תוכל לשכנע בכך שתאמר שתלוי בחארא כבירא וצגירא ובמשפחות וכדומה