אני אומר לך מידיעהראיתי ששס הקימו ארגון עזרה לבחורי הישיבות בשם חיי עולם, וכאן הבן שואל ממה נפשך, אם זה נצרך למה לא עשיתם את זה עד עכשיו, כמו דגל שהקימה לפני חצי שנה את עזרם ומגינם, ואם זה לא נצרך, אז מה פתאום הקמתם עכשיו?, האם רק עכשיו התחילו בשס להבין את המצב, או שלפני זה היו עסוקים בדברים חשובים יותראני י
לא מאמין שהוא אמר את זה.בזים למעצרים
ראש ישיבת פוניבז' הגאון רבי חיים פרץ ברמן: "אנחנו לא מפחדים ממעצרים".
גזירת הגיוס: למה רק עוצרים רק בחורים ספרדים??? |
ראיון מרתק של יהודה הלר עם ישי כהן שזועק: "השטח הספרדי זועם: לא יתכן שכל העצורים ע"י צה"ל כולם רק בני עדות המזרח!"
"כבר לפני חודשים ארוכים מרן הראשון לציון חכם יצחק יוסף הזהיר שכשיתחילו מעצרים, הם יהיו רק לספרדים והיו כאלה שהתפלאו על הדברים-היום כולם יודעים שהוא צדק!"
"אני מקשיב מידי שבוע לשיעורו השבועי של מרן, לא יתכן שמרן הראשון לציון היחיד שזועק מידי שבוע את הדברים"
שופר על מלא.
סליחה על הבורות מי זה יהודה הלר שאנו דנים בכובד ראש בדבריו ?הלר מקשיב כל שבוע לשיעור השבועי??
או למה שמעלים לטיקטוק?
הבעלים של 'זירת החדשות', קו הנייעס היחיד שנותר פועל גם אחרי הרפורמה של משרד התקשורת.סליחה על הבורות מי זה יהודה הלר שאנו דנים בכובד ראש בדבריו ?
• מרן שר התורה שליט"א בחתימה על מכתב רבני 'הפלג' הספרדים, בקריאה לצאת להפגנה ביום שלישי •
הצג קובץ מצורף 15654
מגיד דבריו ליעקב
סוף סוף קלטו משהו בש"ס.זמירות חדשות...
מזדהה עם הזעם של הציבור |
ח״כ מיכאל מלכיאלי (ש"ס) לבצלאל קאהן בקול חי: "כשמדברים על זעם הציבור נגד חברי הכנסת - אני בסך הכל מזדהה עם זה. הציבור שלח נציגים ומצפה לתוצאות, ולא כולם מבינים בניואנסים שבין החלטה פוליטית להחלטה משפטית, כאשר הדורסנות של בג"ץ והמערכת המשפטית מונעת את הסדרת הנושא"
לאיזה בן מארבעה בנים אתה מתכוין???וכאן הבן שואל האם דבריו שאסור להיכנס לצבא כל איש חרדי, מתאים עם התמיכה בחוק הגיוס?
בן סורר ומורהוכאן הבן שואל האם דבריו שאסור להיכנס לצבא כל איש חרדי, מתאים עם התמיכה בחוק הגיוס?
שאינו יודע לשאולבן סורר ומורה
מעט מידי ומאוחר מידי.סוף סוף קלטו משהו בש"ס.
האם כולם ספרדים? ....• 531 צעירים חרדים התגייסו אתמול לצה"ל. גורמים בכירים בצבא אומרים: מעצרי העריקים מעלים את מספרי הגיוס, צעירים חרדים רבים חוששים להסתבך עם החוק ולהפוך לפליליים. (יואלי ברים) מאתר כל רגע
לתשומת לב הנלחמים שהמצב הנוכחי ישאר.
לכאורה. לא ראית את החכים והרבנים מזיעים קשות בסיום ההוא יומא? היה קשה לסחוב לבקום כ"כ הרבה ספרדיםהאם כולם ספרדים? ....
בהוראת רבני ישיבת "באר התלמוד",
אם מעתיקים מפורום לתורה,
כל אחד רואה שזה תמונה, ואיני יודע האם מותר להעלות כאן צילומים בצורה כזו.אם מעתיקים מפורום לתורה,
תעתיק בשלמות, ותציין מקור העתקה...
