משיב כהלכה
חבר בכיר
מטעם בית הרב זילברשטיין פורסם הצהריים הבהרה ברורה ונחרצת.
לעג לאינטליגנציה, כביכול הוידאו הנ"ל אינו ברור מספיק, ודרושה "הבהרה".
מטעם בית הרב זילברשטיין פורסם הצהריים הבהרה ברורה ונחרצת.
בסרטון שהובא רואים שהוא חתוך, בעיקר לא שומעים שאלה ותשובה ברצף, כך שא"א לדעת על מה השיבלעג לאינטליגנציה, כביכול הוידאו הנ"ל אינו ברור מספיק, ודרושה "הבהרה".
כבוד משיב כהלכה אינני מבין מה כואב לך כ"כ.
בכל מקרה דעת הרב לא השתנתה וכפי שמשתמע בצורה ברורה באותה הסרטה כי אם יהיה הפרעה אמיתית ללימוד התורה, ולא יהיה אפשרות אחרת יחללו שבת ולא יתגייסו.
בסרטון שהובא רואים שהוא חתוך, בעיקר לא שומעים שאלה ותשובה ברצף, כך שא"א לדעת על מה השיב
ואחרי שהדברים מוזרים וסותרים מיניה וביה, מניח שזה לא בדיוק הסרטה תמימה
יש מטרה לאנשי גדוד ידוע בצבא לסלף. והם דאגו להפיץ את הוידאו.
יש כאן עירבוב של שני נושאים.בצורה ברורה באותה הסרטה כי אם יהיה הפרעה אמיתית ללימוד התורה, ולא יהיה אפשרות אחרת יחללו שבת ולא יתגייסו.
כל אחד יכול לראותלא ראיתי שום חיתוך במהלך תשובתו, הדברים ברורים כשמש, לא סותרים ולא מוזרים.
בסרטון שהובא רואים שהוא חתוך, בעיקר לא שומעים שאלה ותשובה ברצף, כך שא"א לדעת על מה השיב
יש מטרה לאנשי גדוד ידוע בצבא לסלף. והם דאגו להפיץ את הוידאו.
אין לי את המלא.
משיב כהלכה תעיין בוידאו ותראה חיתוכים תוך כדי המילים
כל אחד יכול לראות
סותרים ובגלל כך מוזרים (לא הבעתי דעה אישית בנושא)
הם סותרים לדברים שהוא אמר בכינוס על הגיוס בשם רבו
כל המעיין בהבהרה יבין שדעת מרן רבי יצחק זילברשטיין מתנגד בחריפות לכל שירות בצבא
לאלו מגדולי ישראל?חלק מהחותמים הוציאו מפורש בציבור נגד כל התגייסות לצבא הכפירה.
הצבא הוא סכנה קיומית לכל אחד שדורך שם, לא כדאי לברוח מזה.
הנושא לא רק בנות. עצם הצבא הוא מרידה במלכות שמיים. תאזין קצת לגדולי ישראל ותשמע את זה ברור
אני יודע מי אלו גדולי ישראל במגזר שלי, ויודע מי אלו גדולי ישראל במגזר השכן, וכן הלאה.רחמנות מי שלא יודע מי הם גדולי ישראל
תסכים שאין כאן אמירה אחידהגדולי ישראל במגזר שלי
הגדרה חדשה לא מוכרת בחז"ל
אין חולק שכל גדולי ישראל מורים שלא ללכת לצבא, אבל האם הצבא הוא גוף שבעצם מהותו מבטא כפירה בקב"ה - זה דיון אחר ושם אני מניח לא כל גדולי ישראל באותה הדעה.רוב מוחלט של גדולי ישראל נמצאים במקום אחד, כפי שרואים בכינוסים של ועד הישיבות.
ובפרישה רוב מוחלט מהציבור החרדי במקום אחד.
תמיד יש שולים אין מה להתרגש
בכינוסים שנערכו לאחרונה השתתפו ראשי הישיבות מכל הגוונים והעדות - כינוסי ועד הישיבות
ושמעו דברים ברורים ונחרצים נגד צבא הכפירה
נכוןרוב מוחלט של גדולי ישראל נמצאים במקום אחד, כפי שרואים בכינוסים של ועד הישיבות.
ובפרישה רוב מוחלט מהציבור החרדי במקום אחד.
תמיד יש שולים אין מה להתרגש
בכינוסים שנערכו לאחרונה השתתפו ראשי הישיבות מכל הגוונים והעדות - כינוסי ועד הישיבות
ושמעו דברים ברורים ונחרצים נגד צבא הכפירה
טובלא הסכימו לשום דבר.
לא לפול בפייקים תקשורתים.
הרוב עומדים במקום אחד.
ובענין הצבא אף אחד לא חולק שזה מקום כפירה.
זאת מציאות ברורה שא"א להתכחש עליה.
אין חולק שכל גדולי ישראל מורים שלא ללכת לצבא, אבל האם הצבא הוא גוף שבעצם מהותו מבטא כפירה בקב"ה - זה דיון אחר ושם אני מניח לא כל גדולי ישראל באותה הדעה.
לא הסכימו לשום דבר.
לא לפול בפייקים תקשורתים.
הרוב עומדים במקום אחד.
ובענין הצבא אף אחד לא חולק שזה מקום כפירה.
זאת מציאות ברורה שא"א להתכחש עליה.
ברור שלא הוגש חוקלא היה שום חוק שהוגש במציאות
לא טיוטה.
אלא דיבורים באויר. שסוכם שיגיע לועדה יבדקו מציאותי, אבל דבר ראשון שיוגש בסיס דבסיס