חובה גם להבין שאותו אחד שצועק בעלוניו על "המצווה הענקית" של אכילה הפפושדו חוץ מלהחליט ברוח קודשו מי שקרן ומי לא, וחוץ מלומר שאיך אתה אומר שהרב עובדיה הכשיל את הרבים?!... ממש טענות חזקות... ושהרב חותה אומר לו דברי טעם הוא פשוט התחמק...
הרב
@אור יעקב העלה הודעה על ההקלטה, ואיני יודע מי כתב את ההודעה (אולי הרב נקי..) שאדם ששמע מה שהוא רוצה לשמוע, ואין לי כח להתייחס לדבריו, אבל מה שכתב אם הרב חותה ידע מי מדבר איתו, היום היה לי שיחה ארוכה עם הרב חותה בנושא, והוא אמר לי שבהתחלה הוא חשב שזה יהודי זקן לפי הקול שלו, ולכן הוא דיבר אליו בהתחלה בעדינות "כבודו" וכו', עד שבמשך השיחה הוא אחז שזה הוא, ומה שכתבת שהרב חותה חתך את ההקלטה באמצע, תאמין לי שהוא עשה את זה רק לכבודו של הרב נקי, כי הוא אמר לו שיש לו הרבה חומר עליו, ואם הוא ימשיך לבזות אותו בעלונים, הוא גם יודע להוציא עלון עליו ואכמ"ל...
אבל היפה הוא שהרב חותה עם כל הלחץ עונה בכבוד לכל שיחת פלאפון! היום הוא אמר לי שהוא היה בבקר בצפת בקבר הב"י, וכל הדרך התקשרו אליו עשרות פלאפונים על הפפושדו, והוא עונה לכל אחד בסבלנות. אבל לפני כמה שבועות שהרב נקי תקף את הפאה בחריפות, במשך כמה שבועות, התקשרתי אליו ואמרתי לו יש"כ גדול על העלונים, אבל למה כבודו מדבר על הפאה בחריפות, הרי יש לנו גדולי דור שהתירו האגרות משה הרב משאש חכם בן ציון, ותוך כדי שאני אומר לו את השמות הנ"ל הוא פשוט ניתק לי את השיחה בפנים!! ושחזרתי אליו אח"כ הוא לא ענה (מי שלא מאמין לי שינסה גם... זה הפלאפון שלו - 0504125585), וזה למרות שדיברתי בשיא הכבוד! אבל הרב חותה לא ניתק לו, אלא הוא דיבר בכבוד (עד שהוא אחז מי המדבר ואז הוא יותר נכנס בו... ובצדק!!) - ובזכות הקלטה זו נדע את הרמה של הצד שלהם!!