החש בראשו
סייג לחכמה שתיקה!
לשכתב את זה בנוסח טוב יותר.
לתשומת לב הרב @ראש פינהאפשר לפתוח את השרשור על מרן הגאון רבי שלמה בן שמעון שליט"א שננעל?!
כמו כן לפתוח שרשורים ייעודיים על זקני ראשי הישיבות פאר הדור מרן הגאון רבי משה צדקה שליט"א, גאון הדור מרן הגאון רבי יהודה עדס שליט"א.
@ראש פינה
דבר נוסף - כדאי להחליף את ה- Like בסוף כל הודעה ל- תודה ואולי גם להחליף לאייקון יותר תורני ולא הצג קובץ מצורף 30 כפי שיש כיום
קצת נסחפתם, לא?????
כעת ראיתי שגם כאןמצד אחד יש מצב שזה דקדוק יתר על המידה, מצד שני האיקון והכינוי לו לא באו מבארות מים חיים אלא מרשת חברתית פלונית, כך שיש ממש בבקשת המבקש להחליף
ממש כמאמר הגמרא תלמידי חכמים מחדדין זה את זהכעת ראיתי שגם כאן
https://forum.moreshet-maran.com/threads/הרב-יצחק-יוסף-תמונות.5556/page-59#post-161101:~:text=נהנת שים לייק-,ובפרט שזה עתה המנהלים היקרים עשו שינוי השם ולא יקרא עוד שמו לייק אלא שכוייח!!,-
החליטו להחליף, כנראה בעקבות קריאת אשכול זה...
הצג קובץ מצורף 134
בהלכה אי"ה בקרוב נתחיל למיין, לפי הנושאים המצטברים.מה עם שרשור למועדים, בהלכה ובאגדא
יש ב'אוצר הספרים' אשכול 'קיר העלונים', אחר מחשבה האופן הנכון הוא שכל בעל עלון יפתח לעצמו שרשור הנושא את שם העלון, ובו יעלה בקביעות את העלון שלו.הייתי מוסיף איזה אשכול כללי לכל העלונים שרבני הפורום מעלים, לכל פרשה בנפרד. שכל שבוע יתחלף ויהיה 'נעוץ' במה חדש.
האם עוד מישהו נתקל בבעיות עם קבלת מיילים, ואי אפשרות לשנותם?עדיין לא עובד.
הפורום מבוסס על התשתית הפופולרית ביותר בענף, של חברת XenForo.לשכתב את זה בנוסח טוב יותר.הצג קובץ מצורף 128
פתח בעצמך שרשור חדש.אפשר לפתוח את השרשור על מרן הגאון רבי שלמה בן שמעון שליט"א שננעל?!
כמו כן לפתוח שרשורים ייעודיים על זקני ראשי הישיבות פאר הדור מרן הגאון רבי משה צדקה שליט"א, גאון הדור מרן הגאון רבי יהודה עדס שליט"א.
אם אכן זה בעקבותינו - אדרבה, שמחים לייעל, לעזור ולסייע לכולם.כעת ראיתי שגם כאן
עשיתי כנ"ל ואני עדיין מקבל מיילים.
עדיין לא עובד.
מה העניין? גם באחרים לא הבנתי את זהכל קובץ שמצורף להודעה, כשלוחצים עליו הוא לא נפתח אלא יורד למחשב, אם אפשר לסדר את זה שייפתח בתור כרטיסיה חדשה נשמח.
ואגב אפשר להגביל שייפתח רק למי שמחובר כמו בפורומים השכנים.
זה מינימלי שאם אתה רוצה להנות תתחבר לפורום שאתה נהנה ממנו.מה העניין? גם באחרים לא הבנתי את זה
עם אנשים שכלל לא היו מעוניינים להצטרף ואין להם שום קשר אלא רק רוצים להוריד איזה קובץ...וגם כך אתה גורם להרחבת הפורום...
...כל קובץ שמצורף להודעה, כשלוחצים עליו הוא לא נפתח אלא יורד למחשב, אם אפשר לסדר את זה שייפתח בתור כרטיסיה חדשה נשמח.
ואגב אפשר להגביל שייפתח רק למי שמחובר כמו בפורומים השכנים.
אבל נלע"ד שעדיף לעשות מגבלה על גודל ההודעה, ולא על כמות הקבצים, לדוגמא אם רוצים להעלות גלריה של תמונות, שלא יצטרכו כל 3 תמונות לשלוח עוד הודעהאכן זה מכביד על השרתים מעט, אך השקענו מאוד בבנייה איכותית של הפורום בשרת חזק ובגרסה מתקדמת שלו ולא אמור להפריע בכמות סבירה.
לפיכך נפתחה אפשרות כזו, עד 5 מ"ב.
לא ראיתי הבדל?דבר נוסף, לגבי הגופן של הפורום, לי אישית מאוד נעים הגופן של פורום לתורה. אם עוד סבורים כמוני, אשמח שיצטרפו אליי ויביעו כאן את דעתם.
אולי זה תלוי בסוגי דפדפניםלא ראיתי הבדל?
אפשר לשנות את העיצוב שיהיה בדיוק כמו פורום לתורה (בהעדפות לבחור בסגנון ברירת מחדל)דבר נוסף, לגבי הגופן של הפורום, לי אישית מאוד נעים הגופן של פורום לתורה. אם עוד סבורים כמוני, אשמח שיצטרפו אליי ויביעו כאן את דעתם.
תודה, אין מילים!אפשר לשנות את העיצוב שיהיה בדיוק כמו פורום לתורה (בהעדפות לבחור בסגנון ברירת מחדל)
מצטרף לבקשה שהעיצוב יהיה ברירת מחדל (ולא ברירת מחדל עדכני) ויסדרו את הכותרת בפורום. אם אפשר. זהו עיצוב הרבה יותר בהיר וחד! תודה.
אני קולט שזה נמצא מתחת לשורת הקטגוריות, מעולה!!!יש בקטגוריות (פורומים, מה חדש, משתמשים) חץ קטן, שנותן אפשרות מיקוד למה שמחפשים, אך הוא נמצא רק כשנמצאים בקטגוריה אחרת, או כשגוללים כלפי מטה, האם אפשר לסדר שיהיה תמיד.
יישר כח!
אולי תפתחו פורום לעורכים ספרים ועלונים.
אני הראשון שמצטרף בעז"ה
forum.mizrach.co.il