הלכה ברורה
חבר קבוע
נכון, וגם בדרשות של הרב עובדיה שהוא דיבר בחריפות על הפאה, למה הוא לא אמר כך בשם הרב כדורי?!עדות על מה ? שזה עצר את המחלה ?
אז למה הוא התיר לקחת אשה שמתעקשת על פאה ?
נכון, וגם בדרשות של הרב עובדיה שהוא דיבר בחריפות על הפאה, למה הוא לא אמר כך בשם הרב כדורי?!עדות על מה ? שזה עצר את המחלה ?
אז למה הוא התיר לקחת אשה שמתעקשת על פאה ?
נכון, וגם בדרשות של הרב עובדיה שהוא דיבר בחריפות על הפאה, למה הוא לא אמר כך בשם הרב כדורי?!
אז @אשכול יוסף שקרן?כי גם הרב כדורי לא אמר זאת.
מי זה? תכתוב שמות מדוייקים ולא שמות של ניקים...
אז תגיד שאתה לא יודע, לא שהרב כדורי לא אמר זאת.עכ"פ אין נביא ובן נביא ולא איתנו יודע עד מה להגיד מה אירע בגלל מי ומה.
תגיד מה שאתה רוצה ואני יענה לך עניינית, אני לא נביא ובן נביא לדעת ממה בא המחלות.מה תעשו לי אתה ורבך אם אני יפרסם שבגלל ההיתר מכירה של הרב עובדיה באות כל המחלות....
אז תגיד שאתה לא יודע, לא שהרב כדורי לא אמר זאת.
אבל להפוך את הרב אוחנה למישהו ברמה של ילד בכיתה א', אחר שחתום על כמה וכמה חיבורים חשובים, משפט הגט, וההדרת שו"ת הר"י מיגאש של מכון י-ם.
קושיא עצומה!!!נכון, וגם בדרשות של הרב עובדיה שהוא דיבר בחריפות על הפאה, למה הוא לא אמר כך בשם הרב כדורי?!
בהתחלה אתה שואל היכן אותם הורים, וכשהם מגיעים אתה אומר שהם שקרנים?!
זאת כמובן אחרי העלילה שהרב יגן שיקר על הציבור!!!
מה שהפך את חן וכבוד לחיבור חשוב...מה חשיבותו של "משפט הגט", ומה הופך את החיבורים לחשובים?
כל אחד בימינו יכול לכתוב ולהדפיס, אבל כשאתה מעיין מעט בטקסטים שהוא כותב אתה רואה רמת הבנה של ילד בכיתה א.
אני מבין שבגלל שהוא אוסר את הפאות אז אסור לכתוב עליו הרב...חוץ מיעקב יגן אין אף אימות לסיפור הזה, לא שמענו על אף אדם שהתחולל נס והילד שלו הבריא בתשס"ד. על איזה "הורים" אתה מדבר? המו"ל של חוברת התעמולה מחפש בעצמו אימות לסיפור!
כתוב בצילום שהעליתי את שם המחבר, בתחתית העמוד.מי זה? תכתוב שמות מדוייקים ולא שמות של ניקים...
ומי פרך אותה?
כל אוסרי הפאה יש להם רמה של כיתה א' כידוע.
נראה לי שהוא לא יאמין למקרא הודעה זו!!!לא צריך להרחיק לכת, באשכול זה הגיב הרב אהרן כהן שהוא אמנם אברך צעיר אבל מבין היטב את העניינים ותענוג לדון עמו, למרות שהוא "אוסר פאה".
אם תלמד בו תבין!מה שהפך את חן וכבוד לחיבור חשוב...
ואם תלמד משפט הגט ג"כ תבין.אם תלמד בו תבין!
לא באתי לפסול את המחבר (שאיני מכירו), אלא את החיבור "זהב לבושה", שלמדתי בעיון את הסוגיא (לאחר שאני הייתי קיצוני לאסור, ואשתי לבשה רק מטפחת כמה שנים לאחר החתונה כי חשבנו שזה איסור נורא), ושראיתי את הספר הזה (ועוד כמה) ראיתי הרבה דברים לא נכונים כלל, וחבל!ואם תלמד משפט הגט ג"כ תבין. (או שלא כי זה יהיה לך עמוק...).
אז @אשכול יוסף שקרן?
זה שהוא העיד שהרב עובדיה שמע את זה בשם הרב כדורי וכך הוא סבר בעצמו.מה הופך אותו לשקרן? זה שהוא מצטט בתמימותו את יגן?
זה שהוא העיד שהרב עובדיה שמע את זה בשם הרב כדורי וכך הוא סבר בעצמו.
בשביל זה תייגתי את @אשכול יוסף שידייק בדברים., ככל הנראה בפועל מה שאירע הוא שהרב עובדיה אמר שכך שמע גם בשם הרב כדורי (כי כך פרסמו פעמים רבות) וזה הפך ל"שמעתי ממנו בצעירותי"...
אינה ראיה כלל וכלל לכל בר דעת.הסיפור הזה מופרך גם מפני שהרב עובדיה מעולם לא הזכיר זאת בדרשותיו, וסיפור כזה מכלי ראשון היה צריך לספר עשרות פעמים. אלא וודאי שלא היה ולא נברא.
ברור שזה ראיה, שהרי בנושא הזה של הפאה הוא השתמש במילים מאוד חריפות וגוזמאות כפי שניתן לראות בדרשותיו (אפי' נגד מה שכתוב בספריו וכפי שהוכיח לעיל הרב משיב כהלכה), ולכן אם הוא היה שומע סיפור זה מפי הרב כדורי בודאי שהוא היה אומר את זה!אינה ראיה כלל וכלל לכל בר דעת.
בשביל זה תייגתי את @אשכול יוסף שידייק בדברים.
אינה ראיה כלל וכלל לכל בר דעת
מה שהפך את חן וכבוד לחיבור חשוב...
אני מבין שבגלל שהוא אוסר את הפאות אז אסור לכתוב עליו הרב...