נראה לי שהיתר הקראים קדם להיתר האתיופים.ולמה לא על האתיופים, שלגביהם רוב הפוסקים סבורים שהם גויים גמורים?
ואני לא מאשר ולא מכחיש את מה שכתבת על האתיופים כי אני לא מכיר את הסוגיה
נראה לי שהיתר הקראים קדם להיתר האתיופים.ולמה לא על האתיופים, שלגביהם רוב הפוסקים סבורים שהם גויים גמורים?
חברים יקרים שימו לב,פוק חזי כמה הגר"מ לוי טרח על כבודו הרמוס של מרן הגרע"י [ומעניין מי יטרח על כבודו הרמוס של הגר"מ לוי]הצג קובץ מצורף 1424
לא הרב יצחק ברכה אלא הרב יהודה ברכה, מחבר שו"ת ברכת יהודה.במלאת עשור להקמת בית ההוראה "מעין טהור" ע"ש מרן רבנו עובדיה יוסף זצ"ל שבראשות הגאון רבי יניב נסיר שליט"א, ולרגל הכתרת עשרים וחמישה מורי הוראה נוספים לבית ההוראה, התקיים מעמד מיוחד באולם "נר יוסף" בשכונת רמת שלמה בירושלים.
מעמד השתתפו גדולי הדור ובראשם הראשל"צ הגאון רבי דוד יוסף שליט"א, ראב"ד ירושלים ונשיא בית ההוראה הגאון רבי ברוך שרגא שליט"א, הגאון רבי יעקב שכנזי שליט"א, הגאון רבי יצחק ברכה שליט"א ועוד.
בשיאו של המעמד העניקו הרבנים תעודות למורי ההוראה החדשים.
הסוד הוא מידות טובות.המדהים בכל הענין איך מרן הגר"ד שליט"א
הצליח בקלות להיכנס לנעליו הגדולות של מרן האבא זיע"א,
ומקובל בכל העדות והחוגים כא' הגדולים אשר בארץ.
נדמה לי שזה חסר תקדים.
גם הגר"ש עמאר שמאוד הצליח בתחילת הרבנות, אבל זה היה בחסות מרן שתיפקד על מלא.
כאן זה הכל לבד.
פלאי פלאות.
יש למישהו מידע על האירוע הזה?
תשאל בבית ההוראה לכאורה ידעו לכוון אותךכמו כן איפה אפשר להשיג את הפוסטר שמחזיק הרב דוד יוסף?
יש תיעוד בלי קישור?"יהיו כמותך"
גלריה: הראשון לציון חילק פירות לילדי החינוך העצמאי
הראשון לציון הגר"ד יוסף ביקר בתלמוד תורה "נתיבות שלמה" שע"י החינוך העצמאי בשכונת הר נוף בירושלים וערך סדר פירות ט"ו בשבט עם התלמידים • בדברים שנשא הראשון לציון עודד את התלמידים להשקיע בלימודים: "ממכם יצאו גדולי הדור הבא. הציבור מחכה לכם"