ארגון מרביצי תורה [מפוצל מאשכול אחר]

• יוזם האשכול יוזם האשכול יעקבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
באנר תרומה
אני מסכים שכנראה זהו הרב עם הכי הרבה מעריצים,
אבל אם אתה יודע מה הפירוש 'קונצנזוס' לא היית כותב את זה.
אחר המחילה מכת"ר, מעריצים שאינם יודעי ספר - מה נותנים?
ובכללי "מעריצים" יותר מתאימים לזמרים / שחקנים / לא לאברכים ודרשנים

המציאות היא שלא יודע אם להגיד שרוב הציבור, אבל בוודאי הרב שיש לו הכי הרבה קונצנזוס גם בציבור הספרדי של בני התורה ובני הישיבות וק"ו בציבור הכללי הוא הרב יצחק יוסף, הציבור הנ"ל רואה ברב יוסף את מורו ורבו הן בהנהגה וק"ו שבהלכה. כל הרבנים האחרים שנמצאים במגזר הספרדי לא מתקרבים לקונצזוס של הגר"י, נקודה.
כבודו נמצא איתנו בארץ הקודש? בשנת תשפ"ו?
עכשיו למה זה קורה והאם זה נכון, אפשר לפתוח דיון ענייני. אבל אי אפשר להכחיש את המציאות! צאו וראו בכל מקום שהרב יצחק מגיע מה קורה.
מה קורה? חבורת סקרנים מתגודדת לראות מי הגיע

גם הוא נמנע מלפסוק במפורש לכל אשכנזי שישנה מנהגו, ולכן כתב רק על אשכנזי שחזר בתשובה.

לא התחמקתי, הסברתי שזהו השלב הבא.

ובשלב הראשוני הסברתי מדוע הבליע את דבריו, וקל להבין.

אולי תסתכל בנימוקים במקום לחזור על אותם דמיונות ושלב א ושלב ב, מה זה מטרנה.

מה קורה? חבורת סקרנים מתגודדת לראות מי הגיע
נו, אז כמה סקרנים היו בעצרת זעקת התורה.
ובהיות שבאו הרבה גדולי תורה ואדמורי"ם, ודאי שכמות הסקרנים גדולה יותר.
מקווה שהיו מניין משתתפים לי"ג מדות.

אבל אי אפשר להכחיש את המציאות! צאו וראו בכל מקום שהרב יצחק מגיע מה קורה.
הייתי מחלק את זה לשניים

החלק הכמותי
מול החלק האיכותי

אתה צודק שכמות יש אצלו

אך החלק האיכותי והעיוני יודע מה האמת- אברכים שמשדדים העמקים בסוגיות וטוחנים סוגיות לעומק בעיון רב, יודעים בדיוק שאין זו הדרך ואין זו השיטה
ופוק חזי - באברכים העינויים והמקיפים, איפה וממי הם יותר אוחזים ונמצאים

הייתי מחלק את זה לשניים

החלק הכמותי
מול החלק האיכותי

אתה צודק שכמות יש אצלו

אך החלק האיכותי והעיוני יודע מה האמת- אברכים שמשדדים העמקים בסוגיות וטוחנים סוגיות לעומק בעיון רב, יודעים בדיוק שאין זו הדרך ואין זו השיטה
ופוק חזי - באברכים העינויים והמקיפים, איפה וממי הם יותר אוחזים ונמצאים
מתוק שלי, אותם הסברים וטענות, ממש בדיוק היו על אביו מרן הגרע"י זצ"ל. הרב של הבעלתים, ושראו המוני בני תורה מסתופפים בצילו, לא זוכר מה היה להם לומר.
עכ" מה שעשו לאב עושים לבן, אחד על אחד.

זו גם אחת המנטרות הקבועות של היח"צ, להשוות את הרב יצחק לאביו, למרות שהמרחק ביניהם הוא כרחוק ממזרח ממערב.

ומנטרה נוספת היא שכביכול רודפים אותו עם טענות ומענות, כאשר רדפו את אביו... ולמעשה האמת היא הפוכה לגמרי.

כמו כן, ניתן לראות שרבי דוד שליט"א אהוב על כולם, למרות שחיבר ספרי הלכה והמשיך את דרך אביו.

ראשי תחתית