אין מחלוקת לגבי עצורי עץ והישוב הישן שהם לא ניזוקו מהכלא, ואין מחלוקת שבין עשרות העצורים האחרונים היו כאלו שעברו את זה קשה, עד כמה זה כבר שנוי במחלוקת.מה שאתה קורה "טענה" שהכלא הצבאי מביא לקלקול, ושצריך להוכיח זאת ולא התיימרו להוכיח זאת, שמעתי מספר אנשים שנאמנים עלי לפחות כמוך, והם אומרים שדיברו עם הבחורים וסיפרו להם דברים מזעזעים.
[על קצה המזלג סיפר גם הרב יצחק יוסף שליט"א וכפי שהביאו כאן מדבריו ביזדים].
מאידך אתה טוען שלא, אלא הכל תלוי בהכנה ובגיבוי.
אני מכבד אותך ואני יוצא מנקודת הנחה שכל מי ששמעתי נוגע בדבר כמוך ולא פחות ממך, [כלומר אכפת לו לעצב את התודעה באופן שמתאים לתפיסה שלו - כמו שאכפת לך] עדיין זה לפחות ספק השקול.
והציבור שצופה בזה יוכל לראות מי הניקים שכתבו ששמעו כן [על הקלקולים בכלא הצבאי] ולשפוט את אמינותם ורצינותם על סמך שאר הודעותיהם ורצינות טענותיהם בשאר האשכולות.
לכן לומר שאין מחלוקת זה רחוק מהמציאות.
אני יכול להתאמץ לברר זאת ואולי אם יהיה לי פנאי אעשה זאת.
לגבי הנציגים, כל ההסכם הקואליציוני וכל ההתנהלות מול הקואליציה היתה באופן כזה שברור לכולם שחוק הגיוס [הקודם - לא זה שנוסח אחרי תחילת המלחמה] הוא עיקר העיקרים, ושוב אני מתקשה לקבל את זה שהביקורת היא על הנמרצות והחריצות של החכי"ם, מכיוון שאם הם היו צווחים ככרוכיא יוצאים מהממשלה ושוברים את הכלים, לאף אחד לא היה אכפת כמה הם חרוצים ונמרצים, אלא אנשי הפלג והנלווים להם היו מוחאים כפיים.
ואצל אחרים הנושא העיקרי היא זהות "נשיא" מועצת חכמי התורה, באופן שאם היתה מתקבלת הזהות המבוקשת שוב לא היה אכפת לאיש מחריצות ונמרצות הנציגים.
[אגב אני היחיד שמרגיש בסדר עם זה שאין לי נשיא מעל הראש בשעה שאני הולך ברחובה של עיר?]
לא כי, מבחינת דגל צריך להתקשר לועד הישיבות ולארגון למענך ז"ל, הרב הירש והרב אייכנשטיין הצליחו בסוף לכופף את המימסד הדגלאי.כמו דגל שהקימה לפני חצי שנה את עזרם ומגינם
ציבור קטן מאד, באמת התפלאתי למה אף אחד לא פרסם תמונות של הקהל.
הקישור לא תקיןותציין מקור העתקה...
ובזה יש לו תעודת הכשר מכאן ולהבא ולמפרע עד ביאת גואל, לו ולכל מי ששמו הפרטי הוא אריה או מכלוף?מרן הגאון הרב שמעון בעדני זצוק"ל:
כל מי שיש לו טענות על אריה, זה טענות עלינו, על מועצת חכמי התורה!
אני ניזון מפרסומים רשמיים, לא מיודעי דבר על דעת עצמם, ומבחינה רשמית עזרם ומגינם זה של דגל. הא ותו לא.לא כי, מבחינת דגל צריך להתקשר לועד הישיבות ולארגון למענך ז"ל, הרב הירש והרב אייכנשטיין הצליחו בסוף לכופף את המימסד הדגלאי.
כבר היה לעולמים.ובזה יש לו תעודת הכשר מכאן ולהבא ולמפרע עד ביאת גואל, לו ולכל מי ששמו הפרטי הוא אריה או מכלוף?