בניין הכותל: הצעות ורעיונות לשיפור

עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים.
שים לב שיש שם רשימה ארוכה של אפשרויות קבלת מייל, ואם אינך רוצה לקבל כלל עליך לבטל שם את כל סוגי ההתראות.
אם עדיין לא יעבוד עדכנני נא.

הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש.

הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש.
אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלון

אבל לא אשכול לכל שבוע זה יותר מידי אשכולות ללא צורך צריך לחשוב על איזה רעיון שיהיה אשכול מאוחד להכל בצורה שאפשר לעדכן מידי שבוע לפי סוג עלון
ישנם עלונים שמעוררים עניין ודיח הלכתי סביבם.
וישנם שאנשים רוצים רק את העלון כמות שהוא.
אולי כך יש לחלק ביניהם.

אפשר לפתוח את השרשור על מרן הגאון רבי שלמה בן שמעון שליט"א שננעל?!
כמו כן לפתוח שרשורים ייעודיים על זקני ראשי הישיבות פאר הדור מרן הגאון רבי משה צדקה שליט"א, גאון הדור מרן הגאון רבי יהודה עדס שליט"א.

כמו כן לפתוח שרשורים ייעודיים על זקני ראשי הישיבות פאר הדור מרן הגאון רבי משה צדקה שליט"א, גאון הדור מרן הגאון רבי יהודה עדס שליט"א.
לתשומת לב הרב @ראש פינה

@ראש פינה
דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום
קצת נסחפתם, לא?????
מצד אחד יש מצב שזה דקדוק יתר על המידה, מצד שני האיקון והכינוי לו לא באו מבארות מים חיים אלא מרשת חברתית פלונית, כך שיש ממש בבקשת המבקש להחליף
כעת ראיתי שגם כאן
https://forum.moreshet-maran.com/threads/הרב-יצחק-יוסף-תמונות.5556/page-59#post-161101:~:text=נהנת שים לייק-,ובפרט שזה עתה המנהלים היקרים עשו שינוי השם ולא יקרא עוד שמו לייק אלא שכוייח!!,-
החליטו להחליף, כנראה בעקבות קריאת אשכול זה...
1735264901959.png

בואו לא נתעסק איתם, הם לא רלוונטים לפיתוחו ומיוחדותו של הפורום של כל רבותינו מרנן ורבנן גדולי ומנהיגי הדור מכותל המזרח שליט"א בלי לדחוק רגלי אף אחד (שאפו לפורום על הגדלות והבגרות...),
ההתעסקות איתם סתם יוצרת פילוג ומחלוקת.

מה עם שרשור למועדים, בהלכה ובאגדא
בהלכה אי"ה בקרוב נתחיל למיין, לפי הנושאים המצטברים.
אי"ה כתום חד החנוכה, נלקט את כל הדיונים הנוגעים אליו למקבץ תחת כותרת 'הלכות חנוכה'.
כנ"ל באגדה אם יצטברו חומרים ויהיה צורך.
יחד נבנה את הכותל, אריח על גבי לבינה.
יש ב'אוצר הספרים' אשכול 'קיר העלונים', אחר מחשבה האופן הנכון הוא שכל בעל עלון יפתח לעצמו שרשור הנושא את שם העלון, ובו יעלה בקביעות את העלון שלו.
עדיין לא עובד.
האם עוד מישהו נתקל בבעיות עם קבלת מיילים, ואי אפשרות לשנותם?
לשכתב את זה בנוסח טוב יותר.הצג קובץ מצורף 128
הפורום מבוסס על התשתית הפופולרית ביותר בענף, של חברת XenForo.
בעבר החברה הייתה מוציאה תרגום לעברית.
כיום בגרסה החדשה כבר אין תרגום מובנה לעברית, והדבר דרש הקצאת משאבים מרובה מאוד לתרגם את האתר ע"י רכישות קבצי דאטה של תרגומים ועוד.
החסרון הוא שהתרגום אינו מושלם, שלא לומר מוזר פה ושם, ולא קל לאתר את שורת הקוד שבה יש להחליף את הביטוי.
היתרון שהפורום איכותי, מהיר וחזק יותר.
אנו עושים מאמץ מתמשך לתקן עוד ועוד ביטויים, והפריחה הגדולה של הפורום בהחלט מדרבנת לכך!

פתח בעצמך שרשור חדש.
בפורום רבותינו שליט"א, רב שייפתחו לו יותר משניים שלושה אשכולות - נקצה לו תת פורום נפרד ונרכז תחתיו את השרשורים הנוגעים לו.

כעת ראיתי שגם כאן
אם אכן זה בעקבותינו - אדרבה, שמחים לייעל, לעזור ולסייע לכולם.
יה"ר שנזכה להגדיל תורה ולהאדירה.

א. יישר כוח גדול ל- @ראש פינה על הפורום היוצא מן הכלל! הפורום מעיד על עצמו. וכן מספר המשתמשים שגדל והולך בקצב מהיר.
האם עוד מישהו נתקל בבעיות עם קבלת מיילים, ואי אפשרות לשנותם?
ב. הסתדר לי. רק שפתאם היום קיבלתי מייל על אשכול הנוכחי שעוסק בפורום.

ראשי תחתית