סמארטפון מסונן לבני תורה

• יוזם האשכול יוזם האשכול פתחיה
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה מופיע בהמכלול:

Screenshot_20251228_204122_Chrome.jpg

ומכוער מאוד מצידך לדחוף לכאן את הממ"ח כדי לנגח גדול בישראל שאין לך מה לענות על דבריו הנכוחים.

אבל משיב '''כהלכה'' שעובד שעות נוספות להתיר את השרץ בק''ן ליצניות

מביא את דברי גדולי ישראל, כנגד השקרנים והצבועים. הפעם האחרונה שכתבתי בזה היתה לפני עידן ועידנים, לא ברור כיצד הגעת ל"שעות נוספות".

שכל גדולי ישראל חולקים על דבריו הנוכחים.

כבר הבאתי את דברי רוב ככל גדולי ישראל, שמתירים סמארטפון מסונן בדיוק כמוהו, רק שעושים זאת כבדיעבד ולנזקקים בלבד, והתוצאה - ציבור גדול שמחזיקים סמארטפונים פרוצים, מכשירי חצי טאצ' למיניהם וכו'.

כבר הבאתי את דברי רוב ככל גדולי ישראל, שמתירים סמארטפון מסונן בדיוק כמוהו, רק שעושים זאת כבדיעבד ולנזקקים בלבד, והתוצאה - ציבור גדול שמחזיקים מכשירים פרוצים.
אז אתה אומר שרוב ככל גדולי ישראל טועים ובגללם יש ציבור גדול שמחזיק פרוץ
ואילו היו זוכים לדעת עליון כמו אדמור מקרלין היו מצילים את עם ישראל....

אני אומר לך שצאנז ובויאן זה בנות

מחיפוש קל בגוגל אני רואה שאתה משקר.

"הורים חסידי בעלזא וצאנז בחיפה עתרו לבית המשפט נגד העיריה, בטענה שהיא מונעת הקמת מוסדות חינוך ממלכתיים-חרדים עם לימודי ליבה מלאים עבור כ-500 תלמידים. למרות תמיכת משרד החינוך, שגם אישר תקציב". דיווח ב"אמס".

כאן מופיעה רשימה של בתי ספר ממ"ח בכל רחבי הארץ, ביניהם "דרכי אבות" של... צאנז. בית ספר לבנים, באלעד.

וזאת בנוסף לחוצפתך ועזותך הנוראה, שאתה טוען שהנתונים שהבאתי מהמכלול הם "מבית מדרשו של הנ"ל" דהיינו האדמו"ר מקרלין.

כבר הבאתי את דברי רוב ככל גדולי ישראל, שמתירים סמארטפון מסונן בדיוק כמוהו, רק שעושים זאת כבדיעבד ולנזקקים בלבד, והתוצאה - ציבור גדול שמחזיקים סמארטפונים פרוצים, מכשירי חצי טאצ' למיניהם וכו'.
אז אתה חוזר על הבלך שרוב גדולי ישראל טועים עפרא לפומך.

זו טענה ישנה וידועה לכל בר בי רב דחד יומא.

והם לא טועים, הם עשו מה שביכולתם.

האדמו"ר מקרלין שם נפשו בכפו וזוכה לנאצות מאנשים כמותך.

מחיפוש קל בגוגל אני רואה שאתה משקר.

"הורים חסידי בעלזא וצאנז בחיפה עתרו לבית המשפט נגד העיריה, בטענה שהיא מונעת הקמת מוסדות חינוך ממלכתיים-חרדים עם לימודי ליבה מלאים עבור כ-500 תלמידים. למרות תמיכת משרד החינוך, שגם אישר תקציב". דיווח ב"אמס".

כאן מופיעה רשימה של בתי ספר ממ"ח בכל רחבי הארץ, ביניהם "דרכי אבות" של... צאנז. בית ספר לבנים, באלעד.

וזאת בנוסף לחוצפתך ועזותך הנוראה, שאתה טוען שהנתונים שהבאתי מהמכלול הם "מבית מדרשו של הנ"ל" דהיינו האדמו"ר מקרלין.
ברוך ד' לא נפתח לי הקישור נטפרי לא מרשה לי
תבדוק מדוע הסינון שלך מרשה לך
ואם טעיתי טעיתי
אבל אי''ז משנה אם יש עוד חסידות בממ'ח אופחות
דעת גדולי ישראל הליטאים והספרדים נגד
יש כמה חסידיות שהתירו לעצמם יערב להם
אבל אני לא רואה פה אפילו מחלוקת.

כל הנושא של סמארטפון מה מותר מה אסור זה נושא שכל אחד אמור לדון עם עצמו ורבו כמה והאם נצרך לכך...,
ואין בהכרח כללים לכולם, לרוב הכללים הם סייג לרוב הציבור שלא כ"כ דן עם עצמו ועושה את העבודה המוטלת עליו או שואל את רבם הפרטי...

זה רק סימן שהוא שונה ואין מביאין ראיה ממנו.

שני נושאים לא הופכים אותו ל"שונה" (ולמעשה הם נושא אחד והמבין יבין).

וכבר ראית שדבריך הם שקר וכזב, וחסידות קרלין לא "שונה" בזה מהחסידויות הגדולות צאנז ויזניץ' בעלז וחב"ד, ואתה ממשיך בשלך.

שני נושאים לא הופכים אותו ל"שונה" (ולמעשה הם נושא אחד והמבין יבין).

וכבר ראית שדבריך הם שקר וכזב, וחסידות קרלין לא "שונה" בזה מהחסידויות הגדולות צאנז ויזניץ' בעלז וחב"ד, ואתה ממשיך בשלך.
צאנז -הת''ת המרכזיים שלהם בנתניה המעוז של החסידות וכן בבני ברק רגיל
אבל הנה מצא הנ''ל ת'ת אחד באלעד שלהם וכבר צאנז הם ממ''ח.
ויזניץ-זה עוד שקר מבית מדרשו של המשיחי הנ''ל שמשמעו חסידות ויזניץ הגדולה
אבל זהו שלא המכוון הוא על ויזניץ -מרכז המכונים מנדליסטים ואם אתה איתם יערב לך.
וחב''ד -נו נו....
אבל כל זה לא משנה כיון שאני גדלתי על ברכי גדולי התורה הספרדים והליטאים ולא על החסידים וכמדומה שרוב הציבור בפורום דידן
ולא משנה פה לאף אחד מה דעת האדמור מצאנז או מנדלה'
אבל המשיחי כבר עשה מחלוקת
וכידוע אסור להתערב במחלוקת...

לא הייתי מבלה את זמני על הבלך המרובים
אבל כיון שבאת פה לקרר את האמבטי הרותחת
באתי לקיים תוכחה
וידעתי שלך לא יועיל כלום
אבל לחו''ר פורום דידן שקוראים את הבלך
אמרתי קצת להחזיר את החרדיות לפורום.

ראשי תחתית