גזרת הגיוס, השלכות בעיות ופתרונות

באנר תרומה
אני עפר תחת כפות רגליו של מרן הגר''מ צדקה הי''ו
אבל
האמת צריכה להאמר!
מי שמחליט לא להשתתף במשחק(הבחירות והעיסוק הפוליטי)
לא יכול לומר ולהתבטא בנושאים פוליטיים!!
זה כמו שלהאא''ה חבר עדאלא או שלום עכשיו יתחיל להמליץ ללפיד וגנץ מה להצביע בחוק הריבונות
שטויות, לחוק יש השלכה גם לתלמידיו ומשפחתו מרן הרב צדקה שליט"א שלא משתתפים בבחירות

שטויות, לחוק יש השלכה גם לתלמידיו ומשפחתו מרן הרב צדקה שליט"א שלא משתתפים בבחירות
לכן הם מוזמנים להורות לנציגיהם בכנסת מה לעשות.
את הנציגים הקיימים כיום לא הם שלחו אז שלא יתנו להם הוראות מה לעשות.

אני עפר תחת כפות רגליו של מרן הגר''מ צדקה הי''ו
אבל
האמת צריכה להאמר!
מי שמחליט לא להשתתף במשחק(הבחירות והעיסוק הפוליטי)
לא יכול לומר ולהתבטא בנושאים פוליטיים!!
זה כמו שלהאא''ה חבר עדאלא או שלום עכשיו יתחיל להמליץ ללפיד וגנץ מה להצביע בחוק הריבונות
כל זה אמת לפי כללי הפוליטיקה, לא כאשר המדובר על דעת תורה.

אם אתה רוצה לברר האמת כלפי חוק זה כלך לך אצל הראש ישיבה רבי משה הלל שיודע כל פסיק ופסיק שבו על בוריו.
את החוק אני יכול לקרוא לבד... את האמת מי שולט במי הרבנים או המנגנון המפלגתי צריך לברר...

את החוק אני יכול לקרוא לבד... את האמת מי שולט במי הרבנים או המנגנון המפלגתי צריך לברר...
דיבורים כאלו תמיד היו, גם בזמנו של הגראי"ל ועוד.
ב"ה לא אלמן ישראל וגם היום יש את גדול"י שבקיאים בכל רזי החוק והנציגים שומעים להם.

ב"ה לא אלמן ישראל וגם היום יש את גדול"י שבקיאים בכל רזי החוק והנציגים שומעים להם.

מאיפה ההנחה הזאת? זכות גדול בישראל להביע דעתו בכל מה שנכון בעיניו, אנחנו לא נאמר לרבנים מה לומר ומה לא, זה פשוט מעוות...

השאלה היא אם אתה מבין...
דובר עברית כשפת אם, בשונה מהרב שאליו הפנית אותי...
דיבורים כאלו תמיד היו, גם בזמנו של הגראי"ל ועוד.
לא זכור לי שדיברו עליו בנוסח כזה, אלא בנוסח אחר, ה"י.
וגם אם כן, וכי מה טענת בכך? כי פעם מישהו טען משהו זה אומר שלעולם ועד אסור לטעון כך? ומי אמר לך ששם זה לא היה נכון?

מאיפה ההנחה הזאת? זכות גדול בישראל להביע דעתו בכל מה שנכון בעיניו, אנחנו לא נאמר לרבנים מה לומר ומה לא, זה פשוט מעוות...
שים לב. לא כתבתי שאסור לו להביע דעתו. ודאי שזכותו להביע ואין זכות למנוע ממנו. כתבתי על לתת הוראות.

ראשי תחתית