משהו יכול להסביר?עוד טען סיפור על "הקנמון" שהוא מוזר כי אין כלל ברשימת הרכיבים שום קינמון.
מעניין שאף פעם לא ראיתי כזה דבר,
מעניין שאף פעם לא ראיתי כזה דבר,
ואני גר בארץ ישראל במקומות שיש הרבה אנשים, חנויות בכל מיני גישות וסיגנונות ...
מרכז ירושלים ...
מה ההבדל בין זה לבין ה "האריזות הרגילות השקופות עם העוגיות הענקיות" מלבד הצורה והאריזה?אתה חושב שרק האריזות הרגילות השקופות עם העוגיות הענקיות , רק זה מצה עשירה שלהם
אז טעות בידך, יש כמה וכמה סוגים וצורות
הצג קובץ מצורף 18734
מה ההבדל בין זה לבין ה "האריזות הרגילות השקופות עם העוגיות הענקיות" מלבד הצורה והאריזה?
מאיפה רמז מכאן לכך שקיים היכנשהו עוגיות פפושדו קינמון?
קצת נראה שמוטבע עליו הכשר בד"צ ירושלים
מעניין לא הכרתי,אתה חושב שרק האריזות הרגילות השקופות עם העוגיות הענקיות , רק זה מצה עשירה שלהם
הצג קובץ מצורף 18734
או שכבודו עשאו בבינה ושגה בהכשר?
על פי הנראהמעניין לא הכרתי,
מידי דלא רמיא ...
עוגיות אלו הן בטעם קינמון?
תפוס לשון ראשוןעל פי הנראה
כתוב ע"ז כשר פרווה
בהכשר בד"צ העדה החרדית
ומיירי בעוגיות חמץ גמורולא בעוגיות לפסח
אני מדבר על זהעל פי הנראה
כתוב ע"ז כשר פרווה
בהכשר בד"צ העדה החרדית
ומיירי בעוגיות חמץ גמורולא בעוגיות לפסח
אתה חושב שרק האריזות הרגילות השקופות עם העוגיות הענקיות , רק זה מצה עשירה שלהם
הצג קובץ מצורף 18734
גם אני מדבר ע"זאני מדבר על זה
אַ גוטן מאָרגןהיה שיחה של אש בין הרב דוד נקי לרב חוטה בעניין הפפשודו.
הוקלטה והועלתה לקו 'זירת החדשות' (היום ב-13:30).
?אַ גוטן מאָרגן
תגיד לי אתה הולך אחרי החכמים ? או שבמקרה דידן השוחד יעוור עיני חכמיםגם אני מדבר ע"ז
כמובן שהרב נקי. והרב חותה הקליט את השיחה. (מעניין שבאמצע אמר שחבל שהשיחה לא מוקלטת ובסוף אמר שהשיחה מוקלטת...)
כבר טוחנים את ההקלטה הזאת שעות
ופתאום אחרי חצות אתה מגיח?![]()
יתכן, יש אנשים שכל שיחה אצלם אוטמטית מוקלטת מהגדרות המכשיר....איך הרב חוטה ידע מראש על שיחה כזו כדי להקליט אותה, וכי הוא מקליט כל שיחה שמתקשרים אליו?
זה כמובן עניין אישי בפרט לכאלה שרגילים לאוכלם שנים רבות וחביב עליהם. גם תה טעמו לא משהו ועדיין רבים השותים אותו. ומשום מה תה והעוגיות הנ"ל מסתדרים ביניהם...כיום שהסופר מלא ממיני מתיקה שונים מכושלפי"ם אין צורך להיזקק לעוגיות הנז' מה גם שטעמם לא משהו...
אומר זאת בשם הרב מאיה. מענין.אני יתקן את דברי - הוא אומר על הדברים שהרב יעקב יוסף שביקר במפעל "שזה שקר" [בדקה 8]
תיקנתי גם למעלה
זה איום בדיוק כמו האיום של הרב חותה על מי שאוכל פפושדו שהוא משחק באש...אגב מה צעק עליו בסוף הרב נקי שיזהר כי הוא משחק באש!! זה איום?
בהקלטה מספר רב של פעמים הרב חותה מסמך על נאמנות העד מפני טענה אחת שצריך לתבוע את העד בתביעת דיבהברור שאפשר לאמת
עצם זה שלא מגישים תביעת דיבה על מה שנאמר שם, זה רק מראה שכל מה שדובר זה אמת
ודאי שלא.בהקלטה מספר רב של פעמים הרב חותה מסמך על נאמנות העד מפני טענה אחת שצריך לתבוע את העד בתביעת דיבה
שאלת תם לפי ההלכה מותר לתבוע תביעת דיבה ?
אולי כונת הרב בתביעה לבית דין אך מה זה יעזור ?
ובערכאות לפי איך שלמדתי בחיידר אסור!!
לא ברמה כזו.נ.ב. אגב בזמנו דיברתי עם הרב חותה ע"מ להכניס את ספריו למאגר אוצרות התורה
הוא טען שהוא מוכן אך שהיה חבילה נפרדת
האם יש ביקוש גדול לספריו בקרב הציבור הספרדי?