כתונת תשבץ
חבר חדש
ברוך בואך לפורום!תשובת מהר"י משאש בענין..
אז תביא את התמונה.רבי יעקב אביחצירא (מבוסס על תמונה)
יש מצאצאיו שכורכים את הפאות סביב האוזניים, האם נחשב מאחורי?לבבא סאלי היו פאות מאחורי האוזניים, כניכר מכמה תמונות ידועות שלו
כך גם נוהגים נכדיו אחריו
אני עובד אצלך?אז תביא את התמונה.
הכל טוב ויפה חוץ מהמילים "מנהג הספרדים"שמעתי מחכ"א סמך למנהג הספרדים עפמש"כ בס' יסוד ושורש העבודה שער ה פ"ב:
הצג קובץ מצורף 9220
מנין לך שזה ע"פ תמונה, אם יש תמונה תביא אותה, אם אין מנין שזה ע"פ תמונה.אני עובד אצלך?
אז זהו שאני לא עובד אצלך, אתה יכול לנתב חלק מהכישורים שלך המשוקעים במשרד הפרסום המשווק את דמותו של הרב שליט"א ולחקור ולגלות דברים מרתקים בנושאים אחרים, זו הזדמנות עבורך לשינוי מבורך שיש בו גיוון חשיבתי מרענן.מנין לך שזה ע"פ תמונה, אם יש תמונה תביא אותה, אם אין מנין שזה ע"פ תמונה.
ובלא"ה אם זה רק ע"פ תמונה, מסתבר שיש שינויים בין התמונה לציור, ואולי זה אחד מהם.
רפוא"ש.אז זהו שאני לא עובד אצלך, אתה יכול לנתב חלק מהכישורים שלך המשוקעים במשרד הפרסום המשווק את דמותו של הרב שליט"א ולחקור ולגלות דברים מרתקים בנושאים אחרים, זו הזדמנות עבורך לשינוי מבורך שיש בו גיוון חשיבתי מרענן.
טוב שנמחק, טעיתי בין הודעה ישירה לבין הודעה כללית לכל חו"ר הפורום.*************************תוכן נמחק על ידי מנהל************************
ולא נפסק כן בשו"עעד שהתוודעתי לשיטת הרמב"ם דסגי להשאיר 40 שערות.
ואולי עכ"פ חזי לאיצטרופי כאשר לא מגלחים לגמרי אלא קצוץ...ולא נפסק כן בשו"ע
כולי האי ואולי ללימוד זכות גרידאואולי עכ"פ חזי לאיצטרופי כאשר לא מגלחים לגמרי אלא קצוץ...