ומתלמידי יותר מכולם חבר חדש הצטרף 18/3/26 הודעות 5 מיקום חולון יום חמישי ב-13:05 #121 שמעון טרבלסי אמר: לא יודע. איני מכירו אישית, הייתי שם כמה פעמים בכולל, ופעם אחת אף שמעתי שיעור שמסר. לחץ כדי להרחיב... בעיקרון פעם היו נמסרים שיעורים בכולל בשנים האחרונות הכולל התקטן בגלל התלמוד תורה שהגר''א רבי פתח בהוראת אביו שליט''א
שמעון טרבלסי אמר: לא יודע. איני מכירו אישית, הייתי שם כמה פעמים בכולל, ופעם אחת אף שמעתי שיעור שמסר. לחץ כדי להרחיב... בעיקרון פעם היו נמסרים שיעורים בכולל בשנים האחרונות הכולל התקטן בגלל התלמוד תורה שהגר''א רבי פתח בהוראת אביו שליט''א
ז זקני דרום חבר קבוע הצטרף 30/1/25 הודעות 287 יום חמישי ב-14:14 #122 עשרה זהב אמר: אז אתה לא מכיר. בכלל. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות
עשרה זהב אמר: אז אתה לא מכיר. בכלל. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות
ע עשרה זהב חבר מוביל הצטרף 19/12/24 הודעות 1,591 יום חמישי ב-15:47 #123 זקני דרום אמר: אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות לחץ כדי להרחיב... אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך...
זקני דרום אמר: אני מכיר ויש הרבה ממשפחתי וכמות האמונות שיש להם כמניין שערות ראשי קודם ההתקרחות לחץ כדי להרחיב... אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך...
ז זקני דרום חבר קבוע הצטרף 30/1/25 הודעות 287 יום חמישי ב-20:38 #124 עשרה זהב אמר: אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך... לחץ כדי להרחיב... אתה כף אחת מלא בזהב וטעם תוכל לשכנע בכך שתאמר שתלוי בחארא כבירא וצגירא ובמשפחות וכדומה
עשרה זהב אמר: אני ג'רבאי 4*4... וזה בלבולי מוח. אבל עזוב, מי אני שאשכנע אותך... לחץ כדי להרחיב... אתה כף אחת מלא בזהב וטעם תוכל לשכנע בכך שתאמר שתלוי בחארא כבירא וצגירא ובמשפחות וכדומה
אור נאמן חבר חדש הצטרף 8/1/25 הודעות 181 אתמול ב-17:49 #125 כהנא דמסייע אמר: אם כי בש‘‘ס רואים הרבה הערות עמוקות וקולעות לחץ כדי להרחיב... כן הוא גם בחומש! הכל בלול כעיסה אחת
כהנא דמסייע אמר: אם כי בש‘‘ס רואים הרבה הערות עמוקות וקולעות לחץ כדי להרחיב... כן הוא גם בחומש! הכל בלול כעיסה אחת
כ כהנא דמסייע חבר בכיר הצטרף 27/3/25 הודעות 2,455 אתמול ב-17:50 #126 אור נאמן אמר: כן הוא גם בחומש! הכל בלול כעיסה אחת לחץ כדי להרחיב... האמת שלא עיינתי בחידושים על החומש רק מעט
אור נאמן אמר: כן הוא גם בחומש! הכל בלול כעיסה אחת לחץ כדי להרחיב... האמת שלא עיינתי בחידושים על החומש רק מעט
א אד יעלה חבר קבוע הצטרף 11/5/25 הודעות 513 אתמול ב-18:41 #127 כהנא דמסייע אמר: האמת שלפי היכרותי עם ג‘רבאים זה אנטי תזה ממה שאתה כותב. ואולי אצל דלת העם לחץ כדי להרחיב... ל''ק הא בת''ח הא בע''ה.
כהנא דמסייע אמר: האמת שלפי היכרותי עם ג‘רבאים זה אנטי תזה ממה שאתה כותב. ואולי אצל דלת העם לחץ כדי להרחיב... ל''ק הא בת''ח הא בע''ה.
ז זקני דרום חבר קבוע הצטרף 30/1/25 הודעות 287 אתמול ב-20:19 #128 אד יעלה אמר: ל''ק הא בת''ח הא בע''ה. לחץ כדי להרחיב... לא הייתי מדבר על ע"ה אני מדבר על ת"ח מרמה מאוד גבוהה
אד יעלה אמר: ל''ק הא בת''ח הא בע''ה. לחץ כדי להרחיב... לא הייתי מדבר על ע"ה אני מדבר על ת"ח מרמה מאוד גבוהה
כ כהנא דמסייע חבר בכיר הצטרף 27/3/25 הודעות 2,455 אתמול ב-20:21 #129 זקני דרום אמר: לא הייתי מדבר על ע"ה אני מדבר על ת"ח מרמה מאוד גבוהה לחץ כדי להרחיב... נשמע מוזר מאד. מהרובע הגדול?
זקני דרום אמר: לא הייתי מדבר על ע"ה אני מדבר על ת"ח מרמה מאוד גבוהה לחץ כדי להרחיב... נשמע מוזר מאד. מהרובע הגדול?
א אד יעלה חבר קבוע הצטרף 11/5/25 הודעות 513 היום ב-00:45 #130 האם מהקדמונים כגון מוהרמ''ך או מוהרס''ך או מוהרח''ך או שמא אחרוני זמנינו מוהרמ''מ הי'''ד או מוהרכ''ץ או מוהרמ''ח או מוהרח''ב
האם מהקדמונים כגון מוהרמ''ך או מוהרס''ך או מוהרח''ך או שמא אחרוני זמנינו מוהרמ''מ הי'''ד או מוהרכ''ץ או מוהרמ''ח או מוהרח''ב