חזק וברוך
אכן כן ... מרן זצ"ל כיבד מאוד את הרבנית ז"ללמישהו ידוע הסבר למה בסוף ימיו האריך זקנו, ולא קיצצו כרוב ימי חייו?
האם זה היה רק אחרי פטירת הרבנית?
הוא אשר חשבתי.איני יודע
אני כן יודע:
סיפר לי אחד הספרים בי-ם (ויש תמונה של החכם בקביעת מזוזה למספרה שלו) כי בהיותו בחור היה הולך לספר את החכם בביתו והיה הרב חוזר ואומר לו: "כל מה שתאמר לך (הרבנית) תעשה"
והייתה היא עומדת ומחווה דעתה, וא"ל שהזקן הקצוץ היה לבקשתה
ראו נא ענוה מה היא! ראש ישיבה! מרביץ תורה! גדול הדור!! עם זקן קצוץ? לא מתאים! אבל עושים את רצון ה', והעיקר שהיא תהיה שמחה, ומה היא אשמה שבעלה גדול הדור
זה היה הסגנון שלו.מבהיל.
קראתי הרבה סיפורים על ענווה אצל גדולי ישראל, וכזה דבר לא ראיתי מעולם.
גדול הדור עם זקן קצוץ - זה ויתור על כל מהותו כגדול הדור.
מעניין למה הפסקת את הוידאו באמצע ???סעודת הודיה או\ו לרגל הוצאת הספר אור לציון כנראה כרך א'
רבי יאודה צדקה, רבי מנצור בן שמעון, רבי עובדיה יוסף, רבי מרדכי אליהו, ועוד רבים רבים מגדולי ישראל, זיע"א ויבלחט"א.
חבל על דאבדין...
בספר של מרדכי חסידים מסופר כמה סיפורים מעין אלו,אכן כן ... מרן זצ"ל כיבד מאוד את הרבנית ז"ל
אין צורך לרעות בשדות זרים.בספר של מרדכי חסידים מסופר כמה סיפורים מעין אלו,
שהרבנית היה מאוד חשוב לה שהעניבה תהיה מהודקת על הצואר, וחכם בן ציון היה קשה לו עם זה, והיה אומר 'זה מחניק אותי'...
ופעם מרן הגרב"צ הגיע לאיזה אירוע וחיכו לו ליד הרכב עשרות תלמידים ששרו וכו', והעניבה של החכם קצת 'השתחררה', והרבנית מיד יצאה מהאוטו ורצה אליו וסידרה לו את העניבה כרצונה, וחכם בן ציון עמד והמתין עד שתסדר, ואחר כך שאל אותה עכשיו זה בסדר?!... ורק אחרי שהסכימה המשיך וכו'...