עדכונים מבית הרב דוד יוסף שליט"א

קונספירציה במיטבה.

ת"ח מרבים שלום בעולם, ויש דואגים בכל כוחם לעשות להיפך. מה שרף לך?

גם המונח שנקבת בו אינו מתאים. העליתי השערה בעלמא ואתה קורא לזה קונספירציה? אתה בכלל מבין את משמעות המונח?

אלעד: רבבת בחורי ישיבות משתתפים כעת במעמד האדיר "סיום בין הזמנים" ביוזמתו של ראש העיר יהודה בוטבול ורמ"ט ראש העיר מרדכי בר מוחא, בהשתתפות הראש"ל הרב דוד יוסף והאמנים משה לוק, שמוליק סוכות, נפתלי קמפה ופיני איינהורן

photo_2025-08-21_23-29-31.jpg

במעמד ראש העיר | הראש"ל הגר"ד יוסף כעת במעמד סיום בין הזמנים באלעד: ״אף פקיד ממשרד הדתות לא יזיז את המרא דאתרא הרב גרוסמן ממקומו״

בהתייחסות לזה:​

הצג קובץ מצורף 9526
ישראל כהן: בכנס סיום בין הזמנים עם עשרות אלפי בני ישיבות באלעד, מרן הראשון לציון הרב הראשי הגאון הגדול הרב דוד יוסף התייחס לסיום תפקידו של רב העיר הגרש"ז גרוסמן, "אבא זצוק"ל אהב אותו מאד. והוא ימשיך להיות מרא דאתרא באלעד"

הצג קובץ מצורף 7R5Ajv2AunEFS9dx.mp4

נתי קאליש: המעמד הכביר באלעד: התרגשות שיא כעת עם כניסתו של מרן הראשון לציון הרב דוד יוסף שליט"א יחד עם המרא דאתרא הגאון הרב שלמה זלמן גרוסמן שליט"א וראש העיר יהודה בוטבול

1755809332374.png

מישהו יכול לעשות לי סדר?
כתוב שהרב גרוסמן עתר נגד עריית אלעד והעומד בראשה, ואח"כ ראש העיר מזמין אותו?
כרגע הוא סו"ס רב העיר,
ואם הוא לא יזמין אותו זה יביא למחלוקת רבת היקף סתם, כל עוד הוא רבה של העיר הוא מוזמן

למרות שבפרגוד הסבירו הערב כי הדברים כוונו רק מנכ"ל המשרד לשירותי דת יהודה אבידן וזה מה שאמר הראש"ל "אף פקיד ממשרד הדתות"

ואח"כ ראש העיר מזמין אותו?
ח"ו
הר' יהודה בוטבול ר"ע אלעד הבהיר את כל הפרשה כולה, עי' באתר אמס שם העלו אותו לשידור והסביר הכל
יש רשעים שמנסים סתם לחרחר ריב ומדון לשווא
אדרבה, ר"ע אלעד מנסה בכל כוחו לבטל את המהלך הזה
כמה צריך שימת לב וזהירות שלא להאמין לכל דבר שמתפרסם, וכמה מקבל משנה תוקף דברי הח"ח לאורך כל ספרו ח"ח שאסור לקבל ולהאמין עד שיוכח הדבר וכו'...

מישהו יכול לעשות לי סדר?
אכן, בדקה 4 מתייחס להזמנה לכינוס
מנגד ב'בחדרי חדרים' הסבירו שהדברים לא כן

מכחיש בתוקף
ראש העיר הבהיר ליענקלה: "לא אני הדחתי את הרב"
ראש עיריית אלעד יהודה בוטבול מתייחס לשמועות לפיהן הוא פועל נגד רב העיר, הרב שלמה זלמן גרוסמן

מישהו יכול לעשות לי סדר?

באלעד, עיר אוכלת ראשיה, עד שקיבלה מנהיג בן תורה ומיושב בדעתו, נלחמים בו בכל כפית שמוצאים. כרגע מגלגלים עליו שהוא אחראי לפיטורי רב העיר, למרות שהוא מאוד אוהב אותו וחפץ שישאר בתפקידו.

הראשון לציון שליט"א הגיע והכריז קבל עם, במעמד ראש העיר ועל דעתו, כי הרב ש"ז יישאר בתפקידו.

ראשי תחתית