לחצו כאן – תרומה לשמואל

כל הכבוד למערכת כותל המזרח על הפרגון...

ככה לפרגן כתבה על כנס שארגנו המתחרים שחוסמים כל אזכור שלכם - כל הכבוד.
זה מזכיר את הענייניות בה היה מצטט מרן הגרע"י זי"ע את הקהילות יעקב והתשובות והנהגות.
כה לחי!

ככה לפרגן כתבה על כנס שארגנו המתחרים שחוסמים כל אזכור שלכם - כל הכבוד.

איננו רואים בהם מתחרים.
אנו רואים בהם אחים.

הם עושים פעילות עצומה וחשובה ביותר להגדלת כוח התורה, וישלם ה' שכרם בטוב ובנעימים.
מותר לכל אחד לנהוג בבית המדרש שלו כפי שרואה לנכון, נהרא נהרא ופשטיה.

ובודאי לכבוד הוא לנו לפרסם כנס מכובד ומרשים שכזה, בהשתתפות מרנן ורבנן שליט"א ומאות בני תורה.
ולדידנו פשוט.

וכ"ש בימי בין המצרים הללו,
לבנו תפילה כי יסלק הקב"ה שנאת חינם מבינינו, ויסיר מתוכנו קנאה ושנאה ותחרות,
ויהיו כל מעשינו לשם שמיים.

איננו רואים בהם מתחרים.
אנו רואים בהם אחים.

הם עושים פעילות עצומה וחשובה ביותר להגדלת כוח התורה, וישלם ה' שכרם בטוב ובנעימים.
מותר לכל אחד לנהוג בבית המדרש שלו כפי שרואה לנכון, נהרא נהרא ופשטיה.

ובודאי לכבוד הוא לנו לפרסם כנס מכובד ומרשים שכזה, בהשתתפות מרנן ורבנן שליט"א ומאות בני תורה.
ולדידנו פשוט.

וכ"ש בימי בין המצרים הללו,
לבנו תפילה כי יסלק הקב"ה שנאת חינם מבינינו, ויסיר מתוכנו קנאה ושנאה ותחרות,
ויהיו כל מעשינו לשם שמיים.
איזה יופי!

אנו גדולים יען כי אנו גדולים ואין אנו צריכים להשפיל אחרים ולהתרומם על גביהם ועל חשבונם!

מהכרותי גם את המנהלים כאן, וגם את המנהלים בפורום השכן שניהם כוונתם לשם שמים וודאי וודאי אף אחד מהם לא חושב על "להתחרות" אחד בשני ולא "להשוות" בין אחד לשני.

- ורק יש שועלים קטנים המחבלים בכל דבר וצריך להבדל מהם.

וגם את המנהלים בפורום השכן שניהם כוונתם לשם שמים וודאי וודאי אף אחד מהם לא חושב על "להתחרות" אחד בשני ולא "להשוות" בין אחד לשני.
ולכן אסור להזכיר שם אפילו מילה אחת מפורום כותל המזרח,
ולא זו בלבד, אלא שקישורים מהפורום או מהאתר דידן לא עולים כלל באופן אוטומטי.

אני מכיר את המנהלים שם [לא אישית אבל התנהלותית] והם מדהימים. ולכן מוזר לי שהם חסמו את הקישורים לכאן. אולי בהתחלה הם פחדו שזה יבוא על חשבונם, אבל התברר שלא, אז הייתי שמח אם זה ישתנה.

אני מכיר את המנהלים שם [לא אישית אבל התנהלותית] והם מדהימים. ולכן מוזר לי שהם חסמו את הקישורים לכאן. אולי בהתחלה הם פחדו שזה יבוא על חשבונם, אבל התברר שלא, אז הייתי שמח אם זה ישתנה.
יתכן שהם לא רגילים לסגנון הישיבתי (הנוטה לליטאי) של ביקורת וקושיות על רבותינו, ורואים ברוב ההערות שהם לשם שמים בפורום כאן יותר זלזול ובוז חלילה כנגד מרן הגר"י יוסף שליט"א.
או אולי קשה להם עם המיעוט שמטרתו כן לחפש את מרן הגר"י שליט"א בכל פינה להקניט וכו' למרות שראשי הפורום דכאן כל דיווח מוחקים מיד.
או שיתכן ומה לעשות גם לאנשים מדהימים לפעמים קשה להיות פתוח לדעות אחרות או לשינויים (כמו עם מרן הגר"א סלים שליט"א) והם מגובשים בדעתם הבלעדית ובטוחים בדרכם, וזוהי זכותם, ההפסד כולו שלהם.....

יתכן שהם לא רגילים לסגנון הישיבתי (הנוטה לליטאי) של ביקורת וקושיות על רבותינו, ורואים ברוב ההערות שהם לשם שמים בפורום כאן יותר זלזול ובוז חלילה כנגד מרן הגר"י יוסף שליט"א.
או אולי קשה להם עם המיעוט שמטרתו כן לחפש את מרן הגר"י שליט"א בכל פינה להקניט וכו' למרות שראשי הפורום דכאן כל דיווח מוחקים מיד.
או שיתכן ומה לעשות גם לאנשים מדהימים לפעמים קשה להיות פתוח לדעות אחרות או לשינויים (כמו עם מרן הגר"א סלים שליט"א) והם מגובשים בדעתם הבלעדית ובטוחים בדרכם, וזוהי זכותם, ההפסד כולו שלהם.....
כל התירוצים על קושיות על הרב יצחק יוסף וכו' לא מסבירים למה א"א להביא קישורים מאתר הבית (לא מהפורום).

איך שאני יודע מהעבר זאת הסיבה.
ולפני כמה חודשים זה היה בצורה הרבה יותר רחבה, וב"ה בזמן האחרון זה משתנה לאט לאט למעליותא להעיר "בכבוד" ולא לחפש על כל דבר קטן.

ואולי מחמת המצב העכשווי שהרבה יותר טוב יחזרו להביא קישורים מכאן.

ראשי תחתית