כתוב בקטע השניאיפה זה כתוב?
כידוע המשפחות לא גרות בב"ב, וכו' ודי בהערה זו.
מזכיר שיעור של רב א' שפריסם שנשאל אם מותר להפיל וכו' וכידוע כי מי שהיתה בנובה אינה שואלת כאלו שאלות
ונתברר שכיזב ברבים.
יש מתוכם מתחזקים ב"ה
כתוב בקטע השניאיפה זה כתוב?
כידוע המשפחות לא גרות בב"ב, וכו' ודי בהערה זו.
מזכיר שיעור של רב א' שפריסם שנשאל אם מותר להפיל וכו' וכידוע כי מי שהיתה בנובה אינה שואלת כאלו שאלות
ונתברר שכיזב ברבים.
הדברים ידועים ולא חדשים, הרב יצחק יוסף מאוד אוהב את דרשותיו של הרב ליאור גלזר, אתם מוזמנים לצפות ההקבלת פני רבו שהתקיימה בסוכות השנה במוסדות של הרב זר בבני ברק עם הרב גלזר ולראות איך הרב יצחק יוסף שמח ומתענג על דברים הנפלאים של הרב גלזר, בדקה 1:35:40תמיד הכחישו את השמועות העקשניות שהראשל"צ שליט"א אוהב להתענג בקביעות על דרשותיו של הגאון רבי ליאור גלזר שליט"א, אבל כנראה שכן הוא אמת לפי המצולם כאן. ובפרט שנראה ששמח טובא.
זכה הרב גלזר לשמח ת"ח!!!!!
זכות עצומה!
ייש"כ.הדברים ידועים ולא חדשים, הרב יצחק יוסף מאוד אוהב את דרשותיו של הרב ליאור גלזר, אתם מוזמנים לצפות ההקבלת פני רבו שהתקיימה בסוכות השנה במוסדות של הרב זר בבני ברק עם הרב גלזר ולראות איך הרב יצחק יוסף שמח ומתענג על דברים הנפלאים של הרב גלזר, בדקה 1:35:40
אולי תגיד פעם אחת ולתמיד מי אלו שהכחישו.... את השמועות העקשניות....תמיד הכחישו את השמועות העקשניות
החושד בכשרים.אולי תגיד פעם אחת ולתמיד מי אלו שהכחישו.... את השמועות העקשניות....
אולי הגיע הזמן שתפסיק לחשוב שאתה יכול לזלזל במרן הראש"ל הגדול שליט"א.
זה כבר לא מתוק מדבש זה כבר מר ....
כאן זה מדור לעידכונים מחצר הקודש של מרן שליט"א, וכל פעם אתה מחפש איך לבזות ואיך להשפיל את כבוד התורה.
בעוד שמרן האבא לא כיהן כראש ישיבה.אנחנו מעריצים את הראשל"צ לא פחות ממך.
הנקודה היא שהרבה מתלמידיו סרבו להאמין וכו' מרן האבא לא היה עושה כן וכו'.
יש"כ על ההבהרה.בעוד שמרן האבא לא כיהן כראש ישיבה.
מרן שליט"א כיהן ראש ישיבה ושמעתי שהוא השתתף בקעמפים והיה במסלולים בצפון עם התלמידים כמו כל ראש ישיבה, ומסתמא השתתף גם בסימפוזיון של בחורי הישיבה, כך שמרן הראשון לציון היה גם ראש ישיבה (אולי זה תקדים היסטורי) ומרן הוא לא בדיוק כמו מרן האבא, כמו שהוא לא השתתף בכנסי בחירות ולא התערב בפוליטיקה עד היום וכו'.
אתה עדיין חוזר ואמר חסל סדר הכחשות, ואתה לא אומר מי הכחיש שמרן שליט"א השתתף עם שאר רבני קו ההלכה בשיעור של הרב גלזר בשבת השנתית של התאחדות רבני קו ההלכה.יש"כ על ההבהרה.
הנקודה ברורה.
בכל אופן חסל סדר הכחשות. זה הכל.
יש למישהו מידע עם הראשל"צ באמת היה שם? יש תמונות ופרטים?
למי שאינו יודע, קצת היסטוריה.ואז יחזרו לרב דוד
או יחפשו רב אחר
כמדומה צ"ל הרב ישראל מאיר יונה שליט"אבהמלצת תלמידו הגאון הגדול רבי דוד יונה שליט"א הוחלט שאינו תומך בהם יותר.
צודק. טעיתי.כמדומה צ"ל הרב ישראל מאיר יונה שליט"א
שקר וכזבבשבת קו ההלכה סיפרו לי שישב שעות ארוכות לשמוע את דבריו.
שקר וכזב!! עכשיו ביררתי עם כמה חברים שהיו שם ואמרו לי שבכל הדרשות מרן שליט"א לא היה נוכח מלבד 20 דקות בדיוק במוצ"ש שגם הם היו הרבה יותר בכובד ראש בגלל נוכחותו!!! אז די לפרסם שקרים ולבזות ת"ח!!אבל לא ישב לשמוע במשך שעתיים ליצן אומר דברי ליצנות חיקוים בדיחות וצחוקים.
?קרוב לחצי שעה
איני יודע נחיתות זו למה, וכעסים אלו מה מצאו את מקומם פה.ולא פוסק להשמיץ את מרן הראש"ל הגדול הגר"י שליט"א, ומגבב שקרים וכזבים, והוא קורא לעצמו מעריץ...
בושה וחרפה, הנה סוף עוד שקר להתגלות לעיני כל.
אני הייתי שם בשבת, הרב גלזר מסר שיעור בליל שבת ובמוצ"ש והרב יצחק השתתף כחצי שעה בשיעור של הרב גלזר במוצ"שיש למישהו מידע עם הראשל"צ באמת היה שם? יש תמונות ופרטים?
כך גם אני שמעתי ממי שהיה שם, מרן הגר"י שליט"א לא נכח בשיעור בערב שבת, רק ביציאת השבת.אני הייתי שם בשבת, הרב גלזר מסר שיעור בליל שבת ובמוצ"ש והרב יצחק השתתף כחצי שעה בשיעור של הרב גלזר במוצ"ש