בניין הכותל: הצעות ורעיונות לשיפור

@כהנא דמסייע
למה אין לי אפשרות לזה

אולי לפתוח קטגוריה של סידור התפילה.
לשם יהיו שייכים נושאים כגון אלו:
וכד'
ישר כח על ביצוע הפעולה!

בקטגוריה של "במעגל השנה" יש "סוכות", "חנוכה", "פורים", "פסח וספיה"ע".
א. אולי כדאי לפצל את "פסח" ו"ספירת העומר".
ב. כדאי לפתוח גם על "שבועות" (ולהעביר את מה שקשור לשבועות ונכתב ב"פסח וספיה"ע" או נכתב בסתם).
ג. אולי להוסיף גם "צומות".
ד. יש דברים שנמצאים בלי קטגוריה ואפשר לשייך אותם לאחת מהקטגוריות הנ"ל. לדוגמא:
1748765346768.png

אולי לעשות שנכנסים לאשכול זה מביא אותך לדף הראשון ולפעמים יש 8 או עשר דפים, כדאי מאד שאני נכנס לאשכול שיכנס ישר לתגובה האחרונה ולא כל פעם לשרשור הראשון. מאד יעזור

עוד דבר בגלל שרובנו במחשב ואנשים כותבים המון שורות קשה מאד לקרוא את הטקסט לפעמים זה 20 שורות ומאבדים את זה שיורדים שורה
אולי לעשות אפשרות שיהיה ניתן לצמצם את החלונות שאנשים כותבים למרכז ואז במקום בשורה אחת יהיה 25 מילים יהיה רק 13 והקריאה תרוץ יותר בכיף

רציתי להציע שכאשר המנהלים או הכותבים מתקנים הודעה כלשהיא, שיצויין בצד שההודעה נערכה.
ואולי אפילו, שהכותב יקבל על כך הודעה.
אכן ראוי לנהוג כך. אבל במצב הקיים כאשר בכל יום אנו נדרשים למחוק ולערוך עשרות תגובות, זה לא מעשי.
כאשר נגיע למצב האידיאלי שאנו שואפים אליו, דהיינו: למחוק ולערוך תגובות רק בפעמים נדירות, אז יופיע הכיתוב נערך וכן הגולש יקבל הודעה על כך.

אכן ראוי לנהוג כך. אבל במצב הקיים כאשר בכל יום אנו נדרשים למחוק ולערוך עשרות תגובות, זה לא מעשי.
כאשר נגיע למצב האידיאלי שאנו שואפים אליו, דהיינו: למחוק ולערוך תגובות רק בפעמים נדירות, אז יופיע הכיתוב נערך וכן הגולש יקבל הודעה על כך.

בהקשר הזה אולי צריך להטיל מגבלת מחיקות...

למשל, כותב שימחקו לו סך כו"כ תגובות באותו החודש\שבוע\יום, יוכנס לאישור מנהלים וכיו"ב....

אולי לעשות שנכנסים לאשכול זה מביא אותך לדף הראשון ולפעמים יש 8 או עשר דפים, כדאי מאד שאני נכנס לאשכול שיכנס ישר לתגובה האחרונה ולא כל פעם לשרשור הראשון. מאד יעזור
אני חושב שאם יש הודעה חדשה זה מביא למקום האחרון, רק שאם אין הודעה חדשה מהפעם האחרונה שהיית, זה מביא אותך לעמוד הראשון.

למשל, כותב שימחקו לו סך כו"כ תגובות באותו החודש\שבוע\יום, יוכנס לאישור מנהלים וכיו"ב....
רעיון חשוב,
כדאי לקדם זאת

האמת היא שזה כבר מיושם, בלית ברירה, מול כותבים שמפרים את כללי הפורום שוב ושוב, ונחסמים לפרקים הולכים ומתארכים.

במטותא - פטרו אותנו מעול זה!
אנו רוצים לאפשר שיח חופשי, מחכים, עמקני ולמדני, שלא כרוך בעקיצות, פגיעות וזלזול באחרים, וכ"ש בת"ח.

ראשי תחתית