לחצו כאן – תרומה לשמואל

רבי שמואל בצלאל שליט"א: "אילו הצבא היה מתנהג כמו שצריך, אז לא היו נופלים כל כך הרבה חללים"

• יוזם האשכול יוזם האשכול זולדן
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ג. אם לומר שאם לא היתה מדינה לא היתה שואה [דבר שאכן נכון] - זה כפירה - אז גם לומר שאם לא הייתי אוכל ממתקים לא הייתי צריך לרופא שיניים זו כפירה, ודו"ק.
ההבדל פשוט זה פשע בגופו ולכן קיבל חולי ואלו לא פשעו וכל חטאם שלא הקימו מדינה שלא יכלו להקים וששום רב לא אמר להקים חוץ מכמה מזרחיסטים שהיום כולנו רואים מה נשאר מהם ומתלמידיהם,
וכל הציבור הדתי כולו מונה 3000 אברכים בקושי סניף אחד של כולל עטרת שלמה.

הבעיה העיקרית של כל מאמיני המדינה למיניהם שמצד אחד בלי המדינה מבחינתם כולנו היינו באושוויץ עד היום,
מצד שני הם מבינים שאנחנו חיים פה בנס,
ואיפשהוא זה מסתבך להם מי שומר עלינו השם או צה"ל, ביבי או לומדי התורה???
ואנו אין לנו אלא דברי רבותינו שהמדינה זו גזירה מרה,
וגזירה עבידא דבטלה במהרה בימינו אמן.
שיהיה ברור אני לא קנאי ואני מצביע בבחירות. אבל אני יהודי, ואני שונא את כל מי שנלחם באבא שלי גם אם הוא ימני.

למה כנראה יש לך צד שהקב"ה גוזר על שואה והיא לא תהייה בזכות כמה מחללי שבת?
למה כנראה יש לי צד שאתה לא יודע לקרא?

@הצעיר לא הייתי מתבטא עליך ככה אילולי הודעותיך האחרונות והנבובות.
לא זו הדרך ולו זו העיר. זוהי לא הקצנה, זוהי שבשתא.

תראה, מר הצעיר [גם בשכלו כנראה], מכיון שכל הודעתיך הקודמות והאחרונות מתאפיינות בחוסר קשר לטענות ולמציאות בכלל, ללא מקור אחד ובהוצאת דברים מהקשרם, אז לא ראיתי צורך להגיב לך.
רק כמה דברים:
1. לאורך כל טענותיך ניכר שלא למדת אפילו פרק אחד בתנ"ך. [הספר של המזרחיסטים המשוגעים שלא מגיעים לסניף אחד של עטרת שלמה וכו']
אם היית קורא, מן הסתם היית מבין שגם שעמ"י חוטא בחטאים האיומים ביותר שפלותו חילול ה' - ותקומתו קידוש ה'. [עיין ביחזקאל ל"ו, ברש"י וברד"ק שם, במעשה חטא העגל, בגמר' בברכות דף ד ועוד].
2. יש הבדל מהותי בין המדינה - שהיא קדושה מעצם היותה - לבין השלטון הכפרני שהשתלט על עמ"י. [מדינה פירושה עצם הריבונות והעצמאות של העם בארצו, ללא שום קשר לשלטון.]
3. האברכים מהציונות הדתית עולים בהרבה על המספר שנקבת, פשוט שקרת כהרגלך והתעלמת מהמציאות. [ואגב, צדקות וירא"ש אינה נמדדת בכמות האברכים, אלא בדברים מהותיים הרבה יותר].
4. לידיעתך, יש את הזרם החרדל"י בציונות הדתית ששם מקפידים על ההלכה קלה כבחמורה, יחד עם יישוב הארץ וחזון גאולי.
5.בתוך גיבובי ההבלים שלך אתה זלזלת בת"ח בציבור הדתל"י - אז אני מוחה בך ע"כ.
ואכמ"ל.

ההבדל פשוט זה פשע בגופו ולכן קיבל חולי ואלו לא פשעו וכל חטאם שלא הקימו מדינה שלא יכלו להקים וששום רב לא אמר להקים חוץ מכמה מזרחיסטים שהיום כולנו רואים מה נשאר מהם ומתלמידיהם,
וכל הציבור הדתי כולו מונה 3000 אברכים בקושי סניף אחד של כולל עטרת שלמה.
גם אם הוא היה הולך ברחוב ונפגע מרכב הוא היה זקוק לרופא, ודו"ק.

ראשי תחתית