וכי אתה רוצה שאצל הספרדים כן יהיו אירועי שירה של בנים ובנותמכתב של רבני המגזר האשכנזי אל בני עדתם.
לחברי הפורום לא אמור להיות קשר לתוכן.
הרב יהודה עדס לא אשכנזימכתב של רבני המגזר האשכנזי אל בני עדתם.
כשאני אשתכנע שהוא חתם (ידוע ומפורסם מצבו הבריאותי) אני אתחיל לדון איתך ברצינות,הרב יהודה עדס לא אשכנזי
זה לא משנה אם אני חושב שזה ראוי או לא.וכי אתה רוצה שאצל הספרדים כן יהיו אירועי שירה של בנים ובנות
לא כל דבר אמור להתחלק עדתית
צריך להסתכל על כל דבר ולבחון לגופו
ולא להתלהם כאותו הדיוט שקפץ בראש
לא התכוונתי לזה, כתבת שזה רבני המגזר האשכנזי, ואמרתי שיש גם חתימה של רב ספרדיכשאני אשתכנע שהוא חתם (ידוע ומפורסם מצבו הבריאותי) אני אתחיל לדון איתך ברצינות,
וגם אז יהיה לי הרבה מה לומר
אני מאוד אופתע אם אווכח שאתה הבנת מה כתבתלא התכוונתי לזה, כתבת שזה רבני המגזר האשכניז, ואמרתי שיש גם חתימה של רב ספרדי
חתם או לא חתם אין נפ''מ לדינא
הרב יהודה עדס
כשאני אשתכנע שהוא חתם (ידוע ומפורסם מצבו הבריאותי) אני אתחיל לדון איתך ברצינות,
שנת תשע"ח.
להוי ידוע:איננו יודעים מאיזה תאריך זה...
ועל מה היה המכתב הנ"ל...
ולא ידוע (לי) מי הטוען על החוק המדובר שרה"י שליט"א בעד או נגד...
שבגללו הוצרך להוציא מכתב...
לא מובן לי על דברי מי אתה נסובהחלוקה המגזרים בתורה ובהנהגת בן תורה פשוט אין לי אוצר מילים של גנאי כדי לבטא אותה.
לא מובן לי על דברי מי אתה נסוב
אולי לזה?תעבור על השרשור.
מכתב של רבני המגזר האשכנזי אל בני עדתם.
אולי לזה?
אז מיוחד בשבילכםככה"נ
להתחיל??
אתה באיחור של 25 שנה כבר
לא התכוונתי אליך , אלא השתמשתי בך [היינו בהודעה שלך]אני ?
נכון.מכתב של רבני המגזר האשכנזי אל בני עדתם.
נכון.
לחברי הפורום הספרדי לא אמור להיות שום קשר כי בלא"ה יש איסור לשמוע שירים מכלי נגינה כל השנה אם לא בסעודות מצוה וכדו'
מכתב של רבני המגזר האשכנזי אל בני עדתם
חוץ משירים מוקלטים שיש ס"ס לא מצאתי קולא שהיא לא נגד השו"ע.לשורר לקב"ה זו מצווה גדולה בפני עצמה. ועל האיסור של כלי שיר כבר נשתברו קולמוסים (כתבתי בזה באריכות בפורום לתורה).
ולתת מקום לבחורינו ללכת אליו, גם זו מצווה.
אותם משועממים שמונעים בחורים ובחורות מללכת לערבי שירה נפרדים עם הפרדה כהלכה וזמר יר"ש, גורמים להם ללכת להופעות מעורבות של זמרים פרוצים וזמרות פרוצות.
לחלוטין,החלוקה המגזרית בתורה ובהנהגת בן תורה, פשוט אין לי אוצר מילים של גנאי כדי לבטא אותה.