בניין הכותל: הצעות ורעיונות לשיפור

כל קובץ שמצורף להודעה, כשלוחצים עליו הוא לא נפתח אלא יורד למחשב, אם אפשר לסדר את זה שייפתח בתור כרטיסיה חדשה נשמח.
ואגב אפשר להגביל שייפתח רק למי שמחובר כמו בפורומים השכנים.

כל קובץ שמצורף להודעה, כשלוחצים עליו הוא לא נפתח אלא יורד למחשב, אם אפשר לסדר את זה שייפתח בתור כרטיסיה חדשה נשמח.
מה העניין? גם באחרים לא הבנתי את זה

מה העניין? גם באחרים לא הבנתי את זה
זה מינימלי שאם אתה רוצה להנות תתחבר לפורום שאתה נהנה ממנו.
ואגב אתה גם גורם להרחבת הפורום...

נערך לאחרונה:
וגם כך אתה גורם להרחבת הפורום...
עם אנשים שכלל לא היו מעוניינים להצטרף ואין להם שום קשר אלא רק רוצים להוריד איזה קובץ...
ואז נראה שיש 1000 חברים בפורום ומתוכם רק 200 פעילים. יש עניין?!

רציתי לציין ולהאיר
שחבל שא"א לעי' בתוך קובץ פי די אף בלי שמורידים אותו
@ראש פינה
...

זכור לי שכבר ביקשו זאת, אך כעת אינני מוצא
יש כעת מגבלה שניתן להעלות עד 3 קבצים
אני מבין שזה נועד כדי לא להכביד על השרתים כמ"ש כאן
אכן זה מכביד על השרתים מעט, אך השקענו מאוד בבנייה איכותית של הפורום בשרת חזק ובגרסה מתקדמת שלו ולא אמור להפריע בכמות סבירה.
לפיכך נפתחה אפשרות כזו, עד 5 מ"ב.
אבל נלע"ד שעדיף לעשות מגבלה על גודל ההודעה, ולא על כמות הקבצים, לדוגמא אם רוצים להעלות גלריה של תמונות, שלא יצטרכו כל 3 תמונות לשלוח עוד הודעה

נראה שטוב תעשה ההנהלה אם תבטל את האפשרות לכל כך הרבה גדלים של אותיות.
כבר יש כאן משתמש או שניים שכותבים באותיות ענק, ומכערים את הפורום [זו גם דרך להשתלט על השיח באופן פיזי].
הפונקציה הזו קיימת גם בפורום מורשת מרן, ומהבחינה הזו - זה נורא ואיום.
ראוי להגביל לשני גדלים בלבד, כמו בפורום לתורה.

דבר נוסף, לגבי הגופן של הפורום, לי אישית מאוד נעים הגופן של פורום לתורה. אם עוד סבורים כמוני, אשמח שיצטרפו אליי ויביעו כאן את דעתם.

דבר נוסף, לגבי הגופן של הפורום, לי אישית מאוד נעים הגופן של פורום לתורה. אם עוד סבורים כמוני, אשמח שיצטרפו אליי ויביעו כאן את דעתם.
אפשר לשנות את העיצוב שיהיה בדיוק כמו פורום לתורה (בהעדפות לבחור בסגנון ברירת מחדל)

יש בקטגוריות (פורומים, מה חדש, משתמשים) חץ קטן, שנותן אפשרות מיקוד למה שמחפשים, אך הוא נמצא רק כשנמצאים בקטגוריה אחרת, או כשגוללים כלפי מטה, האם אפשר לסדר שיהיה תמיד.
יישר כח!

נערך לאחרונה:
יש בקטגוריות (פורומים, מה חדש, משתמשים) חץ קטן, שנותן אפשרות מיקוד למה שמחפשים, אך הוא נמצא רק כשנמצאים בקטגוריה אחרת, או כשגוללים כלפי מטה, האם אפשר לסדר שיהיה תמיד.
יישר כח!
אני קולט שזה נמצא מתחת לשורת הקטגוריות, מעולה!!!

אולי תפתחו פורום לעורכים ספרים ועלונים.
אני הראשון שמצטרף בעז"ה

ראשי תחתית