לחצו כאן – תרומה לשמואל

רבי מאיר מאזוז זצוק''ל עם גדולי ומאורי הדורות שליט''א וזצוק''ל

רָנִּי וְשִׂמְחִי בַּת צִיּוֹן: הגאון רבי נסים יגן זצ"ל. מגדולי המחזירים בתשובה, ראש מוסדות "קהילות יעקב" ומחבר סדרת הספרים 'נתיבי אור' ועוד • "כל שנה כאשר אומרים את הפטרת בהעלותך - "רני ושמחי", אני זוכר שזה השבוע שנפטר בו הרב נסים יגן. אמרתי רמז: רנ"י – רבי נסים יגן. הוא סבל פה הרבה מהמחלה רח"ל, אבל שם הוא מרנן" (מרן זצוק"ל) | י"ד סיון: עשרים וחמש שנים לפטירתו. זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל​

IMG-20250610-WA0006.jpg

אוֹר זָרֻעַ לַצַּדִּיק, וּלְיִשְׁרֵי לֵב שִׂמְחָה: כ"ק הרה"צ רבי שמחה בונים אלתר זצ"ל, האדמו"ר מגור בעל ה'לב שמחה' • מרן ראש הישיבה הגאון רבי מאיר מאזוז זצוק"ל אחר תאונת בתו מרת גאולה ע"ה: "נסעתי לאדמו"ר מגור בעל 'לב שמחה' ז"ל, והוא נתן לי תפוז. אמר לי: "קח! רפואה שלמה!". הבאתי לרעייתי, והיא סחטה לה את התפוז ונתנה לה לשתות והיא הייתה באותו הזמן בלי הכרה. והנה אחרי הניתוח למחר בבוקר גאולה פקחה את העיינים ואמרה לאמא: "אמא, תביאי לי צבעים לצייר!". איזה חיבוקים, איזה נשיקות, איזה נסים. אנשים שראו את התאונה לא האמינו שהיא תצא מזה" (קונטרס 'מאמר אסתר'). | ז' תמוז: ל"ג שנים להסתלקותו. זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל.

1751623769482.jpeg

חֲזוֹן יְשַׁעְיָהוּ: כ"ק הרה"צ רבי אשר ישעיה רוזנבוים זצ"ל, האדמו"ר מנדבורנא-חדרה • תיעוד נדיר: ידידות קרובה ומופלאה. האדמו"ר זצ"ל משתתף בשמחת הנישואין לבתו של מרן ראש הישיבה הגאון רבי מאיר מאזוז זצוק"ל, שם כובד לשמש כעד ובקריאת הכתובה | ח' תמוז: י"ג שנים להסתלקותו. זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל.

1751623796613.jpeg

ראשי תחתית