שלחת לו שהסיפור מזויף מתוכו ובזמן שמרן היה רב במצרים כבר עשאוה לגניזה כמצודה שאין בה דגן וכמצולה שאין בה דגים?שלחתי לעורך המדור
נראה מה תהיה תגובתו...
שלחת לו שהסיפור מזויף מתוכו ובזמן שמרן היה רב במצרים כבר עשאוה לגניזה כמצודה שאין בה דגן וכמצולה שאין בה דגים?שלחתי לעורך המדור
נראה מה תהיה תגובתו...
שלחתי לו את הכתבה שהועלת בראש האשכולשלחת לו שהסיפור מזויף מתוכו ובזמן שמרן היה רב במצרים כבר עשאוה לגניזה כמצודה שאין בה דגן וכמצולה שאין בה דגים?
חזק! יישר כח!!
שלחתי לו את הכתבה שהועלת בראש האשכול
את גליון השיעור השבועי שבו הובא הסיפור
וציינתי שככ"נ נעלם ממנו המשך הסיפור/הסיפור האמיתי
ואני מקווה ששלחת לו את כל הדיון שהיה שם ומה שהגבתי לו ולא רק צד אחד...אכן
שלחתי לאחמ"כ גם את זה
שלחתי לו את הצד שלי, ואיך אני רואה את העניןואני מקווה ששלחת לו את כל הדיון שהיה שם ומה שהגבתי לו ולא רק צד אחד...
למה?@פתחיה לענ"ד אי אפשר לפרסם דברים שהגיב לך עורך העיתון בפרטי, ללא רשות מפורשת ממנו (יתכן שקיבלת, אולם לא ראיתי שהזכרת זאת)
אולי הוא לא רוצה שכולם ידעו מה הוא כתב בשיחה פרטית?למה?
מאידך יש בזה משהו אבל מאידך אדם ציבורי זה אדם ציבורי.אולי הוא לא רוצה שכולם ידעו מה הוא כתב בשיחה פרטית?
יש אנשים שמסתירים דעות מסויימות, יש אנשים שמדברים בפומבי בעדינות אבל בפרטי הם מדברים יותר בחופשיות, וכו'
אז אולי גם בגלל שהרב דוד יוסף שליט"א יש לו פה ושם חוסר דיוקים בסיפוריו (שמרן זצוק"ל בירך על גלידה בשבת נגד מה שכתב בהלכה ברורה, או הסיפור המפורסם בחתונתו של חכם בן ציון) תמחוק את כל "ארחות מרן" ולא תביא משם כלום!?בעבר הייתי מקשיב לסיפורים של ר' יצחק על מרן הרב עובדיה והייתי מביא בשיעורים, הייתי מוסר את סיפוריו ועדותיו על מרן וממרן. אך אחרי הסיפור הזה איך אוכל להביא דברים בשמו?!
אז אולי גם בגלל שהרב דוד יוסף שליט"א יש לו פה ושם חוסר דיוקים בסיפוריו (שמרן זצוק"ל בירך על גלידה בשבת נגד מה שכתב בהלכה ברורה, או הסיפור המפורסם בחתונתו של חכם בן ציון) תמחוק את כל "ארחות מרן" ולא תביא משם כלום!?
וודאי שלא!
זה שיש חוסר דיוק (לדבריך) בסיפור אחד לא מלמד על השאר.
חוסר דיוק "קל" לסתור את ההלכה? (שבהלכה ברורה מעיד שלא בירך על גלידה בשבת ובשיעור כן!?)יש הבדל בין חוסר דיוק קל פה או שם
חוסר דיוק?! אתה צוחק עלי?! הוא דייק בסיפור טוב מאוד רק הרכיב אותו בכוונה תחילה על מישהו אחר.זה שיש חוסר דיוק (לדבריך) בסיפור אחד לא מלמד על השאר.
אשמח שתביא את הקטע מהלכה ברורה שאומר כך ואת הקטע מהשיעור שאומר אחרת ונדון בדברי מרן שליט"א כדרכה של תורה / נשלח לשאול אותו.חוסר דיוק "קל" לסתור את ההלכה? (שבהלכה ברורה מעיד שלא בירך על גלידה בשבת ובשיעור כן!?)
אלא בכלל 'לא היה'(אם היה בכלל)
זה נראה שהיית כבר באשכול שם...אשמח שתביא את הקטע מהלכה ברורה שאומר כך ואת הקטע מהשיעור שאומר אחרת ונדון בדברי מרן שליט"א כדרכה של תורה / נשלח לשאול אותו.
כל עוד לא הבאת את הסתירה / הבאת ויש לה תשובה הגונה, הרי זה לא בכלל:
אז אולי גם בגלל שהרב דוד יוסף שליט"א יש לו פה ושם חוסר דיוקים בסיפוריו (שמרן זצוק"ל בירך על גלידה בשבת נגד מה שכתב בהלכה ברורה, או הסיפור המפורסם בחתונתו של חכם בן ציון) תמחוק את כל "ארחות מרן" ולא תביא משם כלום!?
מה הסיפור?הסיפור המפורסם בחתונתו של חכם בן ציון
ע"פ מה נראה לך שהייתי באשכול שם? ובכ"מ, על פניו אכן יש שאלה, אבל מסתמא יש תשובה ברורה לזה, אשתדל לעיין בזמן הקרוב.זה נראה שהיית כבר באשכול שם...
"הסיפור" [שמישהו גנב מראי מקומות מיביע אומר] כמובן לא קרה איתואבל לקחת סיפור שבוודאות קרה איתך
דוקא לאהוא דייק בסיפור טוב מאוד
המסתבר שהוא לא קרה בכלל ובפרט בגלל מה שכתבת"הסיפור" [שמישהו גנב מראי מקומות מיביע אומר] כמובן לא קרה איתו
כי מרן הגרע"י לא חשוד בהפרחת דמיונות שאין להם היתכנות, כביקורים בגניזה הקהירית ומציאת ניירות בגניזה, וכן בלבולים בין המלך פארוק לנשיא מובארק
???הסיפור המפורסם בחתונתו של חכם בן ציון)