גאוני וחכמי ספרד
חבר קבוע
הגאון הרב אברהם טופיק מראשי ישיבת פורת יוסף גאולה גם גיסם.הרב דוד בצרי והרב מוצפי - גיסים
הגאון הרב אברהם טופיק מראשי ישיבת פורת יוסף גאולה גם גיסם.הרב דוד בצרי והרב מוצפי - גיסים
טוב שכן קרוב מאח רחוק, וד"ל.הראש"ל הנוכחי והקודם אחים!
השדרן והמגיש אראל סגל הינו אחיינו של רב דן סגליש עוד רבים כאלו ויותר מכך.
כמו מרן ר' דן סגל שאחיו היה ה' ירחם.
והרבנים הגאונים הפלאיים לבית חשין שאחיהם הוא שופט חשין הידוע מהבוררות של ישיבת פוניבז'.
ובדור שלפנינו זה היה נפוץ מאוד, כמו נכדים של הח"ח למשל שחלקם היו ת"ח גדולים וחלקם בקושי ידעו שהם יהודים בכלל.
האמהות אחיות ואימו של הרב מלאך התחתנה עם אלטר מגור בברכת ה''בית ישראל''אשמח לפירוט יותר?
כוונתך לזמר עופר לוי, או לשחקן עופר הלוי?הזמר עופר הלוי
לזמר עופר לוי
אחיין של חליוה ראש אמ''ן המפוטראריה ארליך הוא בן של הרב עידו ובר ארליך.
נכד של הגר"ג (בן הגר"ש ביטאן) נשוי לנכדה של הגר"א (בת הגר"ש טולידנו),נכדי/ות הרב סאלים נשואים לנכדי/ות מרנן הג"ר גבריאל טולדנו.
ידוע לי על אחד.הג"ר שבתאי אטון.
בת הגר"ד טולידנו הנ"ל היא נכדת הגר"י הלל.הגר"י הלל.
בן הגר"י שרבאני נשוי לנכדת הגרב"צ,הגרב"צ מוצפי.
בן הגר"ב טולידנו לנכדת הגרש"י בשנה האחרונה.הגרש"י זעפראני.
לדעתי יש רבותא יותר גדולה בכך שהגאון רבי ישי טולידנו הוא חתנו של הגר"ר אלבזהרב אופיר מלכה הוא חתן של הרב ראובן אלבז.
מיהו הזמר הלז?הגרש"מ עמאר -
- אחיו הוא הזמר אלברט עמר.
לא הבנתי שם משפחתו של מלאך הוא אלטר?? (והאם אמו הוא בת עדות ספרד?)האמהות אחיות ואימו של הרב מלאך התחתנה עם אלטר מגור בברכת ה''בית ישראל''
אביו היה 'אלטר'' כלומר רווק מבוגר ואימו היתה הבחית בגור והרבי ה''בית ישראל '' שידך ביניהםלא הבנתי שם משפחתו של מלאך הוא אלטר?? (והאם אמו הוא בת עדות ספרד?)
הודעתך אינה ברורה דיה, אנא פרט יותר.
טבחית? של מי? של הרב'ה, או של הישיבה?הבחית
הגר"י הלל והגרב"צ מוצפי כמה פעמים.נכדי/ות הרב סאלים נשואים לנכדי/ות מרנן הג"ר גבריאל טולדנו. הג"ר שבתאי אטון. הגר"י הלל. הגרב"צ מוצפי. הגרש"י זעפראני. וכנראה עוד..
שטויותגם השקפתית הם מאד קרובים
הגאון רבי נתן רוטמן ואחיו שמחה רוטמן דומים השקפתית
אני לא אומר את זה בשלילה,שטויות
אם שמחה רוטמן אומר בראיון חג בסוכות לעיתון "בקהילה" שגם אם חלקים יורדים מהדרך זה חלק מהמחיר שצריך לשלם כשהולכים לצבא וצריך להשלים עם זה כמו שלא כולם חוזרים חיים ובריאים, עפ"ל.אני לא אומר את זה בשלילה,
ר' נתן אוחז מארץ ישראל במשמעות של הגאון כחלק מרכזי בעבודת ה' ולא כעוד מצוה וכו'
וכו'
הרי ודאי שר' נתן בעומק אוחז מחיילים וכו'
אין קשר.ר' נתן אוחז מארץ ישראל במשמעות של הגאון כחלק מרכזי בעבודת ה' ולא כעוד מצוה וכו'
וכו'
הרי ודאי שר' נתן בעומק אוחז מחיילים וכו'
מישהו כאן לא "אוחז" מארץ ישראל, ולא כעוד מצוה אלא כחלק מרכזי בעבודת ה' ?אני לא אומר את זה בשלילה,
ר' נתן אוחז מארץ ישראל במשמעות של הגאון כחלק מרכזי בעבודת ה' ולא כעוד מצוה וכו'
וכו'