החש בראשו
סייג לחכמה שתיקה!
בבקשה?כתבתי חוברת שלימה והראתי לו אותה שלל טעויות שלו ... ובפרט בהלכות ברכות ...
ולרוב הדברים הוא הסכים שזה "הערה טובה" ...
נכתוב בהמשך כמה דוגמאות ...
בבקשה?כתבתי חוברת שלימה והראתי לו אותה שלל טעויות שלו ... ובפרט בהלכות ברכות ...
אפשר דוגמאות ??ובודאי שיש מקומות שהסתמך על הציטוט בלא לבדוק המקור והוציא מזה דין.
מצטרף.
לא ראיתי את עיונו כמעט בכלל.
רוב תורתו היא בקיאות.
והבהרתי דברי היטב באשכול הסמוך.
נ"ב. ההודעה שלך מאוד מכבדת אותו.
למה לא ?הרב אופיר יכול לחלוק על גאון עולם מרן הרב עובדיה ?????
זו באמת המעלה שלו.זה גם הסיבה שהוא לא משיב למחרפו דבר, ותורתו עולה מעלה מעלה!!!
כתבת שהיה לך הרבה השגות ש,,,, הוא לא ידע מה לענות.
אתה ממשיך להשמיץ בלי כל סיבה, מידע, ראיה.
הרב אופיר ידיד אמת שלי... חברים טובים לומדים ביחד פעם בשבוע...
תדייק, בלי להציג ראיה.אתה ממשיך להשמיץ בלי כל סיבה, מידע, ראיה.
אתה הרב אושרי אזולאי ?כתבתי חוברת שלימה והראתי לו אותה שלל טעויות שלו ... ובפרט בהלכות ברכות ...
ניכרים דברי אמת,,,,,,,הרב אופיר ידיד אמת שלי ... חברים טובים לומדים ביחד פעם בשבוע ...
מה עוד אומר לך ??? מידת נעליים ??? או איפה אני לומד עם הרב ומתי ?אתה הרב אושרי אזולאי ?
כל הלכות ברכות - כל הספר כולו הוא פוסק כמו המשנ"ב אחד לאחד .. חולק על הרב עובדיה שפוסק כמרן הב"י ברוב הדברים חוץ ממנהג או סב"ל וכו' ... ואכמ"ל בעניין !!בסדר.
רק להזכירך שעדיין לא הבאת הלכה אחת שהרב אופיר חולק על הרב עובדיה
בקיצור, האם קונטרס זה קשור אליך ?מה עוד אומר לך ??? מידת נעליים ??? או איפה אני לומד עם הרב ומתי ?
תעשה העתק הדבק.ואכתוב לכם כמה דוגמאות שיהיה לי זמן לכתוב כמות של חומר ...
המשנ"ב היה הרבה לפני הרב עובדיה, ואפשר לפסוק כמותו.כל הלכות ברכות - כל הספר כולו הוא פוסק כמו המשנ"ב אחד לאחד .. חולק על הרב עובדיה שפוסק כמרן הב"י ברוב הדברים חוץ ממנהג או סב"ל וכו' ... ואכמ"ל בעניין !!
ואכתוב לכם כמה דוגמאות שיהיה לי זמן לכתוב כמות של חומר ...
כל הלכות ברכות - כל הספר כולו הוא פוסק כמו המשנ"ב אחד לאחד .. חולק על הרב עובדיה שפוסק כמרן הב"י ברוב הדברים חוץ ממנהג או סב"ל וכו' ... ואכמ"ל בעניין !!
ואכתוב לכם כמה דוגמאות שיהיה לי זמן לכתוב כמות של חומר ...
ה' ירחם, צריך לקרוע קריעה על כזה קונטרס.בקיצור, האם קונטרס זה קשור אליך ?
נוי שויןחולק על הרב עובדיה שפוסק כמרן הב"י ברוב הדברים
הדברים ידועים לכל בר בי רב ... התגלית כאחד שלא למד ב"י שו"ע משנ"ב בהלכות ברכות !!התגלית כאינו דובר אמת. חבל.