יתכן שאתה צודק, ואיני מכירו כלל, ולא שמעתי שמעו בלתי היום.בבשר הרב דורפמן לא צודק בכלל.
ויתכן שהוא גם שונא את מרן.
אבל מעולם לא אמר אדם שמוחזק לבר סמכא דיבורים כאלו חמורים בציבור בגלוי עם הקלטות בלי לפחד מתביעות
נגד שום כשרות חוץ מב"י.
יתכן שאתה צודק, ואיני מכירו כלל, ולא שמעתי שמעו בלתי היום.בבשר הרב דורפמן לא צודק בכלל.
כי תמיד אומרים שאותם שוחטים ובודקים, הם שוחטים גם של הרבנות וגם של שאר הבדצי"ם. ורק כל בד"צ שם את המדבקות שלו.שיש עשרות עדיות שהכל שם צחוק,
מוכרחים להבין שיש שם משהו,
שאתה רואה את ההתנהגות במסעדות, אתה מבין עם מי יש לך עסק
בדרשה של הרב דורפמן שהביא פותח האשכול, הוא אמר שם
-שמעתי מכלי שלישי-
שבבשר הכל רבנות עם הדבקות של בית יוסף ללא משגיח ולא שום השקעה,
ככה הוא אמר שראה בעיניו מאות פעמים.
אולי הוא משקר? יתכן.
הכל פה חשוד ומסריח? ע"ז אין ספק.
גזענות? יתכן, כווווולם שונאים את הספרדים ואת מרן. וסתם שמקרים.
יכול להיות.
אבל זה המצב.
זה אמור להרגיע מישהו?!לידיעתכם.
אף אחד לא יכול לצאת לכשרות בחו"ל בלי אישור של הרבנות.
גם לא הרב לנדא ועדה.
התכוונתי לומר שבבשר זה אחרת.זה אמור להרגיע מישהו?!
לא כדאי, זה כואב.תמשיך לדפוק את הראש בקיר.
פיקטיביותהבאנו לך עובדות,
וכבר נדחה. עיין לעיל ועוד.הדגשנו שאין דמות רבנית
שהיא הרבה יותר טובה מהשאר בפערהסברנו את ההבדלים בין ב"י לכשריות אחרות,
אמן, תודה, וכן למראתה רוצה להתעקש? בהצלחה.
וי וי ויזה לא שוגג, שזה מזיד.
חזרתי. עיין לעיל ועוד.ביקשנו כ"פ, תעשה סיבוב במסעדות, ותחזור עם תשובות
דווקא אחרי הבירורים שלי אני יותר רגועמבטיח לך שלא תמשיך לגעת בזה
נכוןאבל אתה ממשיך להתעקש
הייתי ואכלתי וגם היום אוכל.בא נסגור שתלך לביקורת רק 3 מסעדות איזה שתבחר,
ונראה אותך ממשיך לאכול מזה,,,,,,
היה פעם מישהו שאמר שכל ההכשרים הכל פוליטיקה ושטויות ולכן אוכל את כולם,מסעדות זה בעיה גם בעדה החרדית.
ויש המון מה לכתוב.
מי שיכול להביע דעה רצינית בנושא, זה מרן הגרש"מ עמר שליט"א, שאני יודע שהרב סומך על כשרות זו.
למי שיש קשר אם אנשי הרב, שיברר כדי שהציבור ידע את האמת.
אין לי מושג על העובדות הנ"ל.
אבל גם אני שמעתי בשמו להדיא מאדם ת"ח הנאמן עלי, ששמע ממנו באוזניו,
שהוא מעדיף בשר ועוף בית יוסף מאשר כשרויות אחרות, כולל מחפוד!
מאדם אחר שמעתי, שהוא לא אוכל כשרויות אחרות בבשר ועוף כלל.
לגבי שאר מוצרים ומסעדות לא שמעתי.
מסעדות זה בעיה גם בעדה החרדית.
ויש המון מה לכתוב.
מדובר באי אמת. או שלך או של החבר שסיפר לך את הדברים.היום שבתי וביררתי את העניין לאשורו, האם אכן מרן הגרש"מ עמאר שליט"א סומך על כשרות בית יוסף.
