רבי מאיר מאזוז זצ"ל

לא מדוייק בכלל.
ואין טעם להרחיב כעת.
"אין לדיין אלא מה שעיניו רואות"
כשאני רואה מכתבים בכתי"ק / בחתימתו בעד ש"ס, כשאני רואה את הרב משתתף בכנס של ש"ס לצד דרעי, כשאני רואה שכל ההנהגה הרוחנית כיום בכסא רחמים בש"ס על מלא, כשאני רואה שהנציג שלהם בבני ברק הוא ברשימת ש"ס, כשאני רואה שמי שדאג לגר"מ בימים האחרונים וקיבל הקדשה חמה וחתימה במאמץ רב, כשאני רואה שלאחר חילול קברו מי שעלה אלו נציגי ש"ס, כשאני רואה שבחג סוכות נציגי ש"ס עולים לסוכת אחיו, כשאני רואה את הנ"ל ועוד ועוד דברים, אני מבין שהויכוח הישן נגמר ב"ה וגם מרן הגר"מ לקראת פטירתו חזר לתנועה וגם ממשיכי דרכו מזוהים איתה לחלוטין, וכעת אנחנו כולנו כל הציבור הספרדי עם פתק אחד ותנועה אחת.
(יתכן שישנם אי אלו דעות איך לנהוג כך או אחרת בכל מיני עניינים, יתכן שיש דברים שרצו עוד תקציבים ומקבלים פחות, אבל זה בכל תנועה ובכל מפלגה לא כל הקהילות מרוצות במידה שווה, זה עדיין לא הופך את זה לקרע חדש בציבור הספרדי. אנחנו הרבה קהילות שבתוך תנועה אחת, מטבע הדברים יש גם חילוקי דעות וזה בריא).

לא ענית תכל'ס
ענה לך ברור ותכלס מאוד (כלשונך).
הדרך של הרב - עודנה חיה וקיימת, אבל המפלגה (שהרב תמך בה מערכת בחירות אחת לפני עשור) כבר לא קיימת ולא רלוונטית, אין לה לא אישים פוליטיים פעילים ורלוונטים למשהו ולא הנהגה רוחנית כל שהיא ולא קהל מצביעים, ובהיעדר כל הנ"ל יתכן שהיא עדיין רשומה היכן שהוא באיזה טופס (אולי) אבל כתנועה וכמפלגה - היא לא קיימת.
????????????????????

קודם כל יישר כח על הדוברות
לא דובר ולא מאומה, רק קצת מעורה במה שמתרחש בעולמינו הקט, ובפרט בתוך עולם התורה הספרדי לשבטיו, וכותב את אשר אנוכי יודע.
שנית, אם לא הבנת, היכן ראית?
על אם הדרך בין שיכון ויזניץ לכביש 4.
(התלבטתי אם להגיב ארוך יותר עם דוגמאות וכו, אבל לדעתי אין טעם כי אני רואה שאינך מונח בעניינים מאומה)

לא דובר ולא מאומה, רק קצת מעורה במה שמתרחש בעולמינו הקט, ובפרט בתוך עולם התורה הספרדי לשבטיו, וכותב את אשר אנוכי יודע.

על אם הדרך בין שיכון ויזניץ לכביש 4.
(התלבטתי אם להגיב ארוך יותר עם דוגמאות וכו, אבל לדעתי אין טעם כי אני רואה שאינך מונח בעניינים מאומה)
ב"ה אשריי שזכיתי

ראשי תחתית