א אלישמע חבר ותיק הצטרף 10/4/25 הודעות 1,119 4/9/25 #141 עשרה זהב אמר: תפתח את התיבה של הודעות ישירות, למטה כתוב: הצג הכל, תלחץ עליו. אצלי מופיעים שם כלל ההודעות הישירות מאז שנכנסתי לכאן. לחץ כדי להרחיב... ייש"כ אצלי הכל מחוק, (אגב; המון חומר יקר לי מת, אם יש לך משהו חשוב שם, תגבה עכשיו, עוד כמה ימים תופתע ולא לטובה).
עשרה זהב אמר: תפתח את התיבה של הודעות ישירות, למטה כתוב: הצג הכל, תלחץ עליו. אצלי מופיעים שם כלל ההודעות הישירות מאז שנכנסתי לכאן. לחץ כדי להרחיב... ייש"כ אצלי הכל מחוק, (אגב; המון חומר יקר לי מת, אם יש לך משהו חשוב שם, תגבה עכשיו, עוד כמה ימים תופתע ולא לטובה).
נ נפקא מינה חבר חדש הצטרף 19/12/24 הודעות 26 4/9/25 #142 אלישמע אמר: ייש"כ אצלי הכל מחוק, (אגב; המון חומר יקר לי מת, אם יש לך משהו חשוב שם, תגבה עכשיו, עוד כמה ימים תופתע ולא לטובה). לחץ כדי להרחיב... זה לא אמור להיות כך, לי נשמרה שיחה מלפני כו"כ חודשים.
אלישמע אמר: ייש"כ אצלי הכל מחוק, (אגב; המון חומר יקר לי מת, אם יש לך משהו חשוב שם, תגבה עכשיו, עוד כמה ימים תופתע ולא לטובה). לחץ כדי להרחיב... זה לא אמור להיות כך, לי נשמרה שיחה מלפני כו"כ חודשים.
א אלישמע חבר ותיק הצטרף 10/4/25 הודעות 1,119 4/9/25 #143 נפקא מינה אמר: זה לא אמור להיות כך, לי נשמרה שיחה מלפני כו"כ חודשים. לחץ כדי להרחיב... אז אולי בעוד כמה ימים תופתע ?
נפקא מינה אמר: זה לא אמור להיות כך, לי נשמרה שיחה מלפני כו"כ חודשים. לחץ כדי להרחיב... אז אולי בעוד כמה ימים תופתע ?
א אלישמע חבר ותיק הצטרף 10/4/25 הודעות 1,119 4/9/25 #144 כעת אני רואה, שהכל נמצא בתוך מערכת "חיפוש". מחילה !
א אור יעקב חבר מוביל הצטרף 4/5/25 הודעות 1,945 4/9/25 #145 לא יודע אם כתבו לפני, אבל זה לא נח שב"פעילות אחרונה" אי אפשר להכנס לכל ההודעות.