משיב כהלכה
חבר בכיר
הרב נראה קצת לא מרגיש טוב בתיעוד עם הרב קוק...
מה אתה מזהה ד"ר?
הרב נראה קצת לא מרגיש טוב בתיעוד עם הרב קוק...
בסרטון רואיםמה אתה מזהה ד"ר?
הרב אבוחצירא מתמודד עדיין?
איך מרגיש הראשל"צ שליט"א שאחיו מגיע למסור שיעור במקומו, וחולק עליו בכמה הלכות במפורש.מרא דאתרא חולון הגאון רבי אברהם יוסף מוסר היום את השיעור השבועי במקומו של אחיו הראשון לציון הגאון הרב דוד יוסף
כבר התבלבלתי... איזה מהראשלצים ועל מי חלק?איך מרגיש הראשל"צ שליט"א שאחיו מגיע למסור שיעור במקומו, וחולק עליו בכמה הלכות במפורש.
אמר שאין זה "מעשה בראשית" לפי שנגעה בו יד אדםמענין מאד הרב אברהם בשיעור במקומו של הרב דוד, אמר שאין לברך על החרמון משום שנגעה בו יד אדם, וכי מה זה משנה שקצת קדחו שם עדיין זה הר שמעורר השתהות, וכן בהרי האלפים מה איכפת לי שהציבו שם עמוד חשמל, סו"ס זה הר מופלא?
ומטעם זה לדעת הגר"ע יוסף זצ"ל לא מברכים על ים המלח כלל כיון שלא נברא מששת ימי בראשיתאמר שאין זה "מעשה בראשית" לפי שנגעה בו יד אדם
תפלה לדודלפני זמן קצר: הראש"ל הגאון דוד יוסף במעונו של הגאון הצדיק רבי דב קוק
אני חושב שבכוונה תחילה "לא חש בטוב" כדי לכבד את אחיו, שהיה צריך להיות ראשון לציון ונבצר ממנו.
הצג קובץ מצורף VID_20250819_230719_857.mp4אפשר להביא את התיעוד עם הרב קוק?
אפשר לצרף את התמונה?סיים הראש"ל שליט"א, אני זוכר את הימים שאבא שלי היה מגיע כאן לטבריה [מצ"ב תמונה]
קונספירציה במיטבה.
יש תיעוד וידאו מזה ועוד תמונות?מצורף:
ישראל כהן: בכנס סיום בין הזמנים עם עשרות אלפי בני ישיבות באלעד, מרן הראשון לציון הרב הראשי הגאון הגדול הרב דוד יוסף התייחס לסיום תפקידו של רב העיר הגרש"ז גרוסמן, "אבא זצוק"ל אהב אותו מאד. והוא ימשיך להיות מרא דאתרא באלעד"במעמד ראש העיר | הראש"ל הגר"ד יוסף כעת במעמד סיום בין הזמנים באלעד: ״אף פקיד ממשרד הדתות לא יזיז את המרא דאתרא הרב גרוסמן ממקומו״
בהתייחסות לזה:
הצג קובץ מצורף 9526
הראש"ל הגר"ד יוסף בביקור אצל המקובל רבי רחמים עטיה, חמיו של אחיו הראש"ל הגר"י יוסף
הצג קובץ מצורף 8776
איך מרגיש הראשל"צ שליט"א שאחיו מגיע למסור שיעור במקומו, וחולק עליו בכמה הלכות במפורש.
זה לא בית מדרשו בית מדרשו זה בית המדרש יוסף דעת, כסא רחמים זה בית מדרשו של מרן הרב מאזוז.לפני שנה בערך, מרן הראש"ל הגיע לישיבת כסר"ח, ובנוכחות מרן הגר"מ זיע"א מסר שיעור שלם על הלכות מוקצה במשחקי ילדים, והוא חלק שם על הגאון הרמ"ל.
ושמעתי ממנו אומר, שלמרות שזה בית מדרשו, אבל אני לא מסכים איתו בכלל בעניין הזה, ובכ"א אני מכבדו ומעריכו בכבוד גדול, ומתייחס לכל פרט ופרט שכתב. ודון מינה ואוקי באתרין.