דרך המלך חבר חדש הצטרף 25/4/25 הודעות 20 היום ב-16:20 #81 שמעון טרבלסי אמר: לי אין. לחץ כדי להרחיב... אמרת שהעלו את ההקלטה בפורום השכן, תן קישור איפה ההקלטה שם.
שמעון טרבלסי אמר: לי אין. לחץ כדי להרחיב... אמרת שהעלו את ההקלטה בפורום השכן, תן קישור איפה ההקלטה שם.
ש שמעון טרבלסי חבר קבוע הצטרף 21/4/25 הודעות 277 היום ב-19:38 #82 דרך המלך אמר: אמרת שהעלו את ההקלטה בפורום השכן, תן קישור איפה ההקלטה שם. לחץ כדי להרחיב... כנראה שטעיתי, ולא העלו את ההקלטה, אלא רק ציינו מקור. שנלקח מתוך ילקוט טהרה. כמצויין שם.
דרך המלך אמר: אמרת שהעלו את ההקלטה בפורום השכן, תן קישור איפה ההקלטה שם. לחץ כדי להרחיב... כנראה שטעיתי, ולא העלו את ההקלטה, אלא רק ציינו מקור. שנלקח מתוך ילקוט טהרה. כמצויין שם.
א אמת וצדק חבר חדש הצטרף 22/4/25 הודעות 64 היום ב-20:30 #83 שמעון טרבלסי אמר: כנראה שטעיתי, ולא העלו את ההקלטה, אלא רק ציינו מקור. שנלקח מתוך ילקוט טהרה. כמצויין שם. לחץ כדי להרחיב... אז עכשיו אי אפשר לברר את זה בקלות כאשר טען כת"ר שליט"א הלוך וחזור. זה אומר דרשני. ואני לא מדבר על שאר המצאות וביזוי ת"ח שיש בספר הנ"ל שהוזכר.
שמעון טרבלסי אמר: כנראה שטעיתי, ולא העלו את ההקלטה, אלא רק ציינו מקור. שנלקח מתוך ילקוט טהרה. כמצויין שם. לחץ כדי להרחיב... אז עכשיו אי אפשר לברר את זה בקלות כאשר טען כת"ר שליט"א הלוך וחזור. זה אומר דרשני. ואני לא מדבר על שאר המצאות וביזוי ת"ח שיש בספר הנ"ל שהוזכר.