מרנן ורבנן חבר פעיל הצטרף 18/12/24 הודעות 247 מיקום בני ברק 11/1/25 #61 מחשבות טובות אמר: לא רק בספרים, אלא גם טרח כמה וכמה פעמים נגד האיש עצמו (הגה"ג זהב אופיר יצ"ו) לסלקו ממשמרתו, ויודעני כן מכלי ראשון לחץ כדי להרחיב...
מחשבות טובות אמר: לא רק בספרים, אלא גם טרח כמה וכמה פעמים נגד האיש עצמו (הגה"ג זהב אופיר יצ"ו) לסלקו ממשמרתו, ויודעני כן מכלי ראשון לחץ כדי להרחיב...
ת תורה אמת כתיב בה חבר הצטרף 4/1/25 הודעות 57 12/1/25 #62 מניין לך? אני יודע שהוא עזב מקום מסוים מיוזמתו?
מחשבות טובות חבר הצטרף 27/12/24 הודעות 56 12/1/25 #63 תורה אמת כתיב בה אמר: מניין לך? אני יודע שהוא עזב מקום מסוים מיוזמתו? לחץ כדי להרחיב... כתבתי שיודעני מ"כלי ראשון", ועכ"פ אכמ"ל בהאי עניינא. [דממ"נ, מי שיודע שאר דברים מבין שזה פשוט ומתבקש, ומי שלא יודע אז גם את זה לא ידע].
תורה אמת כתיב בה אמר: מניין לך? אני יודע שהוא עזב מקום מסוים מיוזמתו? לחץ כדי להרחיב... כתבתי שיודעני מ"כלי ראשון", ועכ"פ אכמ"ל בהאי עניינא. [דממ"נ, מי שיודע שאר דברים מבין שזה פשוט ומתבקש, ומי שלא יודע אז גם את זה לא ידע].
מחשבות טובות חבר הצטרף 27/12/24 הודעות 56 14/1/25 #64 בעיקר הנושא כאן, יש כאן מסמך חשוב ויסודי בענין זה, שוה צפייה, למבינים בלבד. יצחק ירנן בכתר דוד