שילדים בועטים באבא שלהם לא יודע מה זה כן,א. המדינה שקמה אחרי 2000 שנות גלות - היא היא קידוש ה' עצום שלא היה כמוהו מששת ימי בראשית.
קידוש השם זה וודאי לא.
שילדים בועטים באבא שלהם לא יודע מה זה כן,א. המדינה שקמה אחרי 2000 שנות גלות - היא היא קידוש ה' עצום שלא היה כמוהו מששת ימי בראשית.
ההבדל פשוט זה פשע בגופו ולכן קיבל חולי ואלו לא פשעו וכל חטאם שלא הקימו מדינה שלא יכלו להקים וששום רב לא אמר להקים חוץ מכמה מזרחיסטים שהיום כולנו רואים מה נשאר מהם ומתלמידיהם,ג. אם לומר שאם לא היתה מדינה לא היתה שואה [דבר שאכן נכון] - זה כפירה - אז גם לומר שאם לא הייתי אוכל ממתקים לא הייתי צריך לרופא שיניים זו כפירה, ודו"ק.
פסוק מפורש והיה בך ערות דבר ושב מאחריך.ואצ"ל שרשעותם של החילונים לא גורעת בכהוא זה מהמהלכים הנפלאים והאלוקיים שהתגשמו לעיננו.
הם בחילולי השבת שלהם אשמים בכל הצרות שיש.החיילים עצמם לא אשמים בכך שיש שרים או אנשים בכירים יותר ש"מפריעים ללומדי התורה".
למה כנראה יש לי צד שאתה לא יודע לקרא?למה כנראה יש לך צד שהקב"ה גוזר על שואה והיא לא תהייה בזכות כמה מחללי שבת?
גם אם הוא היה הולך ברחוב ונפגע מרכב הוא היה זקוק לרופא, ודו"ק.ההבדל פשוט זה פשע בגופו ולכן קיבל חולי ואלו לא פשעו וכל חטאם שלא הקימו מדינה שלא יכלו להקים וששום רב לא אמר להקים חוץ מכמה מזרחיסטים שהיום כולנו רואים מה נשאר מהם ומתלמידיהם,
וכל הציבור הדתי כולו מונה 3000 אברכים בקושי סניף אחד של כולל עטרת שלמה.