ב במחשבה שניה חבר חדש הצטרף 23/1/25 הודעות 117 18/6/25 #1 האם הם נכנסים לממ"ד? האם הם יורדים למקלט? מי שיודע ממקורות מוסמכים נא להביא כאן.
ש שמעון טרבלסי חבר מוביל הצטרף 21/4/25 הודעות 1,922 18/6/25 #2 פורסמה הסרטה של הגר"י זילברשטיין יורד למקלט, וממשיך שם במסירת השיעור.
א אלישמע חבר מוביל הצטרף 10/4/25 הודעות 1,575 19/6/25 #4 הרב אהרן בוטבול יורד למקלט. ומורה לקחת גם את הילדים הקטנים למקלט, ולא להשאיר אותם לישון במיטה.
ש שמעון טרבלסי חבר מוביל הצטרף 21/4/25 הודעות 1,922 5/10/25 #6 בנציון אמר: הגר"א פרץ באזעקות רגילות לא יורד [מאירן ירד] לחץ כדי להרחיב... אחי פעם שמע ממנו שיעור בענין, שההסתברות להיפגע מאוד נמוכה, כיון שהאזעקות הם על אזור מאוד גדול, וגם הרוב מיורטים.
בנציון אמר: הגר"א פרץ באזעקות רגילות לא יורד [מאירן ירד] לחץ כדי להרחיב... אחי פעם שמע ממנו שיעור בענין, שההסתברות להיפגע מאוד נמוכה, כיון שהאזעקות הם על אזור מאוד גדול, וגם הרוב מיורטים.
בנציון חבר חדש הצטרף 20/8/25 הודעות 97 5/10/25 #7 שמעון טרבלסי אמר: אחי פעם שמע ממנו שיעור בענין, שההסתברות להיפגע מאוד נמוכה, כיון שהאזעקות הם על אזור מאוד גדול, וגם הרוב מיורטים. לחץ כדי להרחיב... זה הסיבה [חשבתי שזה ברור ] אבל בהתקפה האירנית הורה שיש להיכנס [אני שמעתי גם אז וגם באירן]
שמעון טרבלסי אמר: אחי פעם שמע ממנו שיעור בענין, שההסתברות להיפגע מאוד נמוכה, כיון שהאזעקות הם על אזור מאוד גדול, וגם הרוב מיורטים. לחץ כדי להרחיב... זה הסיבה [חשבתי שזה ברור ] אבל בהתקפה האירנית הורה שיש להיכנס [אני שמעתי גם אז וגם באירן]
א אלישמע חבר מוביל הצטרף 10/4/25 הודעות 1,575 5/10/25 #8 באיראן ראו גם שזה פוגע, וגם ראו מה קורה כשזה פוגע, אז ירדו. משא"כ אצל החות'ים. אני מניח שבאזעקה הראשונה מאיראן (לפני שראו את הפגיעה) הם לא ירדו.
באיראן ראו גם שזה פוגע, וגם ראו מה קורה כשזה פוגע, אז ירדו. משא"כ אצל החות'ים. אני מניח שבאזעקה הראשונה מאיראן (לפני שראו את הפגיעה) הם לא ירדו.
עת שערי רצון חבר מוביל הצטרף 5/1/25 הודעות 1,801 5/10/25 #9 באמת בטילים החות'ים הסיכוי מאוד נמוך עד לא קיים. לענ''ד אין סיבה לרדת, אך מי שחושש יתכן ולא נאמר עליו 'שומר פתאים ה'' ברור שיש יותר סיכון בנסיעה באוטובוס או ברכבים (תאונות וכו' רח''ל) מאשר להיפגע מטיל חות'י
באמת בטילים החות'ים הסיכוי מאוד נמוך עד לא קיים. לענ''ד אין סיבה לרדת, אך מי שחושש יתכן ולא נאמר עליו 'שומר פתאים ה'' ברור שיש יותר סיכון בנסיעה באוטובוס או ברכבים (תאונות וכו' רח''ל) מאשר להיפגע מטיל חות'י