היה בירושלים ארבעה חמישה בשבועיים האלו, אם אדע על משהו עתידי אני יעלהנשמח על עדכון על עצרת בירושלים.
מה ההבדל בין 'כתר מלכות' ל'כתר מלוכה', שניהם זה גליון שיוצא על ידי 'בוגרי ישיבת כסא רחמים'?כתר מלכות - הבטאון החודשי של ישיבת כסא רחמים מוקדש לרב
כתר מלוכה זה אתרמה ההבדל בין 'כתר מלכות' ל'כתר מלוכה', שניהם זה גליון שיוצא על ידי 'בוגרי ישיבת כסא רחמים'?
זה היה יוצא בעבר, כיום מה שיש זה את אתר כתר מלוכה ואת הגליונות כתר מלכותלא רק, אלא יש גם גליונות בשם זה:
והדק"ל.אוצר החכמה
tablet.otzar.org
נראה לי שכבר מלוכה עדיין יוצא, פעמיים בשנה.זה היה יוצא בעבר, כיום מה שיש זה את אתר כתר מלוכה ואת הגליונות כתר מלכות
מצטער, אבל אתה טועה.נראה לי שכבר מלוכה עדיין יוצא, פעמיים בשנה.
אבל אולי אני טועה
זה כלול בשאלה שלי, היא גופא למה שינו ל'כתר מלכות' ולא המשיכו ב'כתר מלוכה'?זה היה יוצא בעבר, כיום מה שיש זה את אתר כתר מלוכה ואת הגליונות כתר מלכות
אין מלכות נוגעת...כתר מלוכה זה אתר
כתר מלכות זה הגליון החודשי
ה'ן מלכות נוגעת...זה כלול בשאלה שלי, היא גופא למה שינו ל'כתר מלכות' ולא המשיכו ב'כתר מלוכה'?
כלומר? שתי קבוצות של בוגרים?ה'ן מלכות נוגעת...
למה מכל דבר לעשות פלוגתא?!...כלומר? שתי קבוצות של בוגרים?
אכן, זה גופא השאלה שלי.למה מכל דבר לעשות פלוגתא?!...
אני שאלתי את הרב הנ"ל למה הוא עושה פלוגתא, ולא למה יש פלוגתא, כי למיטב ידיעתי אין פלוגתא כו"ע.@עשרה זהב @ולמדתם אותם אתם מחליטים שזה שתי קבוצות של בוגרים ומסיקים שיש פלוגתא ואז מקשים למה יש פלוגתא?
איך שזה נראה אין שום פלוגתא, אפשר לראות הרבה מהחומרים שבאתר מופיעים בעלון. זה אתר וזה עלון.
למה החליפו את השם? תשלח למערכת כנראה היה להם סיבה אם החליפו.
אני שאלתי את הרב הנ"ל למה הוא עושה פלוגתא, ולא למה יש פלוגתא, כי למיטב ידיעתי אין פלוגתא כו"ע.