ומסתבר שאינו סומך כלל בשום מוצר! כולל בשר ועופות....
ואני מבין שבעבר כן סמך בבשר ועופות, ולא ברור היה לי כל כך ממתי שינה את מנהגו.
שוב, אין מציאות להעדיף בית יוסף על הכשרים אחרים כי בית יוסף מכניס את כל הבדצים כמעט ולכן מי שאוכל בית יוסף אוכל כמעט את כל ההכשרים הקיימים בשוקהיום שבתי וביררתי את העניין לאשורו, האם אכן מרן הגרש"מ עמאר שליט"א סומך על כשרות בית יוסף.
ומסתבר שאינו סומך כלל בשום מוצר! כולל בשר ועופות....
ואני מבין שבעבר כן סמך בבשר ועופות, ולא ברור היה לי כל כך ממתי שינה את מנהגו.
בעיות בשחיטה יש אצל כולם.שוב, אין מציאות להעדיף בית יוסף על הכשרים אחרים כי בית יוסף מכניס את כל הבדצים כמעט ולכן מי שאוכל בית יוסף אוכל כמעט את כל ההכשרים הקיימים בשוק
אנחנו מעריכים את מרן הראשלצ רבי שלמה משה עמר שליט"א, אבל אנחנו לא אוכלים בית יוסף כי זה בעייתי, ואין הנהגה של רב גדול ככל שיהיה מבטלת את הבעיות הקשות
אני מכיר סיפורים רבים מאוד על בעיות קשות ביותר בשחיטה בחו"ל אבל אני לא יכול לספר כי ידעו מי אני וכו' וכן, אני מפחד, ילכו ויתבעו דיבה וכד'
גם יש סיפורים שבעלי המעשה שעובדים בכשרות השביעו אותי לא לספר כי אז יפטרו אותם,
אבל האמת תורה דרכה, מי שירא את דבר ה' הניס את עצמו מלאכול בית יוסף
מי שאוכל או שהוא לא יודע [אולי הרב עמר לא מודע לבעיות] או שהוא תמים, או שאין לו יראת שמים לענ"ד
אוכל זה ניסיון, לאדם קשה להיות באירוע, בפרט זה מצוי בציבור הספרדי שהבן דוד מזמין אותך ומספר לך שהכל מהדרין והכל בדצ ואז את נכנס ורואה שזה בית יוסף, ואם לא תאכל יהיה לא נעים, הכל בית יוסף מה יותר טוב ??
אבל אם האדם היה יודע מה חשוב בתורה נושא כשרות המאכלים לא היה אוכל כי אם מה שבביתו תחת השגחתו
אבל א"א, זה לא שייך, אז לכל הפחות לאכול את מה שבטוח מאה אחוז ולא מה שמאה אחוז יש בעיות קשות,
ותן לחכם וכו'
הדברים ידועים ופשוטים, ואין להשוות לשאר הבדצים כעת כלל
בשחיטה דוקא אומרים שאחרי שהכניסו את הגר"מ גרוס שליט"א עטרה בני תורה הכשר מצויין [שמעתי על עופות מכמה מומחים גדולים, בענין הבשר שמעתי דעות חלוקות, ע"כ אני נמנע לע"ע מלאכול את הבשר].בעיות בשחיטה יש אצל כולם.
אבל בכללי יש להם שוחטים וראשי צוותות מדרגה ראשונה. תלמידי חכמים גדולים.
גילוי נאות, לא אוכל בית יוסף.
אתה כל כך בטוח בעצמך, ומתפאר באשכול הזה.תיתי לי שזכיתי לפתוח אשכול זה, ולזכות את הרבים להציל רבים מעוון.
אני שומע שמאז שיעורו של הרב דורפמן הנזכר, מתעוררים אנשים עוד ועוד ו"פתאום" צצות בעיות עוד ועוד.
הזכיר לי חקירת משטרה שמתחילים לחקור פתאום נהיה 5 פרשיות,,,
עברתי על כל השרשור, וגם אני הופתעתי, ה"י.
ובטוחני שגם הניק @מרנן ורבנן, כוונתו לטובה, אבל ברור לי שבעקבות האשכול הלז, לאט לאט ה' יהיה בעזרו ויצילהו מרדת שחת ה"י.
