ציון הלא תשאלי
חבר חדש
נראה לך שאפרסם כזאת חוברת ???בקיצור, האם זה קשור אליך ?
החוברת שלי זה משהו שכתבתי לעצמי בתוך המחשב ללא פירסום כלל ... הוא עצמו ביקש ממני להעיר לו הערות ולהביא לו אותם !!
נראה לך שאפרסם כזאת חוברת ???בקיצור, האם זה קשור אליך ?
הרב אופיר לא חולק !!!נוי שוין
אוייי אוייי אוייי
חולק על הרב עובדיה
אתה יודע עוד כמה חולקים?
אחדש לך שיש עוד הרבה שחולקים
מה הבעיה זה שהוא חולק?.?.?
דיברו כאן על טעויות, ואתה עונה שהוא חולק על הרב עובדיה- טענו חיטים הודה לו באבטיחים
מצטער שחשדתי בכשרים ...נראה לך שאפרסם כזאת חוברת ???
החבורת שלי זה משהו שכתבתי לעצמי בתוך המחשב ללא פירסום כלל ... הוא עצמו ביקש ממני להעיר לו הערות ולהביא לו אותם !!
אוי אוי אוי ... הם דיברו על כך ועניתי להם !!נוי שוין
אוייי אוייי אוייי
חולק על הרב עובדיה
אתה יודע עוד כמה חולקים?
אחדש לך שיש עוד הרבה שחולקים
מה הבעיה זה שהוא חולק?.?.?
דיברו כאן על טעויות, ואתה עונה שהוא חולק על הרב עובדיה- טענו חיטים הודה לו באבטיחים
הוא אשר אמרתי שהגבת באבטיחיםעניתי להם
כמה קל שהמקלדת סובלת הכלבקיצור, האם זה קשור אליך ?
לא כתבתי טעויות !!!והוא גם ביקש שתפרסם את כל הטעויות שלו (לשיטתך כמובן)...
כתבת או לא כתבת?כתבתי חוברת שלימה והראתי לו אותה, שלל טעויות שלו ... ובפרט בהלכות ברכות ...
ולרוב הדברים הוא הסכים שזה "הערה טובה" ...
נכתוב בהמשך כמה דוגמאות ...
מי אמר את המשפט הזה "והראתי לו אותה, שלל טעויות שלו"??..?.??כתבתי חוברת שלימה והראתי לו אותה, שלל טעויות שלו ... ובפרט בהלכות ברכות ...
צודק ... מודה ועוזב ירוחם !!!כתבת או לא כתבת?
ואכתוב לכם כמה דוגמאות שיהיה לי זמן לכתוב כמות של חומר ...
כבר כתבתי שאני נהנה מאוד מבקיאותו ומבהירותו ומהחישובים שלו.הגאון הרב אופיר מלכה התקיים בו הפסוק "וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ"
ב"ה ספריו הבהירים מתפשטים בכל קצוות תבל, ולמרות מה שדיברו נגדו (ואולי דווקא בגלל זה) כל מי שפותח בספריו אחר לימוד הסוגיא וההלכה לא יכול שלא להתפעל וליהנות
ואין שום מניעה לחלוק בכבוד כדרכה של תורה וגם לי יש באיזהו מקומן הערות והשגות כפי קוצר מצע שכלי, אבל אין בכך כי הוא זה לגרע מגדלותו כי"ר
והעיקר שיהיו נוחים זה לזה בהלכה...
כנראה לא עברת על ספריו החדשים בהל' שבתעיון אין שם כמעט.
למד מזה דין חדש?!
אתה החלטת שהמודד הוא אם למד מזה דין חדש. אף אחד לא חייב לך כלום.כתבתי היכן ראית שמוציא דין חדש, כפי שכתבת: