משיב כהלכה
חבר בכיר
זה מופיע בהמכלול:
יהודי חרדי רוצה להתרחק מהרע
ואנטרנט בכללי זה דבר רע
וגם כרגע שאני משתמש בו אני לפחות יודע שזה דבר רע
וידיעת המחלה היא חצי מהפתרון
מה תשובה היא זו
שכל גדולי ישראל חולקים על דבריו הנכוחים.ומכוער מאוד מצידך לדחוף לכאן את הממ"ח כדי לנגח גדול בישראל שאין לך מה לענות על דבריו הנכוחים.
אבל משיב '''כהלכה'' שעובד שעות נוספות להתיר את השרץ בק''ן ליצניות
שכל גדולי ישראל חולקים על דבריו הנוכחים.
אז אתה אומר שרוב ככל גדולי ישראל טועים ובגללם יש ציבור גדול שמחזיק פרוץכבר הבאתי את דברי רוב ככל גדולי ישראל, שמתירים סמארטפון מסונן בדיוק כמוהו, רק שעושים זאת כבדיעבד ולנזקקים בלבד, והתוצאה - ציבור גדול שמחזיקים מכשירים פרוצים.
שכויעח.אל תבלבל במוח, ההגדרה הפשוטה לאדם כמוך הוא "צבוע" ותו לא.
אני אומר לך שצאנז ובויאן זה בנות
אז אתה אומר שרוב ככל גדולי ישראל טועים ובגללם יש ציבור גדול שמחזיק פרוץ
אז אתה חוזר על הבלך שרוב גדולי ישראל טועים עפרא לפומך.כבר הבאתי את דברי רוב ככל גדולי ישראל, שמתירים סמארטפון מסונן בדיוק כמוהו, רק שעושים זאת כבדיעבד ולנזקקים בלבד, והתוצאה - ציבור גדול שמחזיקים סמארטפונים פרוצים, מכשירי חצי טאצ' למיניהם וכו'.
עכשיו זכינו לטענה חדשה שעמדו עליהם העסקנים...הם התירו לנצרכים, יותר מזה אין בידם. עמדו עליהם עסקני ועדת הרבנים ואמרו להם שבגללם יחרב מפעל הסלולרי הכשר, וכו'.
ברוך ד' לא נפתח לי הקישור נטפרי לא מרשה לימחיפוש קל בגוגל אני רואה שאתה משקר.
"הורים חסידי בעלזא וצאנז בחיפה עתרו לבית המשפט נגד העיריה, בטענה שהיא מונעת הקמת מוסדות חינוך ממלכתיים-חרדים עם לימודי ליבה מלאים עבור כ-500 תלמידים. למרות תמיכת משרד החינוך, שגם אישר תקציב". דיווח ב"אמס".
כאן מופיעה רשימה של בתי ספר ממ"ח בכל רחבי הארץ, ביניהם "דרכי אבות" של... צאנז. בית ספר לבנים, באלעד.
וזאת בנוסף לחוצפתך ועזותך הנוראה, שאתה טוען שהנתונים שהבאתי מהמכלול הם "מבית מדרשו של הנ"ל" דהיינו האדמו"ר מקרלין.
זה רק סימן שהוא שונה ואין מביאין ראיה ממנו.ומכוער מאוד מצידך לדחוף לכאן את הממ"ח כדי לנגח גדול בישראל שאין לך מה לענות על דבריו הנכוחים.
זה רק סימן שהוא שונה ואין מביאין ראיה ממנו.
ברוך ד' לא נפתח לי הקישור נטפרי לא מרשה לי
דעת גדולי ישראל הליטאים והספרדים נגד
יש כמה חסידיות שהתירו לעצמם יערב להם
ברוב הפעמים אם לא שלחו "בדיקה" אז זה חסוםברוך ד' לא נפתח לי הקישור נטפרי לא מרשה לי
יש סינונים אחרים שזה נפתח [כגון אתרוג] , וגם בסינון שלך זה יכול להיפתחתבדוק מדוע הסינון שלך מרשה לך
צאנז -הת''ת המרכזיים שלהם בנתניה המעוז של החסידות וכן בבני ברק רגילשני נושאים לא הופכים אותו ל"שונה" (ולמעשה הם נושא אחד והמבין יבין).
וכבר ראית שדבריך הם שקר וכזב, וחסידות קרלין לא "שונה" בזה מהחסידויות הגדולות צאנז ויזניץ' בעלז וחב"ד, ואתה ממשיך בשלך.