מנסיון קשה לפרוש מכמה סיבות אבל שחושבים ברוגע מבינים שהכל צחוק אחד גדול. בעוה"ר. [מסחרה בלע"ז].
בוא בבקשה תכין לי רשימה של הבעיות שאתה חושב (או מצאת פה) שיש בבד"ץ ואני אענה לך מסודר ואם לא תהיה לי תשובה שתנניח את דעתך בוא נסכם יום אני ישיג אישור ונלך לבקורות פתע מתי ואיפה שבא לך. מוסכם עליך?
פורום הבית של מי?ראו נא אחיי ורעי מה כתבו בפורום הבית על הכשר זה
חושבני שאם זה היה מוצר שהיה עליו כ"כ הרבה טענות של חידיקים גם ,,,,,לא היו אוכלים
מחכה לכם לרשימת טענות מסודרות ואמיתיות (ולא רק סיפורים שמעתי מסבתא ששמעה מסבא)
כוונתי בעיקר לבשר בחו"לבשחיטה דוקא אומרים שאחרי שהכניסו את הגר"מ גרוס שליט"א עטרה בני תורה הכשר מצויין [שמעתי על עופות מכמה מומחים גדולים, בענין הבשר שמעתי דעות חלוקות, ע"כ אני נמנע לע"ע מלאכול את הבשר].
היית שם או שמעת? כי אני יודע מידיעה בשטח שזה לא נכון ויש שם משגיחים כנדרש והכל מעולה שמהכוונתי בעיקר לבשר בחו"ל
אבל גם בדיר אל אסד בצפון יש בעיות קשות בעיקר כי הדרוזים שולטים שם ועושים מה שבא להם וצריך 7 עינים ולבית יוסף בקושי יש עין אחת לצערנו
אז אני יודע הפוך מעדויות אישיות של שוחטים ומפקחיםהיית שם או שמעת? כי אני יודע מידיעה בשטח שזה לא נכון ויש שם משגיחים כנדרש והכל מעולה שמה
אני לא מגן על אף אחד בחרוף נפש רק כותב מה שאני יודע מידיעה (ולא שמעתי שיש איזה שוחט שפוטר וסיפר משהו).אז אני יודע הפוך מעדויות אישיות של שוחטים ומפקחים
של רבנים שמכירים בפנים
מלבד הקלא דלא פסיק
רק תעי' בדוח של הרבנות ותראה את הסגנון שלהם
לא יודע מה יש לך, אתה מגן עליהם בחירוף נפש
לא נראה לי שאתה אובייקטיבי בעניין
טענה טובה ועניינית.בוא בבקשה תכין לי רשימה של הבעיות שאתה חושב (או מצאת פה) שיש בבד"ץ ואני אענה לך מסודר ואם לא תהיה לי תשובה שתנניח את דעתך בוא נסכם יום אני ישיג אישור ונלך לבקורות פתע מתי ואיפה שבא לך. מוסכם עליך?
נ"ל שספציפית קלא דלא פסיק לא נאמר במקום שיש שונאים בעלי עניין.מלבד הקלא דלא פסיק
לא רוצה סיפורים לא רוצה "הוכחות".טענה טובה ועניינית.
עם כל הכבוד לניק האנונימי 'יד אברהם' שליט"א, שאין לדעת מיהו ומה עניינו ואם יש לו אינטרס או לא.
צריך עובדות, עדויות, נתונים.
אי אפשר סתם כך להשמיץ הכשר שרבבות יהודים נשענים עליו, זה קטרוג מאין כמותו בלי שום בסיס.
תביא סיפורים עובדתיים.
תביא הוכחות.
על כל הוכחה כבודו מגיב שיש 'פשלות' לכולם.לא רוצה סיפורים לא רוצה "הוכחות".
רוצה טענות שאמורות לפסול את ההכשר.
ושוב אם לא נצליח לדחות את הטענה בצורה מניחה את הדעת - אני ישיג אישור ונלך לבקורות פתע מתי ואיפה שבא לאותו ניק. ונודיע פה את מסקנותינו וחסל ויכוח עקר.