ובמקרה של ביסקוטי כן פורסם?ושוב - לא פורסם שום תיעוד של אפיית חמץ בפסח.
ובמקרה של ביסקוטי כן פורסם?ושוב - לא פורסם שום תיעוד של אפיית חמץ בפסח.
בית יוסף פרסמו.ובמקרה של ביסקוטי כן פורסם?
נכון, והובא למעלה מה פרסמו...בית יוסף פרסמו.
תכל'ס מישהו יודע דבר ברור בנושא או שזה דברים עמומים?תראה את ההודעה הראשונה באשכול המקביל.
כולם טוענים שהדברים שלהם ברורים ושל החולקים עמומים.תכל'ס מישהו יודע דבר ברור בנושא או שזה דברים עמומים?
אם מישהו בכל אופן יוכל להסביר את הגישה שלנו על הכשרות הזו או אפי' להעתיק משם אני יודה וישמח וזכות הרבים תלויה בו.
בני ישיבותכולם טוענים שהדברים שלהם ברורים ושל החולקים עמומים.
גישה "שלנו". מי זה אנחנו?......
היה תקופה קצרה, עד שברח משם.אגב זה נכון שבעופות עטרה יש גם את הכשרות של הרב אופיר מלכה?
הכניסו אותו להיות בכשרות ב"י ופרש,לרב אופיר מלכה יש כשרות? או שהכוונה שהוא היה חלק מגוף הכשרות ופרש?
מצחיק. אתה אומר ב''ה שהפסקתי לאכול. אבל אינך יודע למה הפסקת וכעת אתה רוצה כלים להבין למה עשית משהו....ב"ה התחתנתי לפני 4 חודשים ומאז הפסקתי לאכול את כשרות בד"ץ בית יוסף
דא עקא שדיברתי עם החברותא שלי בכולל הוא לא הבין למה אני לא אוכל לא היה לי כל כך כלים להסביר לו
אם מישהו יכול לתת לי תשובה בענין אני אשמח
אפילו שמסתמא דשו בזה רבים ורבות אמנם יהיה זה לתועלת תודה מראש.
מעיקרא מאי קסבר ולבסוף מאי קסבר?היה תקופה קצרה, עד שברח משם.
אני יודע למה הפסקתי ברור לי שההכשר הזה הוא לא משהו במיוחד והרבה יראים ושלמים נמנעים ממנו וזה סיבה מספקת כדי להפסיקמצחיק. אתה אומר ב''ה שהפסקתי לאכול. אבל אינך יודע למה הפסקת וכעת אתה רוצה כלים להבין למה עשית משהו....
קודם תבין אתה למה עשית ואז תוכל לומר לאחרים את המעשים שלך ונימוקם.
דברך נכונים -אני יודע למה הפסקתי ברור לי שההכשר הזה הוא לא משהו במיוחד והרבה יראים ושלמים נמנעים ממנו וזה סיבה מספקת כדי להפסיק
זה שאני יודע בצורה ברורה מה לא טוב בהכשר הזה זה לא סיבה להמשיך לאכול את הכשרות הזו
לא כל דבר צריך להבין ולדעת לפרטי פרטים ורק אז לקבל הכרעה
השאלה אם עכשיו זה גם מצחיק?
אם אתה יודע מדוע הפסקת וההסבר שלך הוא שהיראים והשלמים בעיניך אינם צורכים מכשרות זו אז מה לך 'כלים' להסביר לאחרים. המצחיק הוא שכב' מחליט החלטה ואז מחפש נימוק.אני יודע למה הפסקתי ברור לי שההכשר הזה הוא לא משהו במיוחד והרבה יראים ושלמים נמנעים ממנו וזה סיבה מספקת כדי להפסיק
זה שאני יודע בצורה ברורה מה לא טוב בהכשר הזה זה לא סיבה להמשיך לאכול את הכשרות הזו
לא כל דבר צריך להבין ולדעת לפרטי פרטים ורק אז לקבל הכרעה
השאלה אם עכשיו זה גם מצחיק?