אני רוצה להוסיף, שאני בדקתי ומשמשתי עד מקום שידי מגעת, הרבה "עובדות" שסופרו על הבד"צ, חלקם הגדול היו עורבא פרח, וחלקים נוספים שהתבררו כהפוכים.
אני מצרף דוגמא: סיפר לי חבר טוב, שמשגיח שעובד בבד"צ בית יוסף אמר לו שהם אינם עושים מאומה במפעל מסויים. הלכתי למפקח האחראי על המפעל ואמרתי לו את הטענה. אז תחילה, הוא ניחש מיידית מי טען את הטענה והסביר לי היטב מה הן הטרוניות שיש לו על הבד"צ, ולמה הוא לא "מבין" את מה שהוא הולך להסביר לי, אבל לגופם של דברים הוא אכן אישר את הטענה, ובהסבר כי המשגיח של הרבנות הינו מיוחד ויוצא דופן במקצועיותו וביראת השמים שלו.
כפי שאני מכיר את המפקח הנ"ל באופן אישי, וכפי שהוא מוכר על ידי כל מכריו כאדם רציני, קיבלתי את דבריו, אבל לא חזרתי עם אותה התשובה לחבר הנ"ל, כי ידעתי שהוא לא יקבל את הדברים. אך למרבה הפלא, אחר תקופה חזר אותו החבר על הטענה הקודמת, אבל הוסיף שמנהל מערכת כשרות מפורסם (מאד) במערכת כשרות אחרת, אמר לו כי למרות שבאופן כללי הוא אינו סומך על בד"צ בית יוסף אבל במפעל פלוני אפשר לאכול כי המשגיח של הרבנות שם הוא מצויין. מה שנקרא, בול קליעה.
אני רוצה להוסיף (עדות מכלי שני, אבל כמין ימא לטיגני) שראש מערך הכשרת השוחטים בשארית ישראל, שכמדומני הוא הרב טויטו, בוחר לאכול (בעופות, כמובן אחרי המערכת אליה הוא שייך) מהשחיטה של בד"צ בית יוסף, והוא אמר לידידי שהרב גרוס הצטרף לבד"צ בית יוסף כי הם הטובים ביותר בתחום. אותו ידיד סיפר לי כי תוך כדי שהוא דיבר איתו הצטרף שוחט נוסף שעובד בהרבה מערכות כשרות ודיבר גם כן על הדברים כדברים פשוטים וברורים.
אז גם מאלה שחושבים הפוך, יש כאלה שחושבים ישר.